Tražim savez

 • Pozdrav


  U osnovnoj školi sam igrao Ogame zajedno s bratom (negdje oko 2007. il tak nešt). Sad mi je 25 i radim puno radno vrijeme. Ovo mi je prvi account u preko 14/15 godina, igram za opuštanje i evo kao što sam i sumnjao nema šanse da preživim sam.


  Dok sam bio na poslu, netko me napao i pokrao resurse. Zanima me jel se mogu nekome pridružiti?


  Ne igram 24/7 ali pokušavam biti što aktivniji. Nedostaje mi znanja što i kako, ali učim. Nije mi prva igra a ni zadnja. Pokušavam graditi kad god imam resurse za ono što mi treba.


  Pa evo, ako me netko želi prihvatiti da surađujemo, bilo bi mi drago.


  Hvala i lp 8)

 • tu i na .org forumu ima dosta objašnjenja kako se braniti od napada, koje stvari su bitne, sam otreba uzet vremena i pročešljat forum, fulat par puta, malo da te razbiju i tak


  kad imaš pitanja pišeš na forum, neko će već objasnit


  da si kod nas u savezu ne bi ti pomoglo ravno ništa

 • Hvala na odgovoru. Kad god uhvatim vremena, čitam po forumima i po wiki-ju pa skupljam informacije malo po malo. Korisno je u svakom slučaju.

  Iako mislim da sam u nekom savezu da bi određeni pojedinci više razmislili o tome hoće napasti ili ne. Kad si sam, onda si sam. Nemrem ja sam protiv cijelog svemira hahah.

  tu i na .org forumu ima dosta objašnjenja kako se braniti od napada, koje stvari su bitne, sam otreba uzet vremena i pročešljat forum, fulat par puta, malo da te razbiju i tak


  kad imaš pitanja pišeš na forum, neko će već objasnit


  da si kod nas u savezu ne bi ti pomoglo ravno ništa

 • Savez nista ne znaci pravom lovcu. Moras samog sebe zastitit. Zagadra je x5 war speed tako da tu ako nisi u FS cim ti flota lezi preko 15minuta uvijek postoji rizik da ce te netko skinut, pogotovo ako si socan zalogaj.

 • Ma frende hvala al gdje je zabava u tome? Zabava je u tome da učim i da sam radim stvari.


  Onda prvo što ces nauciti je da kliknes info od svake zgrade, istrazivanja, obrane i flote kako bi vidio koja obrana ide za koji brod, koji nrodovi su brzi, koji sporiji, koja istrazivanja za sta sluze, a ako si igrao, onda neke osnove vec znas, sad samo malo info da skontas sta radit, kako se branit. Sve ostalo dolazi s vremenom. Svaki igrac ima drugaciji stil igre, tako da vidi sta bi htio igrat, oces otkrivaca pa slat expe, a to ti je najbolje i najbrze dizanje u pocetku...