Brutalan hof,brutalne brojke,brutalan profit... svaka cast!
Japi,tu smo za tebe,znas i sam. Ipak je ovo samo igrica 😁
Brutalan hof,brutalne brojke,brutalan profit... svaka cast!
Japi,tu smo za tebe,znas i sam. Ipak je ovo samo igrica 😁
Svaka cast na organizaciji
Fenomenalno
Japi brzo se ti vracas
Svaka čast momci na udaru i organizaciji
lijepo je vidjeti da je netko uzdrmo ove starosjedioce i da ce biti malo konkurencije sada
Japi VFR
Ovo su inače old skull hitovi, svaka čast na organizaciji i uloženom vremenu i trudu... napadači gg , a obrana bfr... postoji ona izreka "Samo Feniks se može uzdignut iz vlastitog pepela, da dokaže svoju kontrolu nad vatrom i beskrajnu mudrost"
Cestitke hofcina....slozna ekipa kad se nadje nema nedodirljivih.. FR obrani jos uvijek je to super jak acc,drago mi je da je i moj bivsi acc dio te price,zasluzio je navozao se posvuda i bez cm i bez krkanja ru iz expo 😛
Nekad davno bilo bi Muuu100ko Muuuu 😂😂
Ufff Svaka čast ......!!!!
Display MoreCestitke hofcina....slozna ekipa kad se nadje nema nedodirljivih.. FR obrani jos uvijek je to super jak acc,drago mi je da je i moj bivsi acc dio te price,zasluzio je navozao se posvuda i bez cm i bez krkanja ru iz expo 😛
a mene zanima jel taj savez jos ziv 100ke igrao davno sa bratom uni 3 ili 6 mislim ima skoro 20 godina od tog
Display MoreDisplay MoreCestitke hofcina....slozna ekipa kad se nadje nema nedodirljivih.. FR obrani jos uvijek je to super jak acc,drago mi je da je i moj bivsi acc dio te price,zasluzio je navozao se posvuda i bez cm i bez krkanja ru iz expo 😛
a mene zanima jel taj savez jos ziv 100ke igrao davno sa bratom uni 3 ili 6 mislim ima skoro 20 godina od tog
I ja sam tu igrao , sjećam se, ludi nickovi su bili 100ke...
Recimo rotkvanu je toliko krivo da se ne udostoji niti čestitati na ovakvoj hofčini,
Najiskrenije sam mislio da si u krivu... Ali kako je tako je....
Nebitno, slavimo pobjedu, ulazak među 4 najbolje repke svijeta
Cestitke VATRENIMA na fenomenalnom USPJEHU, na fantastičnom i neponovljivom hofu ❤️❤️❤️
nema raje do raje sa ba., pogurao ih na spajanju sa nesto reso, oni sad vratili duplo vise, pravi ljudi, nema sta...
al rajo moja, ima raje sa ove strane, skupi se ekipa pa vam skrati krila..
inace, nisam ni citao ove komentare, dosao sam do ovog prvog od spijuna (citaj pijuna) gazeta i onda poslije njega rupa i to mi je bilo dosta da shvatim kakve gluposti lupate, narocito ovi sto su se nekad nesto pitali, al boze moj, ima nas svakakvih, nitko nije savrsen...
budite raja do kraja, naklonite se najboljima, jer vatreni se uvijek vracaju u stilu....
momci, ljudi, ekipa, IGRACINE, cestitke na NO1 domene, sumnjao sam pomalo kad ste mi rekli da je sljedeca misija da mene osvetite, al sad sam siguran da ce se i to dogoditi, samo je pitanje vremena....al ubrzo ce i to...
obrana fr ako ti se da, ako ne, onda mirovina kao i ja, vidjet ces, nije to bas lose...
Display Morenema raje do raje sa ba., pogurao ih na spajanju sa nesto reso, oni sad vratili duplo vise, pravi ljudi, nema sta...
inace, nisam ni citao ove komentare, dosao sam do ovog prvog od spijuna (citaj pijuna) gazeta i onda poslije njega rupa i to mi je bilo dosta da shvatim kakve gluposti lupate, narocito ovi sto su se nekad nesto pitali, al boze moj, ima nas svakakvih, nitko nije savrsen...
budite raja do kraja, naklonite se najboljima, jer vatreni se uvijek vracaju u stilu....
momci, ljudi, ekipa, IGRACINE, cestitke na NO1 domene, sumnjao sam pomalo kad ste mi rekli da je sljedeca misija da mene osvetite, al sad sam siguran da ce se i to dogoditi, samo je pitanje vremena....al ubrzo ce i to...
obrana fr ako ti se da, ako ne, onda mirovina kao i ja, vidjet ces, nije to bas lose...
