Rucna u povratku [UKUPNO: 35.974.898.000] PEDRO [AMIGOS] vs. Cezar (N: 1.090.898.000, O: 34.884.000.000)

• Malo po malo ja tebe cerupam...smrt sa hiljadu rezova:P ...neki dan sam ti otresao 125 zvjezdica a sad krunu tvoje flote .Nije sve ni profitu,,nisam slao reciklere uopste baci spy sad i vidjet ces gdje su.Znas i koliko imam i svi su na broju

13-11-2022 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač PEDRO [AMIGOS]

Pathfinder 1

Mali lovac 3.084.659

Veliki lovac 130.010

Krstarica 99.963

Borbeni brod 69.166

Oklopna krstarica 167.101

Razarač 1.381.119

Reaper 127.108

Obranioc Cezar

Oklopna krstarica 410.400

Poslije bitke ...

Napadač PEDRO [AMIGOS]

Pathfinder 1 ( -0 )

Mali lovac 2.830.912 ( -253.747 )

Veliki lovac 122.953 ( -7.057 )

Krstarica 99.783 ( -180 )

Borbeni brod 69.164 ( -2 )

Oklopna krstarica 167.101 ( -0 )

Razarač 1.381.119 ( -0 )

Reaper 127.108 ( -0 )

Obranioc Cezar

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

60.454.854 metal, 49.667.824 kristal i 84.303.188 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 1.090.898.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 34.884.000.000 jedinica.

Na ovim koordinatama sada pluta 9.432.867.094 metala i 12.006.911.307 kristala.

Napadač je zarobio ukupno 194.425.866 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio obranioc(i).

Izvještaj o Ruševinama na [1:122:10]13.11.2022 08:08:32

Od: Flota
    Vaši Žetelac (127108 broodvi) imaju ukupan kapacitet skladišta od 2.415.052.000. Kod mete

[1:122:10] se nalazi 10.495.418.400 Metala i 13.359.412.000 Kristala. Ti izvlacis 1.062.551.306 Metala i 1.352.500.693 Kristala.

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno obranioc(s)

Metal: -2.939.587.760

Kristal: -4.458.756.517

Deuterij: -6.240.303.188

obranioc(s) je izgubio ukupno 13.638.647.465 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 4.3.2

• GG napad , a obrana će pametnije drugi put, inače ne komentiram uopće više, ali ovo sam morao:!::!:

Napokon da te malo spustilo na zemlju...8o

Sad ćeš početi pisati ludosti kao i svaki put kako si me riješio par puta i da šutim...jesi riješio si me, ali uz pomoć malog vraga, tvog velikog prijatelja, koji je ispao to što je ispao...

Lako ti je bilo rušit me kad ti je govorio kad sam off...:cursing:

Al znas Cezare kako se kaže "Našao lonac poklopac"...

Ovde po foruu se kao prepirete i napadate kao da niste dobri, a mali vrag ti pravi moonove nakon što su ti popadali...

Vidjelo je dosta ljudi sve i napokon je sve izašlo na vidjelo, bar sad znamo sa kakvim igračima imamo posla:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Eto toliko od mene...8)8)

• Nije da cu ti se sad nesto pravdat ili bilo kome...

Al istina je ta da mi ni on nit iko nije davao od bilo koga od vas online status, a ni od tebe.

Za tvoju info taj lik je spavao svaki put kad sam te srusio, ko i ti

Zar je tako tesko prihvatit poraz, vec samo smisljat i izmisljat da je prevara neka bila s moje strane

A munove mi je pravio jer sam mu trazio, jer mi je bio duzan

Nismo mi nikakvi prijatelji

Pozz

• @Vragolasti THC Mislim da i jeste car igre u ovome, da se ratuje, sklapaju savezi i spletkari po malo. Iskreno volio bi da je i na mom uniju tako..

Čar igre je da se ratuje, ali na prijevaru ili bolje rečeno izdaju, mislim da nije nikakva čar, već su tu pokazali i jedan i drugi kakvi su igrači...

A Cezar može sad pisati romane koliko oće kad mu nije do balada, jer je na krivoj strani hofa :D:D

Ja pravu istinu znam i ne treba mi niko ništa govorit...

Još samo čekam vraga da se izjasni, a hoće sigurno... sad nemože jer radi sa strujom pa da ga ne stresne, a možda i vozi turu, ko će ga znat... :/:/

• Pao kralj!!!!!

Ljudi nemamo više kralja na yakiniju a zagadra nema kralja sa yakinija heheheehheheheheeheheheheheeheh

PEDRO gg

svrgnuti kralju vidim da si se ti oporavio, ne baš na staro ali..., možda ima nade za tebe dok te netko ponovno ne opali hehe... ali FR

• opalaaaa....... ekipa se jos uvik roka... samo naprid... ako ko ima kakav acc pa da ja vratim strah u kosti cijelom uniju...:P:P:P

ekipa jeli se zna kad ce novi unij pa da pocnemo ispocetka.... sad cu bit opet tu na 3 mjeseca... javite ako bude šta pa da letimo ko u stara vrimena.:P:P:P

:P:P:PKO MLIKO MATERINO:P:P:P

• opalaaaa....... ekipa se jos uvik roka... samo naprid... ako ko ima kakav acc pa da ja vratim strah u kosti cijelom uniju...:P:P:P

ekipa jeli se zna kad ce novi unij pa da pocnemo ispocetka.... sad cu bit opet tu na 3 mjeseca... javite ako bude šta pa da letimo ko u stara vrimena.:P:P:P

:P:P:PKO MLIKO MATERINO:P:P:P

ajde da te strpam u rece, imaju posla dosta ali ce se naci nesto vremena 🤣🤣

• A sta reci.. Treci put vas 10 mi rusi munove i opet vaš pederinjo mi ne uhvati flotu. Sramota :D

A nemam koga da mi pravi munove, kad se vratim napadat cu vas s planeta :D;)

A sto je sramota?ti dosao online i povukao stacio i mogao si samo da gledas kako ti nestaju moonovi jedan za drugim...i kad ih napravis opet cemo ti ih porusiti...nema za tebe mirnog ogame..igrat ces od 0-24h pogotovo zbog onih poruka sto me zoves da IDEMO rusit vraga...to govori koliko si losa osoba. Ja stobom ne bi u ax isao NIKAD!!!! tako da me se mani onih prica i misljenja o vragu da bi me narajcao da letim na vraga.U ostalom sad imas dobar savez pa nek ti pomognu :)

• MA TI SI ZIVA NULA OD COVJEKA...LOLz oves me u ax protiv svog saigraca zaradi profita ..svoje igrace iz saveza recikliras .. a ovi moji su moji saigraci i oni su ti koje tebe ne vole i oni su ti koji te rokaju..ja im samo pomazem misu plavi ^^^^^^^^