Iako trazim acc pref u Io / Vega .. Vrlo rado bi i ovdje u yakini postavka servera radi, preuzeo neki acc ako tko odustaje ili ima dostupno Igrac s 16god ogame iskustva od same classic verzije pa do najzadnje s lf.ima.. trenutno top 4/10 na org/us ... ali zelja i stare uspomene uvijek vezu uz nasu domenu... pa bi vrlo se rado i tu poigrao.. stoga ako ima sto dostupno slobodno se javite
lp! i svako dobro!

Trazim Acc
- Pikachu
- Closed
-
-
** Jos uvijek ako se da sto naci, rado bi dosao u Yakini^^ LP!
** 10x i lifeforms ce bit TOP **
-
** Jos uvijek ako se da sto naci, rado bi dosao u Yakini^^ LP!
** 10x i lifeforms ce bit TOP **
Imam ja jedan acc al sigurno ti neces posto je u acc ulozeno 500e ti se protivis tome unij je za kupovanje bodova jbg bolje trazi na vegu nego yakini
-
Ako se sta nadje javim ti
samo pomalo, ignoriraj ove pametnjakovice, takvi ima na balkanu vec dugo vremena.. ubijaju dosadu glupostima ovuda po boardu jer se nemaju skim u rl.u druzit..
-
samo pomalo, ignoriraj ove pametnjakovice, takvi ima na balkanu vec dugo vremena.. ubijaju dosadu glupostima ovuda po boardu jer se nemaju skim u rl.u druzit..
A sta ti... Novi račun a? Ma daj me nemoj da si si otvorio i drugi račun na forumu a!? Na eni0 ti nece dat niko acc pa ides probat ovako a!?
-
A sta ti... Novi račun a? Ma daj me nemoj da si si otvorio i drugi račun na forumu a!? Na eni0 ti nece dat niko acc pa ides probat ovako a!?
nit znam koe taj niti ne nije drugi racun spammeru, idi pa se leči. Nauci ba korisnije vrijeme iskoristit a ne ovako xD
-
PCELICA SUZY , moze lock, nema potrebe za acom tu, nadjoj na Io, hvala ti.
-
ooooooo bože, što drugo reći
-
PCELICA SUZY
Closed the thread. -
Oppenheimer
Moved the thread from forum Trgovina to forum Arhiva ZAJEDNICA.