[UKUPNO: 126.040.000] Ciki [BAK] vs. Heisenberg [Var] (N: 0, O: 126.040.000)

• spy - fly... mada Heisenberg ovaj gubitak nije ni osjetio na njegovu golemu flotu, ali eto, da se nesta zbiva

posveta BAK savezu i njegovim penzionisanim suigracima

10-10-2021 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač Ciki [BAK]

Oklopna krstarica 2.000

Mali transporter 8.010

Veliki transporter 369

Obranioc Heisenberg [Var]

Mali transporter 8

Veliki transporter 10.500

Sonde za špijunažu 8

Poslije bitke ...

Napadač Ciki [BAK]

Oklopna krstarica 2.000 ( -0 )

Mali transporter 8.010 ( -0 )

Veliki transporter 369 ( -0 )

Obranioc Heisenberg [Var]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

57.064.239 metal, 31.933.372 kristal i 2.126.478 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 0 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 126.040.000 jedinica.

Na ovim koordinatama sada pluta 37.809.600 metala i 37.814.400 kristala.

Napadač je zarobio ukupno 91.124.089 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(s):

37.809.600 metal i 37.822.200 kristal

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 94.873.839

Kristal: 69.755.572

Deuterij: 2.126.478

napadač(s) ostvario je dobit od 166.755.889 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -120.080.239

Kristal: -94.957.372

Deuterij: -2.126.478

obranioc(s) je izgubio ukupno 217.164.089 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 4.3.2

• Ciki kukavica bio i ostao, zbrisao s unija sa glavnim acc, sad preuzeo acc, najveći doseg mu je lupit neke transe i solarce i zbrisat u MO. Nema se tu što čestitat... A ni FR nije potreban :)

preposteno igrate...zato sam odustao i izbrisao acc...a sad sam se vratio da s vremena na vrijeme, malo prodrmam 'Var' dok me ne ulove majstori, a o tome ti mozes samo sanjati 'logistiko'... ja rusim sta mogu,.... 'logistiko' da da te podsjetim...

[UKUPNO: 23.373.042.000] Kai [AVENGERS] & OneTwo [AVENGERS] vs. Darth Nihilus [Var] (N: 5.190.013.000, O: 18.183.029.000)

• Hahaha, kako ga lupetaš... Ova 'logistika' ima udar u top 10 HOF-a svih vremena. Tamo gdje Cikija nema i nikad neće ni bit :)

Ako tražiš logistiku, eto ti Panika, svakom tvom postu poklopac, samo mu nogice vire iz zna se čega...

Počet ću mislit da je multić...

• Hahaha, kako ga lupetaš... Ova 'logistika' ima udar u top 10 HOF-a svih vremena. Tamo gdje Cikija nema i nikad neće ni bit :)

Ako tražiš logistiku, eto ti Panika, svakom tvom postu poklopac, samo mu nogice vire iz zna se čega...

Počet ću mislit da je multić...

'logistika'

• Izašao Ciki sinoć iz modusa, ja ga špijao i razbio po sondu na svim planetama, i ode odma natrag u MO. To je ta snaga najjačeg :P:P:P:P:P:P

Najjači za upalit MO od straha i panike :D:D:D:D:D

Nisam stigao ni napad poslat koliko je brzo upalio MO :D:D:D:D:D

• Izašao Ciki sinoć iz modusa, ja ga špijao i razbio po sondu na svim planetama, i ode odma natrag u MO. To je ta snaga najjačeg :P:P:P:P:P:P

Najjači za upalit MO od straha i panike :D:D:D:D:D

Nisam stigao ni napad poslat koliko je brzo upalio MO :D:D:D:D:D

Logistiko, malo sondi saljes, malo kikija..pojacaj malo.. i da...ne zaboravi u ponedeljak obavezno... e moja logistiko... prvi...drugi...i svi moguci

galakticki ratovi prodjose, a ti ni jednog broda ne pokrenu... i onda poslije svega pricas djeci kakav si ti ratnik bio :)

• darth budi sad pravi pa na stimaj slanje flote 1 sekundu prije nego klikne MO :D