Ako me sjećanje ne vara ti si onaj koji je prvo dobio od mene i pastuha (BBC) jednu izrazito naivnu ninju, pa si nakon toga isto naivno ostao bez kompletne flote kada su te caine i rott posjetili
Dobar ti je nick bio, baš si "jedan iz mase" recikliranih
Vrati se, vidim da ima accounta slobodnih. Ostavi se forum-ratnik šprehe. Ne želiš valjda da te ljudi takvog zapamte. Osveti se.
Ako me sjećanje ne vara ti si onaj koji je prvo dobio od mene i pastuha (BBC) jednu izrazito naivnu ninju, pa si nakon toga isto naivno ostao bez kompletne flote kada su te caine i rott posjetili
Vrati se, vidim da ima accounta slobodnih. Ostavi se forum-ratnik šprehe. Ne želiš valjda da te ljudi takvog zapamte. Osveti se.
Upravo ovakav komentar je razlika u poimanju igrice, jednostavno ono omalovažavanje koje je uvijek prisutno kod nekih igrača.
A mi kopiramo Zlatka Dalića "ponizno i s poštovanjem" mada i to poštovanje se sigurno topi s vremenom, tj ako je netko ustrajan u svojoj priči.
Vidiš i kada je dotični i pao manje vise svi se javišmo, ne toliko zbog napada već zbog njega samoga,
jer je u to zaslužio, u trenutku kada je okačio kopačke o klin.
Gazelo, dobar si igrac, mana ti je samo sto si izabrao jedno jako usko i mracno mjesto za boraviti, ljeti kod caine, a zimi kod rott-a… Steta, toliko potencijala u tebi
Display MoreAko me sjećanje ne vara ti si onaj koji je prvo dobio od mene i pastuha (BBC) jednu izrazito naivnu ninju, pa si nakon toga isto naivno ostao bez kompletne flote kada su te caine i rott posjetili
Upravo ovakav komentar je razlika u poimanju igrice, jednostavno ono omalovažavanje koje je uvijek prisutno kod nekih igrača.
A mi kopiramo Zlatka Dalića "ponizno i s poštovanjem" mada i to poštovanje se sigurno topi s vremenom, tj ako je netko ustrajan u svojoj priči.
Vidiš i kada je dotični i pao manje vise svi se javišmo, ne toliko zbog napada već zbog njega samoga,
jer je u to zaslužio, u trenutku kada je okačio kopačke o klin.
Čuj, poštovanje. Poštovanje za ekipu čiji accounti šalju kompletnu flotu u FS kada napadne jedan transporter. Poštovanje za ekipu čiji HOFovi nestaju iz foruma (a usput odmah ban). Poštovanje za ekipu koja reciklira accounte iz vlastitog saveza. Poštovanje za ekipu koja je svašta ingame i na forumu pisala
To je kao da od mene tražite poštovanje za npr. uhljeba. Ono snašao se, sposoban, vrijedan, pametan Ili onaj koji je pokrao 1 mlrd u INI, stvarno sposoban ekonomist, nema šta, zaslužuje poštovanje
Ako me jednog dana reciklirati, nemojte me štediti, a do tada nemojte bilo kome o poštovanju.
HOF kao HOF je dobar, to mogu samo ponoviti. Bit ce FR i igramo se dalje.
Gazelo, dobar si igrac, mana ti je samo sto si izabrao jedno jako usko i mracno mjesto za boraviti, ljeti kod caine, a zimi kod rott-a… Steta, toliko potencijala u tebi
E baš si me sada razočarao... očito te ipak više dirnula reciklaza nego što sam mislio... ali jbg, nebitno... i ovdje ces ostati bez flote. I ne namjeravan te vrijeđati. Mislim da si imao slabi trenutak, ovi tvoji koji zaslužuju "poštovanje" su ti očito dobru pricu složili. Vidimo se ingame.
Display MoreČuj, poštovanje. Poštovanje za ekipu čiji accounti šalju kompletnu flotu u FS kada napadne jedan transporter. Poštovanje za ekipu čiji HOFovi nestaju iz foruma (a usput odmah ban). Poštovanje za ekipu koja reciklira accounte iz vlastitog saveza. Poštovanje za ekipu koja je svašta ingame i na forumu pisala
To je kao da od mene tražite poštovanje za npr. uhljeba. Ono snašao se, sposoban, vrijedan, pametan Ili onaj koji je pokrao 1 mlrd u INI, stvarno sposoban ekonomist, nema šta, zaslužuje poštovanje
Ako me jednog dana reciklirati, nemojte me štediti, a do tada nemojte bilo kome o poštovanju.
