[UKUPNO: 8.386.291.000] Cezar vs. Papa Sanchez [AMIGOS] (N: 762.365.000, O: 7.623.926.000)

• Napad na aktivnost

Jos jedan maanje, ideemo dalje

Primjecene cudne aktivnosti svugdje, i kao sto sam i mislio...poslana flota u malim kolicinama i recikleri da prave ucestali akt.

Mozda si mogao nekog drugog prevarit,aal'

Ko zna zna 8o

Dosta je amigosi s ovim pushanjem, prijavit ce nas tajnici pedrinjo vaš :D

P.S. Osveta za zvjezdice sto ste mi slali s pedrinjom. Los vam organizator, sad ispastate;)

FR

10-11-2022 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač Cezar

Oklopna krstarica 417.000

Sonde za špijunažu 1

Obranioc Papa Sanchez [AMIGOS]

Mali transporter 38.032

Veliki transporter 9.881

Mali lovac 92.265

Veliki lovac 23.318

Krstarica 12.106

Borbeni brod 54.329

Recikler 1

Sonde za špijunažu 198

Bombarder 2.174

Razarač 10.073

Zvijezda smrti 41

Oklopna krstarica 7.100

Reaper 1.772

Pathfinder 12.521

Poslije bitke ...

Napadač Cezar

Oklopna krstarica 408.031 ( -8.969 )

Sonde za špijunažu 1 ( -0 )

Obranioc Papa Sanchez [AMIGOS]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

0 metal, 15.000 kristal i 30.293.517 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 762.365.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 7.623.926.000 jedinica.

Na ovim koordinatama sada pluta 3.911.940.800 metala i 2.296.642.400 kristala.

Napadač je zarobio ukupno 30.308.517 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 3.642.870.800

Kristal: 1.937.897.400

Deuterij: -104.241.483

napadač(s) ostvario je dobit od 5.476.526.717 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -4.620.856.000

Kristal: -2.512.058.000

Deuterij: -521.320.517

obranioc(s) je izgubio ukupno 7.654.234.517 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 4.3.2

• kad sam danas vidio sta se desava nisam mogao vjerovat, hrpa nesposobnih ljudi. necete pitat pa nemorate ni znati.da ste se javili rekao bi vam kako se to radi i flota bi bila u reciklerima ( sam bi mu srusio 5 komada). a ti pedro ako si ovo organizirao danas si pao u mojim ocima, mislio sam da nesto znas ali vidim da nista neznas. samo da da te obavijestim kad si toliko sposoban od sutra cu vratit flotu na staro mjesto (da nebi rekao da muljam i da radim na stacio kao inace) i znas i sam na koje i radim fs na ru pa da te vidim onda. samo jedan moon, samo jedno mjesto pa se potrudi da to rijesis ako mislis da znas.

• Evo mali_vrag za to što pričaš, ja danas upravo tako lego, u žurbi poslao FS na Ru na kratko 40 min, lik pratio kad su RU nestale i u možda 15tak min možda i 30 min koliko je imao vremena za poslat flotu, izračunao vrijeme povratka i poklopio me u 2 sec. Uz sve načine mjenjanja moona za FS , stacionaža , kolonizacija , brisanja tragova zadnjih aktivnosti prije FSova , na kratko kad me nema RU sa različim brzinama itd. pratio me neznam dan dva tri pet, non stop aktivnost moja bila jer sam bio skoro 48 sati aktivan i poklopi me. Mislim jesam noob u ovoj igri, ali ovo nisam još doživio.

• kad sam danas vidio sta se desava nisam mogao vjerovat, hrpa nesposobnih ljudi. necete pitat pa nemorate ni znati.da ste se javili rekao bi vam kako se to radi i flota bi bila u reciklerima ( sam bi mu srusio 5 komada). a ti pedro ako si ovo organizirao danas si pao u mojim ocima, mislio sam da nesto znas ali vidim da nista neznas. samo da da te obavijestim kad si toliko sposoban od sutra cu vratit flotu na staro mjesto (da nebi rekao da muljam i da radim na stacio kao inace) i znas i sam na koje i radim fs na ru pa da te vidim onda. samo jedan moon, samo jedno mjesto pa se potrudi da to rijesis ako mislis da znas.

... kaže lik koji je utukao brdo para da bi imao najveću flotu i sve ostalo, narvavno, koji je istu dva puta izgubio iz neznanja... jar ako netko ne zna za jedino pravilo ogamea!!! NO FS NO FLEET!!!!! nema pravo ovako nešto napisati...

• Evo mali_vrag za to što pričaš, ja danas upravo tako lego, u žurbi poslao FS na Ru na kratko 40 min, lik pratio kad su RU nestale i u možda 15tak min možda i 30 min koliko je imao vremena za poslat flotu, izračunao vrijeme povratka i poklopio me u 2 sec. Uz sve načine mjenjanja moona za FS , stacionaža , kolonizacija , brisanja tragova zadnjih aktivnosti prije FSova , na kratko kad me nema RU sa različim brzinama itd. pratio me neznam dan dva tri pet, non stop aktivnost moja bila jer sam bio skoro 48 sati aktivan i poklopi me. Mislim jesam noob u ovoj igri, ali ovo nisam još doživio.

pa ko voli nka izvoli