Neki dan baš komentarišemo i pričamo. Jbg žalosno je izgubiti ovoliku flotu na takav način. U ovom stadijumu igre pustit da te neko na spy fly skine, koliko god to možda bila komplikovana i složena akcija, praćenje, opet mi se teško pomirit sa tim.
Napadačima čestitke naravno, no.1 hof otkad postoji ova igrica na našoj domeni. Nije mala stvar i skidam kapu. Ne želim komentarisati ko je došao kako do flote. Mi smo tu da igramo, postoje valjda neki organi koji vode računa o tome. Treba se na forumu držati ipak igre.
Sve u svemu Japi brate tu smo, kako god se može pomoći samo javi. Sad je vruća glava, odmori koji dan, saberi utiske pa se vrati klikćanju nazad lagano. I dalje imaš odličan acc i bez flote. A i flota će se brzo vratit ne sumnjam, bar veći dio iste.
Još jednom da čestitam napadačima, da ne bude zabune. Treba biti čovjek i u porazu, potresao se univerzum momački jutros. Ja sam vas prvi sprdao da ste botine i da znate samo solarne satelite i odbranu rušiti. Evo pokazali ste da znate svašta nešto.
Pusti covjeka da se rijesi ove zaraze , sta ga nagovaras da nastavi
Po ciframa nekad bih ze zapito jel ovo kakav spid uni
FR svima , virtualne brojke su i dalje jace od mozga
Sad je vrijeme da vas rottko spremi jednog po jednog u recce