Jer znate što je relativno?
Ako ne znate ukratko.
Neko mi gurne nos u guzicu.
Ja imam nos u guzici.
Taj netko ima nos u guzici.
Samo sam ja u RELATIVNO boljem položaju......
Jer znate što je relativno?
Ako ne znate ukratko.
Neko mi gurne nos u guzicu.
Ja imam nos u guzici.
Taj netko ima nos u guzici.
Samo sam ja u RELATIVNO boljem položaju......
Našla se dva Eskima u pustinji, pa jedan govori:
– Uh, izgleda da je ovdje nekada bilo jako klizavo!
– Kako znaš?
– Pa pogledaj koliko su pijeska nabacali!
Koja je najdraža opera Joe Bidena?
Mozarts flute in a minor
![]()
Mujo se vraća kući nakon tri godine zatvora, kad u dnevnoj sobi kraj Fate - kolijevka s malom bebom. Mujo protrlja oči i u nevjerici ispali:
- Fato, bona, š'a je ovo?
Fata mirno odgovori:
- Beba, bolan, na šta t' liči?
Mujo bijesno nastavi:
- Pa jesmo l' se dogovor'li da 'š bit' poštena dok sam ja u zatvoru? Čije je?
Fata slegne ramenima:
- Moje, bolan, čije b' bilo ... a moglo je i tvoje bit' da s' bio pošten ...
Majka će ljutito sinu:
Ako ne budeš dobar, nećeš više sa tatom ići u zoološki vrt!
Na to će mali:
Baš me briga, ionako ne volim gledati one gole tete kako plešu i uzimaju tati pare.
Sine, kako ti je u zatvoru?
Dobro majko, imamo hrane, grijanje, kupanje...
Super sine, onda budi dobar i pazi da te ne najure!
Da oživimo ovo malo
Nije vic ali sam se dobro nasmijao jer me posjetilo na jednog kolegu koji kad se uživi u priču u vezi nekog događaja dosta podsjeća na ovaj tekst. ![]()
![]()
Idem danas u bolnicu,nabrijan do jaja vozim ko sveti ilija. Ma baba se jučer razbila ko pi*ka pala ko kruška sa tavana i ključna kost joj pukla ko kreda.
Vani kiša pada ko iz kabla kad pred mene skoči murijak ko muva na govno. Ko iz neba pa u rebra viče prometnu i vozačku daj prošo si kroz crveno ko krava kroz kokuruze. A ja vadim pare samo da me pusti kad mi gori pod petama a imam para ko pljeve i do para mi stalo ko do lanjskog snjega. A on tvrdoglav ko mazga napo ko ćorav i tako mi povuci potegni i uzme on pare i bacio kes oduva do uva kadje vidio 500kn bleno ko tele u šarena vrata i smije se ko pica nanove gaće a u očima mu se vidi da mu tih 500kn sjeda ko budali šamar.
Stignem pred bolnicu kad me portir ne pušta autom unutra.hm, jebe sad lud zbunjenog. Ama čoječe vozim babi popa da se baba ispovjeda jer osjeća da crno joj se piše a slomila je samo ključnu kost
.
I neće da me pusti dok ne pregleda auto i gleda i gleda dlaku u jajetu traži, i ja puknem ko kokica i dreknem iz petnih žila ama čovječe pa šta šiljiš zob pa vidiš da smo čisti ko suza šta nas je*eš ko sanske koze.
na to se uzje*o ko ćuko kad ga lupi auto al se ne da pa mi odbrusi : neće mene niko u mom žitu je*at i nastavi sa pretragom nenađe ništa i konačno nas pusti. Kad mi na ortopediju a ono pred babinom sobom gužva ko na birou, uzjebali se nešt doktori reko ovo neće valjat 5 babica kilavo dite i bi tako.
mi zakasnili, misa gotova kaže pop,a ono baba razdužila escajg prije 5min.
za ručak se prežderala ko krava i herc ju strefio ko kec na desetku. ![]()
Pričaju dva pijanca. Jedan pijanac pita drugog:
Zašto uvijek piješ pivo zatvorenih očiju?
Zato što mi je doktor rekao da ne smijem niti pogledati alkohol.