Tritij?- Rasprava i pitanja o nagradnom eventu

• da si poslao sat pa povukao priznalo bi ti sat pauze, jer prizna samo zavrsene misije. da si poslao i na 12 sati pa povukao nakon 3, nebi ti prizalo jer nije zavrsena misija.

Sati zadržavanja - Može biti obavljeno u nekoliko misija. Jedino se računaju vremena tokom aktivnog zadatka. Otkazivanje misije se neće računati. Računa se tek kad se flota vra
    ća.

• Završi vrijeme ekspedicije i završi vrijeme pauze/AKS odbrane može biti obavljeno u nekoliko misija (npr: 3 expo misije od po 1h će ispuniti zadatak sa 3h zadržavanja u expo)
    • Jedino završene misije se računaju!
  • dosta tih nekih stvari oko slanja flote, falange i tako nečeg je i objašnjeno, ali ima takva hrpa točaka da masu ljudi nije čitalo

također ima puno slučajeva da ipak zadatci ne završavaju, npr ljudi se žale da falanga ne priznaje ni kad si uhvatio neku flotu, i da je priznalo tek kad si svoju flotu uhvatio u falangu

• Prva rečenica kaže u objašnjenju da je to event koji ima početak i kraj. jedna od onih "malobrojnih točkica" također kaže
    da se i nagrade mogu prikupiti samo dok traje event.
    također po isteku eventa da će i ona opcija s lijeve strane u meniu nestati (sam event)
    S obzirom da su omogućili i igračima koji nemaju aktivne oficire i ne dobivaju 20% više tritijuma da stignu sve razine odigrati i skupiti također potreban tritijum za peti level pretpostavljam i da su uzeli u obzir da koji zadatak možda neće biti ispunjen, ili će netko biti spriječen dan dva da igra (modus).

Tako da novi event ide od nule.

Nema logike da se prenosi jer bi svi koji su igrali jedan ili vise eventa bili u prednosti od 3-4 dana po eventu (ja sam jos prekjucer pokupila nagrade),
    u odnosu na one koji su tek počeli igrat uni, bili u modusu za ovaj event itd...

• ...

Tako da novi event ide od nule.

Nema logike da se prenosi jer bi svi koji su igrali jedan ili vise eventa bili u prednosti od 3-4 dana po eventu (ja sam jos prekjucer pokupila nagrade),
    u odnosu na one koji su tek počeli igrat uni, bili u modusu za ovaj event itd...

jel ovo službena informacija ili samo "ja mislim da je tako pa ću to i napisati" ?

• 99% foruma je ja mislim tako, ne razumijem u čemu problem

kad bi svi pročitali sve točkice bilo bi puno manje pitanja

jučer sam vodio nonu u bolnicu na pregled

na ulazu je dispenser dezinfekcijskog sredstva, beskontaktni, na senzor

na njemu u veliko piše: ne pritiskati, staviti ruku na senzor

stariji maloljetnik sin i majka mu koji su došli nakon nas pokušavali su slomit dio dispensera na kojem piše ne pritiskati, a nakon lomljenja je išao pokušaj čupanja i savijanja

kad staviš ruku ispod otvora di izlazi dezinfekcijsko sredstvo(kao šta i inače staviš kod bilo kakvog dispensera sapuna ili sredstva) ovaj automacki sam pljune malo, neovisno da li znaš da je na senzor ili nije

vjerujem da GF neće pamtit ko je šta radio sad i to nam vraćat za nekoliko mjeseci kad ponovi event

• jel ovo službena informacija ili samo "ja mislim da je tako pa ću to i napisati" ?

Gf nije stavio točkicu Ne potrošeni tritijum prenosi se ili se ne prenosi za naredni event i nije dao nikakvu obavijest o prenošenju ili ne prenošenju iste, tako da Ne nije službeni odgovor od strane gf-a, ali isto tako ne vjerujem u moru tih točkica čak i nepotrebnih da bi zaboravili staviti jednu tako bitnu informaciju kao što je Ne potrošeni tritijum prenosi se za naredni krug. Zato sam i odgovorila kako jesam na pitanje.
    Ja sam sigurna da se ne prenosi

Ono opisali su dugme event, mali upitnik na desnoj strani šta prikazuje, zadatke, a se nisu sjetili staviti tako važnu informaciju, ali recimo sjetili su se ako se prebaciš na drugi uni, server da se tritijum ne prenosi nego tamo počneš event od nule.

Mislite li vi da bi vam zaboravili to napisat da je to jedna od mogučnosti?

• Pcelice

Uz duzno postovanje, mogla si napisati da nema sluzbeni info i da je to tvoje misljenje a ne napisati cijelu raspravu s pokusajem da prikazes nekog mutavim i omalovazavas

Lp

Moze lock

• Uz dužno poštovanje , niste ni vi mene pitali samo jel to službeni info i ne može lock jer će sutra netko opet otvorit temu s pitanjem o tritiju ili eventu.

dit: žao mi je ako se netko nakon mog obrazloženja zašto sam sigurna da se ne prenosi, osjeća omalovaženo, nije mi bila namjera nekog prikazat mutavim kako shark misli.

• jel ovo službena informacija ili samo "ja mislim da je tako pa ću to i napisati" ?

Mislite li vi da bi vam zaboravili to napisat da je to jedna od mogučnosti?

jer GF je toliko točan i dosljedan u opisu stvari koje izbacuju u pa bi trebali podrazumijevati da je "očito" kako se tritij neće prenositi ...

Bilo očito ili ne, ne možemo znati sa sigurnošću prenosi li se tritij ili ne, a nije baš isto da to napiše "običan" igrač koji misli da će biti tako (jer je očito) i BA koji predstavlja GF i trebao/la bi prenositi provjerene informacije (koje se valjda ne baziraju na "očitosti" nego na nekakvom tekstu crno na bijelo)...

Zanimalo me je li to "rekla kazala" ili službena informacija, da je GF nešto htio "nezaboraviti" upravo bi u moru točkica dodao i tu informaciju jer je svakako bitna u slučaju da će biti još ovakvih evenata.

• poznavajući GF godinama mislim da ima šanse da su zaboravili reć važnu info ili su ju namjerno izostavili

ja se vodim logikom da li bi prenošenje viška tritija njima stvorilo boljitak? čak i ne, nego mogući gubitak jer bi igrači lakše dolazili do nagrada i time manje trošili CM

osim ako im je namjera dat nam da okusimo čari CMa pa se navučemo

• Logično je da će se tritij prenositi, tako da za svaki naredni event, ako bude sa istim pragovima, odmah možemo pokupiti sve nagrade prvi dan bez obavljanja ikakvih zadataka. A s druge strane ako se povećaju pragovi možemo se smijati svima koji sad nisu igrali jer kasne 14 dana.

Every breath and heartbeat is an act of prevarication, a prising open of options.

• Logično je da će se tritij prenositi, tako da za svaki naredni event, ako bude sa istim pragovima, odmah možemo pokupiti sve nagrade prvi dan bez obavljanja ikakvih zadataka. A s druge strane ako se povećaju pragovi možemo se smijati svima koji sad nisu igrali jer kasne 14 dana.

e ovo je sad plus za nas koji se patimo da klikamo i dalje bez obzira na pređene pragove na određenim unijima