Rasprave molim isključivo ovdje

H i K protiv SDI, RMMST, M _ B, VAR i KiO
- GaZe
- Closed
-
-
Objavljujemo rat savezima SDI, RMMST, M _ B, VAR i KiO.
Nakupilo se toga..
SDI. Od (automatskog ?) bježanja kada pošaljemo 10 malih transportera u napad, pa raketiranja kao da su programi a ne ljudi iza accounta (razmak izmedju 50 valova raketa je točno 1 sekunda pa 2 sekunde pa opet 1 sekunda pa opet 2 sekunde, itd..), do same činjenice da jedan od accounta (Mosquito) koji je nas u dogovoru sa SDI i RMMST savezom raketirao, nedavno recikliran od strane SDI saveza dok je imao nick petkomneradimfs. Hof od 50 mlrd za Shockwave-a i neke sitne ostatke je valjda manunited prema zaslugama (ili iz milosti) dobio. Ali možda se i varam i taj account jednostavno pati od Stockholmskog sindroma.
RMMST savez je logistička potpora gore navedenoj terorističkoj skupini.
M I B... Luka.. u krivi kvart si odselio.
VAR. Darth zadnjih dana baš forsira da sudjeluje... pa evo... svi VARovci su dobili pozivnicu.
KiO. Svi ste u nekim kombinacijama pa da budemo temeljiti.
Rat počinje za točno 24h od trenutka objave i tada se bashing pravilo ukida.
Pravila rata:
Minimalna šteta kojau se može objaviti je 100 mil.
Da bi izvještaj vrijedio, udio izgubljene flote u izvještaju mora biti najmanje 50%. Inaće bi igrači poput THS mogli odmah u modus a to ne želimo
Kraj rata ne vidimo ali neka bude 20.000.000.000.000 štete.
Prvo i osnovno, teroristi su tvoji ukucani mozda, ja sigurno nisam slone neodgojeni
-
-
Pise druzi se sa zenom i djecom, a ne zena i djeca su ti teroristi…
Preslozi si prioritete, ocigledno su te krivo naucili
-
Minimalna šteta je 100 miljuna.
Udio flote u ukupnoj šteti mora iznositi najmanje 50%. Ako obrambene strukture (mali laseri, plazme, itd..) vrijedi više od 50% ukupne štete izvještaj se ne priznaje.
zahvaljujem na pojašnjenju za nas malo sporije. taman sam kreno da cu te gnjavirat za objašnjenje.
-
na ogameu sam 15 godina, sve što sam ikada napisao se odnosi na igru.
Nisam nikada nekome ženu ili djecu u obliku provokacije spomenuo, a ti to radiš.
Nisi pozvan u ratu, i neces ni biti, nisi vrijedan toga. Mi pricamo o igri, a tvoja prva je da ubacujes RL u igru.
Gubi se
Molim admina da iz ove temu izbrisu sve osim objave (i lock), za rasprave ima druga tema.
-
valja u MO pa dok se zavrsi rat izaci hehe... GG/FR kome treba
-
sta se ima raspravljat...lupanje solaraca i obrane ko sta je i do sada bilo (nazalost) taman da mi se astra izgradi moram u MO radi vas sta se medusobno lupate...sta ce vam rat bgt skupite se ko ekipa i dernite koga hocete kao sto su oni Japiju napravili bzvz mi "slabiji" ispastamo lmao
-
@edit
Eh da... Fr u zakovanje 25h pred monitorom,laptopom,mobitelom sta koristite vec...valja ujutro fino iz šerpe kaficu popiti FR u ratić 🤦♂️😂
-
-
Nisam vidio rat na ogayu tipa od 2008/2009 , GL svJema.
PS mozel ona njubara sab ikog puc ?
-
Jbt protiv 5 saveza rat? Aj nek je sa srecom bice vam lijepo i zanimljivo😀😀
-
Ovo izgleda samo kao izlika za beskrajno bashanje. Rupa u pravilima da se uopće dopušta tako nešto da traje praktički beskonačno PCELICA SUZY.
Ako vam to treba da skrsite nekoga, jaki ste stvarno
-
RMMST -raspusten,Mrle u narodu poznat kao GNUS pobego
KIO- raspusten
Bladeoo9-pobego sa sve maramicama
manunited -pobego
ajmo dalje...
-
Prvo i osnovno tebi je jedan terorista u glavi,jadan, ni neznas da ti je u tom zrakopraznom prostoru... Ali samo da znaš, postoje ljudi koji rješavaju tvoje probleme, mislim terorista u glavi, .. Tako da budi hrabar, osmjeli se i kreni
Neki misle da su ispred našeg kvalitetnog sna, daleko ispod toga ste, znam da vas peče onaj hof rekord, teško je to vama gledati, imamo i dalje 3-4 x manje flote ali držimo taj br 1.
