[UKUPNO: 24.500.626.000] Pink Panter [Fleet] vs. Vragolasti_THC [Medellin] (N: 492.650.000, O: 24.007.976.000)

• Cezar-Pink Panter

Nadmudrivanje su ubili onaj tren kad su stavili da se pojavi aktivnost nakon svakog klika misa (nekad se aktivnost nije vidilia ako si osvjezavao pregled).

Mozes skrivat se na nekoj mobilki, ali to je to. Te 3-4 fore kako izracunat vrijeme puta nije bas takva znanstvena fantastika. Najvaznije 2 stvari su vrijeme i volja (stavio ih zajedno jer su usko vezane), a tu si ti jak. Imas vremena i volje bit budan nocima i spy po spy i trazit tko je zaspao bez fs-a (odnosno cijele dane trazit tko se primio posla bez fs-a), a to je 99% tvojih hofova.

Volim citat Hofove i ne sjecam se neke ručne ili rusenja moona da bi napravio hof.

Nadmudrivanje je kad napadas na aktivnosti konstantne, a znas da nije tu protivnik.

Nekoliko takvih sam imao...

Druga stvar, u svih vremenom zavlada jedna rutina, koju upratis. Kad radi fs, kad dolazi iz fs, docekuje li flotu i td.

I takvih je nekoliko bilo, pratis bez spy pustis da se opusti. I onda uletis u pravo vrijeme.

Ima tu jos caka dosta :)

A u sustini da treba vremena i volje... upravu si, treba.

• Za cm se slazem tj sa parama, pare rjesavaju ovdje 80% problema onih 20% trebas imat znanja, ali isto tako bez cm se isto moze igrat da ulupa ne znam koliko love netko, ne mozes past ako si dobar igrac i tocka.

Najjaci su mi oni kad padnu pa kazu igra s parama ulupo je toliko i toliko haha... to im izgleda bude laksi pad kad kazu da ga skinuo s parama, a u stvari on ispo botina...

GG/FR kome treba

• Čestitam na udaru, FR obrani... volio bi da sljedeči merge bude Vega- Yakini ... očito bi donijelo svježe krvi i fajtova, vjerojatno bi na koja 3 4 mjeseca zaživio uni i bilo bi svega, a modus ratnici jbg to skakanje van po noči pa spy pa povratak u modus je po meni bezveze, trebalo bi jednostavno uvest ako izađeš iz modusa da nemreš 48 sati natrag u modus... pa bi se brzo rješio takav problem i bilo bi fer pravilo.

• Čestitam na udaru, FR obrani... volio bi da sljedeči merge bude Vega- Yakini ... očito bi donijelo svježe krvi i fajtova, vjerojatno bi na koja 3 4 mjeseca zaživio uni i bilo bi svega, a modus ratnici jbg to skakanje van po noči pa spy pa povratak u modus je po meni bezveze, trebalo bi jednostavno uvest ako izađeš iz modusa da nemreš 48 sati natrag u modus... pa bi se brzo rješio takav problem i bilo bi fer pravilo.

...da ako moraš min. 48h biti vani zašto ne bi morao 48h biti unutra

• Ahahah pa ja ću se ranit....

Pogledaj malo bolje izvješće o bitkama... tu večer si od mene dobio 2x napada a samo jedan sam postao, noć prije te moj saveznik isto ofarmao...

i btw vidim da te zaboljelo što sam te roknio kad se vrlo dobro sjećaš, jbg ego je zajebana stvar, znam nije ti lako kako ćeš ženi reć di si stuko 3k E...

Meni ko meni da ti budem iskren nije žao niti jednog broda kojeg sam izgubio na ovog igri, jer je to sve igra i igram iz zabave, a ne da se živciram...

jbg živcirao bi se i ja da sam toliko love utukaoi opet strepiš po noći šta će ti se desiti...

Jedini ko ovde ima dug jezik i oće malo medijske pozornosti ste ti i tvoj voljeni miš...

Al kao što sam već prije rekao NEBITNI STE !!

I još nešto za kraj....možeš me reciklirati još x puta ali me se nećete riješiti...

• BRAVOOO!!!

