H i K protiv SDI, RMMST, M _ B, VAR i KiO

• Prvo i osnovno, teroristi su tvoji ukucani mozda, ja sigurno nisam slone neodgojeni

• Minimalna šteta je 100 miljuna.

Udio flote u ukupnoj šteti mora iznositi najmanje 50%. Ako obrambene strukture (mali laseri, plazme, itd..) vrijedi više od 50% ukupne štete izvještaj se ne priznaje.

zahvaljujem na pojašnjenju za nas malo sporije. taman sam kreno da cu te gnjavirat za objašnjenje.

• Shavano

na ogameu sam 15 godina, sve što sam ikada napisao se odnosi na igru.

Nisam nikada nekome ženu ili djecu u obliku provokacije spomenuo, a ti to radiš.

Nisi pozvan u ratu, i neces ni biti, nisi vrijedan toga. Mi pricamo o igri, a tvoja prva je da ubacujes RL u igru.

Gubi se :D

Molim admina da iz ove temu izbrisu sve osim objave (i lock), za rasprave ima druga tema.

• sta se ima raspravljat...lupanje solaraca i obrane ko sta je i do sada bilo (nazalost) taman da mi se astra izgradi moram u MO radi vas sta se medusobno lupate...sta ce vam rat bgt skupite se ko ekipa i dernite koga hocete kao sto su oni Japiju napravili bzvz mi "slabiji" ispastamo lmao

• @edit

Eh da... Fr u zakovanje 25h pred monitorom,laptopom,mobitelom sta koristite vec...valja ujutro fino iz šerpe kaficu popiti FR u ratić 🤦‍♂️😂

• BallisiMa

zbog slabijih je i stavljeno pravilo da izvještaji samo vrijede ako je najmanje 50% ukupne šteta nad brodovima, bili ratni ili civilni.

Fokus je da se ruše flote.

I naravno, da se ukida bashing pravilo :D

A ti pitaj Dartha zašto je toliko forsirao da vas sve poravnamo :D:D

Sretno svima.

• RMMST -raspusten,Mrle u narodu poznat kao GNUS pobego

KIO- raspusten

Bladeoo9-pobego sa sve maramicama

manunited -pobego

ajmo dalje...

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• Prvo i osnovno tebi je jedan terorista u glavi,jadan, ni neznas da ti je u tom zrakopraznom prostoru... Ali samo da znaš, postoje ljudi koji rješavaju tvoje probleme, mislim terorista u glavi, .. Tako da budi hrabar, osmjeli se i kreni :D

Neki misle da su ispred našeg kvalitetnog sna, daleko ispod toga ste, znam da vas peče onaj hof rekord, teško je to vama gledati, imamo i dalje 3-4 x manje flote ali držimo taj br 1.

Dzabe vam sve flote svijeta, ako je vaš domet ovako na silu probati nekoga recnuti...ništa od toga, imate mišiće ali očigledno nešto drugo nedostaje...

Od kada je Cain otišao sve tužnija ekipa ste.

Nema krative, nekakav kvalitetan pokušaj.

Vidiš gazelo nisi u stanju ni rat objaviti sukladno novopropisanim pravilima, a ti bi ratovao hahaha,

ali taj terorista te limitira u svim kreativnim pokušajima koliko god se ti trudio, pri slijedećem pokušaju objave, javi se, naći ćemo nekoga da ti pomogne..

Znam da ćeš litaniju nakon ovoga napisati, ali stvarno mi se ne ulazi u raspravu s "terorističkim glavama" ...

• savez SDI (Bob Rock, Shockwave, panzer...odakle je pobego Bladeoo9) - Modus

uvek neki izgovori...

inace kako smo primetili da se i Darth prisljamcio raketiranju uz mrkija pobegulju,tako shvatismo da ste u saradnji pa me zivo zanima....

ko se kome slihtao (ulizivao) vi Darth-u il on vama, za saradnju?

ako je on vama bas je nasao kome ce hahha

al kako vreme odmice ipak verujem da ste pre vi njemu :D

• Jeste recali se i sta sad, ja se frao i trebamo se igrati dalje

al kako i da sta napravimo kad ste vicinom u mo u zadnje vrijeme.

Nemamo se potrebe nista prepucavati i vrijedjati idemo se igrati a ne bjezati po modusima,raspustati saveze i izlaziti iz saveza

Darth ima respect od mene

Pozz svima

captain-america-mjolnir-avengers-4-2.jpg

• Ovakvu paniku nisam baš nikako očekivao, a bashing pravilo se tek oko ponoci ukida :D:D

Još sam stavio pravilo da min 50% od ukupne štete moraju ciniti civilni i borbeni brodovi (tj. flota), što zapravo vama ide itekako u korist.

Mrle isprovocirao nered pa napustio savez, valjda ih je barem obavijestio... totalno razocarenje, promjeni nick od sramote ^^^^

Iz SDIa svi pobjegli, ovi u modusu još nisu stigli.

KiO ista stvar, tj. gotovo je sa njima.

M i B, Luka/Wanda, vidjet ćemo što će biti, možda da preuzmeš SDI

VAR. Tko bi rekao da će baš Darth od svih pokazati najviše karaktera :D:D I još igra bez "fora" ^^ Dobar, dostojna meta:thumbup:

• Da ste tako aktivni ingame kao na forumu kad treba da se lajka, gde bi vam kraj bio ^^

Al bez kineske New Year

Koji skup...na jednom mestu ovo se retko vidja na celu sa mrkijem ili GNUS kako god... :D

Mrki de nam opisi kako ti je bilo kad ceo Uni skoci da te cuva, pa sad kad zagusti ti pobegao ko zadnja....mislim kako ostavi Darth na cedilu? Te nije blam ni malo? ^^

Izvini Darth idem tetki da odnesem lek vraticu se nikad, a ti gini ko te...

Darth bgm pa ti si za njih igracina!