Verzija 9.1.0. (beta2) samo testni server-šta nam donosi?

 • Testni server je nadogražen na verziju 9.1.0 (beta2) evo šta je verzija donijela.


  Pozdrav zapovjednici!


  Nakon nekoliko misija otkrivanja naša je vrsta primijetila novi ishod svojih otkrića. Nekoliko objekata koji su im dali moć "kupnje" tehnologija unutar njihovog vlastitog Lifeform tehnološkog stabla.

  Nakon Galaktičkog vijeća bilo je jednoglasno kako nazvati ove čudne objekte: Artefakti!  Artefakti će biti dostupni kao nasumični ishod u "misijama otkrivanja oblika života", baš kao što su oblici života pronađeni, i imaju ograničenje od 3600 jedinica koje jednom kad ga dosegnu više neće biti moguće imati artefakte kao rezultate ekspedicije dok se neki od njih ne iskoriste a broj jedinice nije dosegao ograničenje ili više.  KAKO KORISTITI

  Nakon što igrači pronađu artefakte, mogu koristiti artefakte za kupnju Lifeform Technologies na zaslonu za odabir.

  Svaka razina ima različite troškove artefakata

  Igrači mogu kupiti bilo koju Lifeform tehnologiju (osim 100% odabira) kada imaju dovoljno dostupnih artefakata

  Nakon kupnje tehnologije korišteni artefakti oduzimaju se od ukupnog iznosa

  Nakon kupnje zaslon za odabir će se zatvoriti, a kupljena tehnologija se dodaje u Lifeform tech slot (ista logika kao da biste upotrijebili "random" ili "select")

  Ako igrač poništi svoje tehnološko stablo, mora ponovno kupiti sve tehnologije (kupnja je isto kao jednokratni odabir poput slučajnog odabira)
  Novi sadržaj bit će dostupan na PTS-u od danas (nakon održavanja) i svi će igrači moći od početka testirati kako Artefakti utječu na Carstvo i taktiku igrača.


  Radujemo se čitanju vaših povratnih informacija o forumima zajednice i Discordu.  Vaš OGame tim