993738
Countdown from a million
-
-
993737
-
993736
-
993735
-
993734
-
993 733
-
993732
-
993 731
-
993730
-
Fatic je dobio kupon od 3e jer je citirao moj post . Poslano privatnom porukom.
-
993 729
Draga Suzy,
Želim izraziti iskrenu zahvalnost za vaš trud i angažman kao operatora na OGame forumu. Vaša predanost i brza reakcija na pitanja i zahtjeve članova zajednice stvarno su zapaženi.
Ovom prilikom želim izraziti posebnu zahvalnost za vašu ljubaznost i pažnju prema korisnicima, uključujući i mene. Vaša strpljivost i spremnost da nam pomognete u rješavanju problema ili pružite informacije čine OGame iskustvo još ugodnijim.
Također, želim vam se zahvaliti na nevjerojatnom gesti dodjele 3 eura kupona. To nije samo financijski poticaj, već i znak vašeg prepoznavanja truda i angažmana svakog člana zajednice. Cijenim vašu velikodušnost i brigu za dobrobit igrača.
Nastavite s izvrsnim radom i doprinosom zajednici. OGame forum je s vama postao još ugodnije mjesto za razmjenu iskustava i informacija. Hvala vam na svemu što radite kako bismo svi zajedno uživali u ovoj fantastičnoj igri.
Još Vam se jednom zahvaljujem, ali dok ste vi odgovorili ja sam već završio srednju školu te sam se zaposlio, nedugo nakon toga pronašao sam ljubav svog života i vjenčao se te smo 9mj kasnije dobili predivne blizanceke.
S poštovanjem, Fatic
-
993728
-
993 727
-
993 729
Draga Suzy,
Želim izraziti iskrenu zahvalnost za vaš trud i angažman kao operatora na OGame forumu. Vaša predanost i brza reakcija na pitanja i zahtjeve članova zajednice stvarno su zapaženi.
Ovom prilikom želim izraziti posebnu zahvalnost za vašu ljubaznost i pažnju prema korisnicima, uključujući i mene. Vaša strpljivost i spremnost da nam pomognete u rješavanju problema ili pružite informacije čine OGame iskustvo još ugodnijim.
Također, želim vam se zahvaliti na nevjerojatnom gesti dodjele 3 eura kupona. To nije samo financijski poticaj, već i znak vašeg prepoznavanja truda i angažmana svakog člana zajednice. Cijenim vašu velikodušnost i brigu za dobrobit igrača.
Nastavite s izvrsnim radom i doprinosom zajednici. OGame forum je s vama postao još ugodnije mjesto za razmjenu iskustava i informacija. Hvala vam na svemu što radite kako bismo svi zajedno uživali u ovoj fantastičnoj igri.
Još Vam se jednom zahvaljujem, ali dok ste vi odgovorili ja sam već završio srednju školu te sam se zaposlio, nedugo nakon toga pronašao sam ljubav svog života i vjenčao se te smo 9mj kasnije dobili predivne blizanceke.
S poštovanjem, Fatic
Faticu..zbog ovakvog ulizivackog posta dobijas ukor od clanova saveza i na milimetar si od izbacivanja iz saveza !nadam se da neces ponoviti ovakve nebuloze.
S postovanjem
AMIGOSI
993 726
-
993725
-
I još koristi AI da mu napise taj shitpost, fr dijete u prijavljivanje poruka na ogejmu i vječno plavetnilo na svakom serveru domene, samo nastavi s brojalicom to dolikuje tvom uzrastu
993724 -
993723
-
bost
postovi su ti uklonjeni iz razloga sto je ova tema namjenjena odbrojavanju , istina da ostali nešto dopišu ,ali unatoč tome odbrojavaju.
Ti u svojim postovima ne odbrojavaš. Ako još uvijek imaš potrebu reći to sto si rekao,slobodno napisi ponovo post i ne zaboravi dodati sljedeci niži broj od prethodnog posta.
Svi ostali , da ste pročitali s razumijevanjem i do kraja post "zahvale" od Fatica shvatili bi da je post sve osim zahvale i ulizivanja.
Što se mene tiče brzo učim, tako da je ovo posljednji put da sam dala neki kupon od sebe, od sada ce te ipak morat sačekat neka forumska natjecanja kada COMA u ime GF-a osigurava nagrade.
Pa da nastavimo sa brojanjem kada smo valjda razrijesili zavrzlamu oko posta.
993722
-
993-721
-
Suzy, razumio sam, ne da mi se ponavljati..!
993720