Dzabe vam sve flote svijeta, ako je vaš domet ovako na silu probati nekoga recnuti...ništa od toga, imate mišiće ali očigledno nešto drugo nedostaje...
Od kada je Cain otišao sve tužnija ekipa ste.
Nema krative, nekakav kvalitetan pokušaj.
Vidiš gazelo nisi u stanju ni rat objaviti sukladno novopropisanim pravilima, a ti bi ratovao hahaha,
ali taj terorista te limitira u svim kreativnim pokušajima koliko god se ti trudio, pri slijedećem pokušaju objave, javi se, naći ćemo nekoga da ti pomogne..
Znam da ćeš litaniju nakon ovoga napisati, ali stvarno mi se ne ulazi u raspravu s "terorističkim glavama" ...
-
savez SDI (Bob Rock, Shockwave, panzer...odakle je pobego Bladeoo9) - Modus
uvek neki izgovori...
inace kako smo primetili da se i Darth prisljamcio raketiranju uz mrkija pobegulju,tako shvatismo da ste u saradnji pa me zivo zanima....
ko se kome slihtao (ulizivao) vi Darth-u il on vama, za saradnju?
ako je on vama bas je nasao kome ce hahha
al kako vreme odmice ipak verujem da ste pre vi njemu
-
ma kakvi, odbijamo ili predajemo, svejedno... tko jos ima vremena za ratovanje
-
Prvo i osnovno tebi je jedan terorista u glavi,jadan, ni neznas da ti je u tom zrakopraznom prostoru... Ali samo da znaš, postoje ljudi koji rješavaju tvoje probleme, mislim terorista u glavi, .. Tako da budi hrabar, osmjeli se i kreni
Neki misle da su ispred našeg kvalitetnog sna, daleko ispod toga ste, znam da vas peče onaj hof rekord, teško je to vama gledati, imamo i dalje 3-4 x manje flote ali držimo taj br 1.
Dzabe vam sve flote svijeta, ako je vaš domet ovako na silu probati nekoga recnuti...ništa od toga, imate mišiće ali očigledno nešto drugo nedostaje...
Od kada je Cain otišao sve tužnija ekipa ste.
Nema krative, nekakav kvalitetan pokušaj.
Vidiš gazelo nisi u stanju ni rat objaviti sukladno novopropisanim pravilima, a ti bi ratovao hahaha,
ali taj terorista te limitira u svim kreativnim pokušajima koliko god se ti trudio, pri slijedećem pokušaju objave, javi se, naći ćemo nekoga da ti pomogne..
Znam da ćeš litaniju nakon ovoga napisati, ali stvarno mi se ne ulazi u raspravu s "terorističkim glavama" ...
Jeste recali se i sta sad, ja se frao i trebamo se igrati dalje
al kako i da sta napravimo kad ste vicinom u mo u zadnje vrijeme.
Nemamo se potrebe nista prepucavati i vrijedjati idemo se igrati a ne bjezati po modusima,raspustati saveze i izlaziti iz saveza
Darth ima respect od mene
Pozz svima
-
Ovakvu paniku nisam baš nikako očekivao, a bashing pravilo se tek oko ponoci ukida
Još sam stavio pravilo da min 50% od ukupne štete moraju ciniti civilni i borbeni brodovi (tj. flota), što zapravo vama ide itekako u korist.
Mrle isprovocirao nered pa napustio savez, valjda ih je barem obavijestio... totalno razocarenje, promjeni nick od sramote
Iz SDIa svi pobjegli, ovi u modusu još nisu stigli.
KiO ista stvar, tj. gotovo je sa njima.
M i B, Luka/Wanda, vidjet ćemo što će biti, možda da preuzmeš SDI
VAR. Tko bi rekao da će baš Darth od svih pokazati najviše karaktera
I još igra bez "fora"
Dobar, dostojna meta
-
Da ste tako aktivni ingame kao na forumu kad treba da se lajka, gde bi vam kraj bio
Al bez kineske New Year
Koji skup...na jednom mestu ovo se retko vidja na celu sa mrkijem ili GNUS kako god...
Mrki de nam opisi kako ti je bilo kad ceo Uni skoci da te cuva, pa sad kad zagusti ti pobegao ko zadnja....mislim kako ostavi Darth na cedilu? Te nije blam ni malo?
Izvini Darth idem tetki da odnesem lek vraticu se nikad, a ti gini ko te...
Darth bgm pa ti si za njih igracina!