[UKUPNO: 1.628.792.996.000] panzer & Shockwave [SDI] & manunited [SOA] & Rock Bob [SDI] & Cika_Brane [S_W_A_T] vs. japi [H i K] (N: 353.658.970.000, O: 1.275.134.026.000)

• Ugl dobro je rekao Shavano, ovi sto puno zuje malo meda daju

Rott ne zuji uopce, valjda je ostao bez riječi kad je vidio brojke, sad se diže flota vidim pa možda zazuji ingame

Sretno svima koji se i dalje igraju

• Sutko

A joj, ti si jedan od onih koji gube flote samo zato što nisu imali volje igrati :D:D

Šta nisi odmah rekao. To u potpunosti mijenja situaciju. 8)

Valjda si i ninju nekoliko dana prije gubitka flote dobio jer nisi imao volje igrati :D Poznato je da igrači koji šalju napade nemaju volju igrati ^^

To znaci da si ipak jedan vrhunski igrač, najbolje što ova domena nudi.. nego jednostavno nisi imao volje.. a jbg..

A umjesto da mi odgovorite na ono moje nabrajanje o "poštovanju" (znači ni riječ o tome sa vaše strane, što naravno sve potvrđuje), ja samo čitam o analnim otvorima :D:DOdlična i izrazito inteligentna komunikacija ^^

Dobra je taktika za naše tržište, valjda imate iste odvjetnike kao ovi naši "poznati" uhljebi ^^ :thumbup:

E da, ne znam da li sam rekao da je dobar HOF :thumbup: Japi FR :)

• Japi moj sta reci steta vremena i truda, uvjek si bio legenda i biti ces, kao sto sam ti javio na Facebooku da bar mogu ikako ti pomoc,ali et nazalost osvojeni smo... zelim ti brzi fr da budes jos jaci uskoro....

Napad svaka cast na organizaciji prelijepi udar,isplatio se trud i pracenje..

Nije bas lako skinut igraca kao sto je Japi, respekt na tome i uzivajte u profitu!

Jos jednom ogroman gg