Sve jasno napisano, nažalost (ili na našu radost hehe) mislim da će ga više zaboljeti pad par njegovih solaraca i puzavace nego da se veseli padu naših flota...

JADNO!!!

• Pa zar te nije stid javiti se opet, i opet nesto prozivati:D

Baci se na rude i pssst.

Ustanovili smo davno da flota nije za tebe

Pozz

• Nisi baš bistar, tebi se niko nije obratio i nemam za tim potrebe...

Mene bit sram...čega?tebe? ajde crnogorčino sjaši, glava ti služi samo da ti kiša ne upada u vrat

Još malo se možeš javljat al brzo si zaboravljen jer si nebitan, a zbog čega si nebitan zapitaj se malo momče...

Btw ovo je zadnje od mene da cu ti ikad više išta komentirat, potraži pomoć dok ti je vrime

• Ajde malu misu prijetio si se preko moba(to si zaboravio) da ces svima dati moj broj da me maltretiraju danonocno preko moba. Inace ti trebas pomoc jer ocito imas velikih psiholoskih problema.

• Aha sad cemo još i izmišljati, pa nemoj me vući za jezik, ali kad već očeš evo sad cu javno reći kako si mi tražio on off od hanibala dok smo još skupa igrali jer ste spržili deuta i deuta na njega...

Bilo je x situacija u kojima se pokazali da ste jadni i da hoćete na prijevaru nekog recilkirati...

A što se tiče tvog broja obrisan si onoga dana kada si i obrisan sa frend liste, jer opet ću ponovit da si garant bar 2x dojavio cezaru da me rokne da spavam bez fsa, a kao ti mi čuvaš leđa...

Ja psiholoških problema nemam za razliku od tebe, i sad se izvlači ženi di je lova :DD

Biće nije sila plaća još...

ah mali vraže ostavi se ćorava posla dok te nisu svi napustili...

a ovom mišu šta ne smije da igra poručujem kako je on meni rekao da me može napucat kad god hoće nek napuca sebe pleskom možda i dođe sebi...

nebitni ste i jadni

• Ja koliko se sjecam ti si sam nama davao online status od hanibala.

Kako cu ja znat da ga imas u prijateljima lol. Vec ti si sam rekao da ga imas. Pusti lazi ne padaj nisko :)

A sto se tice vraga, ispostovao te i nikad nije rekao tvoj online status. A ja nisam ni trazio.

Sve sto si pao pao si svojim nemarom i mojom strucnoscu junacino. Sam sam i skuzio kad si reciklerima pravio akt.

Tako da...kao sto reko pssst ,uzivaj ;)

• Kao prvo opet se javljaš a niko te ništa nije pitao, al za tvoju info pitaj svoj frenda jel tražio online status a da ce mi kao u zamjenu dat 40% ru od haniballa... šteta što nemam screenshotane te poruke...

Zaboravio si da je haniball bio u mom savezu... ali naravno tupina si pa to nemoš zaključit...

pa ljudi moji namjerno sam vam davao krivi info par puta samo da letite jer ste mi se tu odma zgadili i znao sam šta očekivat od vas...

Naravno da ceš braniti vraga i to pisati šta pišeš al nije mi to ni bitno, željni ste rasprave a svi znamo da ste premazani svim mastima...

da reciklerima pravio akt pa sinko šta si umišljaš...

Blago kući koju zaobiđete i jedan i drugi...

Uzivaj mišu i svitli iz modusa...

A sad pišite šta vas volja, cijeli uni zna kakvi ste igrači...

Nemam namjeru se raspravljat sa nebitnim ljudima, a i ovo sam već pretjerao...

• Istina je to da te tad tvoj saveznik prodavao za koju milijardu profita od tebe.

I prodao bi bilo koga sigurno.

Vec ti si uredan sto se tice fs i dolaska.

Posto ne podnosim laz, a on ima jezicinu moram reci.

Sto nikad nije znao muski podnijeti poraz, cestitat. Vec samo prozivat nesto, i jos lagat uz to.

A da ne spominjem koliko je puta samo zicao rese i od mene i od vraga. Pa i acc takodjer. Cak i svoj ru trazio da mu se posalje.

Jado jadni poklopi se usima, smanji jezicinu. Ako ne znas igrat nije ti niko kriv