[UKUPNO: 43.060.439.000] ujkan [PIT] & darAAA [PIT] & Zeljko Kerum [PIT] vs. duboki svemir (N: 3.584.831.000, O: 39.475.608.000)

• Kad PIT krene za piknik u duboki svemir pa naleti na svoju stalnu farmu :))

Posveta za ZdragS i PIT savezu..

e cuuj Daree paDarice oap;io sam te toliko puta da mi je mrsko bilo postati svaki hof na forum , prvo niste mene opalili opalili ste flotu koja je napustena na planeti . Tebe sam rokoao izmedu klikova u G5

• Ajde pakuj se za afriku daru moju nece niko dirat🤣

Sta je tu je ko je izvuko deblji kraj na kraju ja i ti.

Ako ces se vracat vrati nije problem niko s3 nikoga ne boji ovo je igrica a ak se n3 vracas sretno na turi 😁.

Sam da znas da znam i ja.za oruzja neka TW i ostalo al nije to poenta igre poenta je ko ce koga nasamarit a ne tko ce koga varat 0/24h

Jos jednom ucinio si unij zanimljivim ako nista respect

• Jedine dodatke koje ja koristim su Anti game , gaxy view i infocompte a za vas znam da koristite tw i jos svatsa nesto uni je pun accova koi imaju po jednu plnetu na koju slijecu rese i nestaju tajanstveno samo kazem ovaj uni ima vise laznih i duplih acova nego bilo gdje u svijetu moja 0-24 igra je korektna to se vidi i kad me savlada umor pa izgubim flotu al u ta 0/24 h nafaramam vise resa nego sto vi ixrokate za mjsec dana i svaki put kad je neko piso ingame message dobio je odg odma cim je poslao por tako da znam da ste slali por sa raznih ac da vidite al jng ja tu vjecito a hajde nema to veze sad

• ti imas svoju tvrdnju ja imam svoju ima pravo svak na svoje misljenje.

• Zijev na vasa prepucavanja ciji je veci :)

Sto se ovog recikliranja tiče, napadanje uništene planete je sasvim legit hit. Ovo nije bio organiziran pushing (cyba je bio #1). Da netko niže rangiran uništi flotu namjerno i onda ju veće rangiran igrač reciklira - to bi bio pushing.

Bio sam online kad si je rasturio planet i prvi sam to skuzio. Da sam mogao bi flotu odmah reciklirao, kao što bi i bilo tko drugi ovdje, tako da pričati nešto loše o PIT zbog ovoga nema smisla.

No sutradan namjerno pustanje ostatka flote da stoji s 4B resursa na planeti da ju PIT dokrajči je malo loša spika. Nazalost zakasnio sam na raidanje.

Takodjer, možete pričat o bugovima, no činjenica je da je ovo bila ljudska greška. Dogadja se. Ja kad uništavam uvijek dobro provjerim sve.

Možda dobiješ flotu nazad, no nekako sumnjam. Šteta jer je baš bilo zabavno, tko će mi sad punit inbox sa 200 špijunaža na dan...

• Kad PIT krene za piknik u duboki svemir pa naleti na svoju stalnu farmu :))

Posveta za ZdragS i PIT savezu..

e cuuj Daree paDarice oap;io sam te toliko puta da mi je mrsko bilo postati svaki hof na forum , prvo niste mene opalili opalili ste flotu koja je napustena na planeti . Tebe sam rokoao izmedu klikova u G5

Ti ocito imas nekih problema, posavjetuj se. :)

• Očekivao sam cat-fight sa pernatim jastucima od strane ženskih igrača..pardon...igračica...da ne bude diskriminacije kao na vratima na kojima pise ravnatelj pa su se zene pobunile da treba pisati Ravnateljica...no ok...rodnu ideologiju sa strane.

Čestitke Cika ZDragS i Ujkanu i ostalim članovima društva.

• Bob Rock

Closed the thread.