HOF kao HOF je dobar, to mogu samo ponoviti. Bit ce FR i igramo se dalje
Mislio da nisam razumljivo napisao, ali ipak izgleda da ova poruka nije ni shvacena na nacin koji sam ocekivao,
sto je uzrok tome ... ne znam ...može biti više razloga tome ......
a ingame nez, napisao sam ti jednom da i dalje imate prednost, neka akcija , neki pokusaj i dalje cekamo..
ipak je u mojim očima ovo samo igrica i ubijanje slobodnog vremena, kada postane opsesija ... brišem acc...
Dok nas suzy nije prekinula 😂
jesam li sta slagao gazelo?
vazda sam te smatrao za igraca koji voli da udari na “jace” , kad ono medjutim. Kao sto rekoh, steta, bilo bi tu zanimljivih okrsaja ali razumijem, svi mi imamo nekog straha..
Iskreno nadao sam se i okrsaju caine i rott, ali ocigledno je da rotko zna gdje su male sanse, a gdje nikakve pa se vodi politikom ako ne mozes protiv njih, pridruzi im se..
Sve u svemu, vratim se nakon par godina, i vidim da se svi okupili oko istog igraca, po meni najboljeg sa nase domene, ali iz prilozenog se vidi da ekipa koju si upravo isprozivao, voli izazov, sto je za daleko veci respect, od onog sto ste vi ostali uradili…
A sto se mene tice i tog da ces me recati, pa druze moj mene nije recao samo onaj ko nije igrao ogame, za ovakve ko ja u bosni kazu puno zuji a malo meda daje 😂😂😂
Al ajd bar imam ekipu sa kojom je zanimljivo igrati, ne slihtamo se nikome..
i jos jednom prije nego se suzy javi, te optuzbe za recanje vlastitih acceva prebaci na za to odgovarajuce mjesto, nemoj da kvaris momcima hof koji mozes samo ovako na forumu da vidis.
Sportski pozdrav
jbg, ako se bolje osjecas ako tako nesto tipkas, neka ti bude, sta da kazem.
Znaš kako ti je cijeli savez i cijela ekipa na Fornaxu završila
A ja nisam nikoga optužio za push, samo sam rekao da je recikliran acc (Cyborg) od "buduceg" saveznika i onda još i od saveznika.
Ja ne znam šta je razlog Mozda je njima Cyborg rekao da je zemlja okrugla a ostali se nisu sa tom tvrdnjom složili
Oni najbolje znaju razlog. Baš ih pitaj Ali ne da li je zemlja okrugla, nego zašto su reciklirali Cyborga.
i da, ovo vrijedi za bob rocka, naravno da je ovo igra ali za igru bez provokacija, tenzija itd imam šah.
Ogame je ratna igra, i da mi mi svi žele dobro izbrisao bi account
A brate mili što kmecis...
Dosli ste s 10 x više.. svega... ( i još imate veliku prednost) i odmah njubovi s hr progovara iz nekolicine, rusili sve i svašta... Nitko puno o tome nije pisao, jer postoji netko tko to prati.
I sada kada netko od vas padne, sve je krivo...
Nitko nije kriv osim onoga koji padne...
I dalje imate prednost ali izgleda da nemate inicijativu...
Stoga budemo ingame preselili ovu raspravu...
Display MoreDisplay Morenema raje do raje sa ba., pogurao ih na spajanju sa nesto reso, oni sad vratili duplo vise, pravi ljudi, nema sta...
Podsjecas me malo na naseg doktora koji ima redovno mlati praznu slamu kao i ti...
Mogu ti reci da i nisi nesto bistar, nije problem za acc., lako je meni za to, al da sam zelio igrati, ne bi tvoji idoli srusili ni solarce kao sto ti ljudima rusis, kamoli da uzmu flotu...tako da se nemam kome svetiti jer me ogame odavno ne zanima, a forum javljanje je radi ekipe koja zasluzuje da im se cestita, a ne cmizdri kao sto ti to radis...
Al tesko od tebe nesto pametno ocekivati jer ocito jedino sto viri iz g... tvojih idola su te oci....
Pozdrav ekipa, gg jos jednom
Obrana fr
Izađem ja nedavno iz MO kad gazela instant 50 špijunaža, odma nakon toga 6 valova po 5 zs na 6 mojih moonova ... neki preko 4 gal čak ... dok su trajali letovi svakih 10 min prešpijane sve planete i svi moonovi ... čak je uspio snimiti da na par moonova sam vec poslao razore
I ajde reko zabavlja se čovjek, kad odem u MO povuci ce
I upalim ja MO kad ono pustio gazela svih 6 valova da udare ... GG
Ajd da si pustio jedan da ne bude spam flotom ali svih 6
PS: u međuvremenu je letio na neke transe i deut sto sam najmjerno ostavio i stavio je sonde da špijaju 1 sec prije udara i povukao (da vidi jel pratim)
To se valjda po novom ne smije ali meni to glupo pravilo pa te nisam prijavljivao
A sad čemu to sve ... ha valjda ti je dosadno baš