S obzirom da nemogu drugacije postat

Poklon Kupon
- Leteci_Medo
- Closed
-
-
htio bi i ja kupon.
-
Leteci_Medo
Closed the thread. -
Podijeljeni kuponi, igraci koji su ih dobili su:
Viky - Morat ces mi pustiti da ti posaljem poruku
jealeus
LordSnow
Bladeoo9
FINN THE HUMAN
BRANKO1990
Shark
TNT
GrandNagus, sorry primakao mi je post
---------------------------------------------------------
ZnojnaDlaka, tebe moramo rijesiti, da li igras vec taj acc, ako igras moze, ako si ga napravio zbog ove teme, ne moze
Vecinu donacije sam podijelio jer sam izletio sa postom da ce svi koji se jave dobiti kupon, iduca runda (od mog posta pa nadalje) samo za ljude koji igraju na balkanu (BA i HR domene) i imaju oba accounta (forum i in-game) starija od mjesec dana. "Igra" traje dok ne podijelimo sve kupone, ako se javi vise ljudi nego sto imamo kupona, dobijaju ih ljudi koji imaju najmanje kolicine na lageru.
Edit: prilikom kopiranja koda, pazite da slučajno ne kopirate razmak, jer vam se kod neće primiti ako nije 1-1 kopiran
-
Ima li šta za mene?
-
-
-
Ovdje se javim opet u 22h, da stignete na 50% event.
-
Evo ga društvo i od mene slika, pa ako ima još poklona, udelite da ne propadnu, ako može, svakako srećni svima praznici i da nam sledeća godina bude lepša, bezbednija, zdravija i bogatija
-
Evo i ja da se javim
-
-
Leteci_Medo
Closed the thread. -
Pozdrav Ekipa, mislio sam da ce biti dosta teze, ali veci je odziv bio kolega koji su dali kupone, nego igraca koji bi mogli to iskoristiti. Tako da u ovom "drugom" krugu, kupone su dobili clanovi koji su se i javili.
sub zeroo
Eric Degen
lateoWestac
OneTwo
ShimuraZnojna Dlaka
-------------------------------------------------------------------------------------------
Zelio bih se zahvaliti kolegama koji su ucestvovali i koji su podijelili kupone. Hvala vam
bob rock
no-comment
Pcelica Suzy
sutko