Trazim Acc

• Iako trazim acc pref u Io / Vega .. Vrlo rado bi i ovdje u yakini postavka servera radi, preuzeo neki acc ako tko odustaje ili ima dostupno :) Igrac s 16god ogame iskustva od same classic verzije pa do najzadnje s lf.ima.. trenutno top 4/10 na org/us ... ali zelja i stare uspomene uvijek vezu uz nasu domenu... pa bi vrlo se rado i tu poigrao.. stoga ako ima sto dostupno slobodno se javite :) lp! i svako dobro!

LUffy.gif

"'ll leave tomorrow's problems to tomorrow's me!"

• ** Jos uvijek ako se da sto naci, rado bi dosao u Yakini^^ LP! :) ** 10x i lifeforms ce bit TOP ** :)

LUffy.gif

"'ll leave tomorrow's problems to tomorrow's me!"

• ** Jos uvijek ako se da sto naci, rado bi dosao u Yakini^^ LP! :) ** 10x i lifeforms ce bit TOP ** :)

Imam ja jedan acc al sigurno ti neces posto je u acc ulozeno 500e ti se protivis tome unij je za kupovanje bodova jbg bolje trazi na vegu nego yakini ;)

• Ako se sta nadje javim ti ;) samo pomalo, ignoriraj ove pametnjakovice, takvi ima na balkanu vec dugo vremena.. ubijaju dosadu glupostima ovuda po boardu jer se nemaju skim u rl.u druzit.. ;)

• Ako se sta nadje javim ti ;) samo pomalo, ignoriraj ove pametnjakovice, takvi ima na balkanu vec dugo vremena.. ubijaju dosadu glupostima ovuda po boardu jer se nemaju skim u rl.u druzit.. ;)

A sta ti... Novi račun a? Ma daj me nemoj da si si otvorio i drugi račun na forumu a!? Na eni0 ti nece dat niko acc pa ides probat ovako a!? :/;(:love:

Queen of Avengers

A sta ti... Novi račun a? Ma daj me nemoj da si si otvorio i drugi račun na forumu a!? Na eni0 ti nece dat niko acc pa ides probat ovako a!? :/;(:love:

nit znam koe taj niti ne nije drugi racun spammeru, idi pa se leči. Nauci ba korisnije vrijeme iskoristit a ne ovako xD