Hahaha, pa nisam mu ja MO upalio. Al bilo je za očekivat, ništa drugo ni ne znate :P:P:P Ja svoje euriće sam zarađujem, možda ćeš i ti jednog dana kad odrasteš :) I euri nisu imali veze s time što sam vas stigao i prestigao, al ste puni isprika, hahaha. Ciki jučer već izmišlja isprike a još nije ni iz MO izašao <X<X<X<X To je ta snaga najjačih :D:D:D:D:D Svašta tu pišete, ali u igri nikako pokazat ništa od toga što ste nadrobili tu po forumu :thumbdown:

A vidi ovog Cikija što lupeta opet... Zna dobro da sam pola godine u MO bio, nisam imao vremena igrat. Kada sam se vratio, igrao sam onako kako treba da ga stignem i pregazim. Kad je vidio što mu se sprema više nije ni izlazio iz MO, već je preselio acc na drugi uni :P:P:P:P:P:P

• Cikiu je acc izbrisan kao i kai-u moj je poklonjen pa ne lupetaj bezveze, a kazes nemaju veze eurici a nisi pomognut od saveza znaci 1m bodova tjedno rastes ako to sto govoris je istina onda si jebeni hacker skripter ili sto vec :*... a bas se radujem kad si na forumu uvijek nesto na nasmijat se samo tako nastavi :D

• Cikiu je acc izbrisan kao i kai-u moj je poklonjen pa ne lupetaj bezveze, a kazes nemaju veze eurici a nisi pomognut od saveza znaci 1m bodova tjedno rastes ako to sto govoris je istina onda si jebeni hacker skripter ili sto vec :*... a bas se radujem kad si na forumu uvijek nesto na nasmijat se samo tako nastavi :D

Samo ti pokazuj to znanje najjačeg saveza :D:D:D:D:D

Gasi rudnike ili pali MO pa se poslije čudi i kaki gluposti po forumu. I još se ljuti što niste najjači 8o8o8o8o8o

Ne znam za eurice ali ja igram redovno i odem vise od 1m bodova nedeljno

Expe na svakih sat ipo i nakupi se

Secas se kada sam poceo Quantum,od kako igram Darth mi je jedan rudnik na jednoj planeti digao (nekih 200k bodova) i to bi bilo to od pushanja iz saveza...Da ne zaboravim i moonove koje su mi napravili,vise od pola i dok jos nisam bio u savezu...

Secas se kada sam poceo Quantum,od kako igram Darth mi je jedan rudnik na jednoj planeti digao (nekih 200k bodova) i to bi bilo to od pushanja iz saveza...Da ne zaboravim i moonove koje su mi napravili,vise od pola i dok jos nisam bio u savezu...

Dobra ekonomija i expedicije i raste se bez problema 1M bodova na tjedan dana, na uniju gdje je postavka za eko 5X. Vidiš da pojma nemaju:D:D:D

A još ako i borbene expe radiš. Još sam stavio jučer tu na forum onaj screenshot od skoro 700M profita od jedne expe, vidiš da ni čitat ne znaju :D:D:D

Samo znaju lupetat o eurićima, a ja sam kupovao CM samo za oficire upalit. I planete sam u startu preselio na 15. poziciju bez kupovanja CM, jer je onaj event od 9x CM u expedicijama znao davat po 12K CM po jednoj exp, dok nisu smanjili to. Još će reć da nije fer i što drugi igrači fs rade, jer oni ne rade fs, nego pale MO :P:P:P

Rocky nije isto sa 50 60 70 80m ekonomije rast 1m bodova tjedno, nego je stvar u tome kad netko ima 15m naraste u 2 mjeseca kao netko u pola godine igre, ili je push ili euri combo flotu za pirate ne mozes imat toliku u pocetku za takvi rast,nije bitno, darth koga lazes da si farmao cm x9 nitko ziv nije skupio cm od akcije za preselit 5 6 planeta na 15 poziciju i falio si taktiku meta nije vise deut na 15 poziciju sa planet i 300+ polja nego je 8. pozicija i metal, lupetas o necem i mislis da si najpametniju uostalom ovdje tipkam samo da mogu citat tvoje odgovore i smijat se jedini iz saveza Var koju su prgavi i glumci ste ti i belisima ostalima svaka cast :) LP odgovori jos malo da si smijem molim te