Mjenjanje postavki zagadra

• Vidim da se cesto desava na orgu da igraci odluce da se promjenje postavke servera i org im ispuni zelju.

Ne znam jel se vamo to desavalo al kako mislim da ce uskoro doci do nekog spajanja a mi tu puno zaostajemo za starijim serverima, ne znam jel moguce, naravno ako se vecina slaze da se podigne ekonomija sa x6 na x8

Sta drugi misle? Izjasnite se svakako

• Teško če se tu mjenjat šta, tu i kasne mergovi , lifeforms a kamoli da če se baviti sad još s mjenjanjem postavka servera... premala baza igrača je, da spoje sve u jedan server nečeš imat više od 200 igrača aktivnih, a posle opet če ti doči proljeće/ljeto i bit če još manje aktivnih igrača...

"Ad astra"

• U praksi promjene postavki idu prije spajanja,ovako kako sada stoje stvari nema šanse da dobijete eco x 8

jer već imamo takve univerzume, jedino kada bi to moglo biti odobreno je ako dože do spajanja pa se na ciljanim unijima diže eco ili smanjuje ovisi o željama.

što se tiče postavki generalno.

Ne može na jednoj domeni biti svi univerzumi sa istim postavkama-

Na postavke se gleda da igrači imaju izbor na kakvim žele igrati , ako im se sviđaju postavke sa naprimjer IO onda se tamo mogu registrirat i počet igru.

To nije moje pravilo nego vam govorim opčenito kod postavki šta prolazi kod gf, šta ne..

Žele za svakog po nešto ,ne samo za određenu skupinu igrača.

REqOQXG.gif

• Vidim da se prestalo ovdje pričati o ovome a na .org su odobrili da server stariji od 6 mjeseci s obzirom da veći broj ljudi na uniju je glasao za promjenu postavki servera kroz sustav glasanja ingame

I postavke su promjenjene do faktora starih unija (x8) jer inače kod nekih spajanja u budućnosti je sam uni potpuno neravnopravan dugoročno i ne isplati se niti ulagati Crnu Materiju jer dobivaš manje za svoj novac, a GameForge to shvaća i zbog toga ovakve stvari sada odobrava nakon određene faze igre

A Zagadra nije 6 mjeseci, nego je godinu dana već prevalila, pa me zanima ima li još onih koji se slažu sa promjenom postavki i kako možemo mi postići nešto što je normalno na .org ako isti novac plaćamo za Crnu materiju kao i svi

• Slažem se u potpunosti sa Daltonom i ostalom ekipom.
    Trenutno stanje je ovakvo:

Lo-Eco x8.
    Vega-Eco x8.
    Yakini-Eco x10.
    Anteres-Eco x8.
    Betelgeuse-Eco x8.
    I posljednje sam stavio ono najvažnije: Zagadra-Eco x6.

Ako zašutimo pričat će kamenje.

Iz umrloga sjemena raste novo znamenje.

"Ad Dei gloriam

vitam trado

Ad Dei gloriam

pro patria"

• Razmotriti čim prije i dignuti Eco na x8! I poslušajte malo šta vam ljudi kažu.

.hr domena je ionako na izdisaju. I nemojte se molim vas držati priče o spajanju jer spojite nešto svakih 15 godina.

• Ja se slazem da se ECO digne, jer ovdje nema smisla ni trositi novac na CM ako se ne digne ECO na x8... Ja prestajem i kupovati CM dok se nesto ne promijeni jer ovo nema smisla igrati bez promjene

ZATO PROMIJENITE STO PRIJE DA SVIMA BUDE BOLJE,KAKO NAMA VECA VOLJA i ZELJA ZA IGROM TAKO I VAMA VISE NOVCA NA KUPOVINI CM....

• Slažem se sa Daltonom...meni nije prihvatljivo da moji euri vrijede manje nego nečiji drugi u istoj količini...

Pčelice Suzi, poniznost nije vrlina, već mana..

Ja sam za dizanje ekonomije na x8...osobno bih da bude x10..

Ne vidim ništa neosnovano u zahtijevu, a ne vidim ni razloge za odbijanje zahtjeva..

• Također se slažem da nam se digne jer nemislim da je uredu da smo toliko različiti od drugih.....a i ne isplati se kupovat CM jednako sto se isplati na drugim serverima

• kupim i ja 5evra crnemagije ako dignete (može i na x16 za moje rudnike:D)

ili nas barem spojite na IO pa nek nas deka provoza u reciklerima za game over

.

.

.

80% igrača sa Zagadra Vam se javilo vamo :D;(

• To je normalna stvar ako vecina to trazi na forumu. Na vama je samo da prosljedite nadleznima i predocite dokaz ( ovaj s foruma da igraci zele promjene postavki ) Ovi s orga su isto tako mislim slali nadredenima ( koji nisu na orgu ).

Pravila jasno kazu da je dozvoljeno mjenjanje postavki uz uvjet da je uni star 6 mj a mislim da je i njima a i vama u interesu da ovo malo igraca sto je ostalo bude zadovoljno a i siguran sam da ce i vise novaca otici na crnu materiju

• A ovaj post stoji već pola godine, ponovno se upit radi, sad je dalje pitanje ima li volje od strane nadležnih da nam pokušaju omogućiti ono što je dalje postala redovna praksa. I ako prije pola godine je to još bilo nešto čudno sada se vidi da nije i da se pravila ogame mijenjaju da se zadrži igrače na serverima, a ne spajanja praznih servera sa hrpom multija nakon spajanja

I sam Darkstorm koji je napravio upit je uložio dosta u acc I odustao od njega, nema smisla neravnopravno ulagati u CM

Mislim da sama ova zadnja činjenica bi trebala paliti alarme i upravo zato Game Forge je i promijenio pristup prema unijima.

• Tražite ingame anketu na koju svaki server ima pravo, to vam moraju omogučiti ionako jer takva praksa je i na orgu gdje se zna tražiti mjenjanje postavka nekog servera tako i vi imate pravo to. A sad kaj se tiče cm i kupovanja to vam nitko od njih neče uvažiti tu tezu za trošenje da ste neravnopravni s ostalim serverima na hr domeni. Domena hr ionako treba uskoro neki merge servera i uvest lifeforme na taj mergan server.

"Ad astra"

• U povijesti ogame bilo merge dosada onoliko koliko desetljeća postoji sama igra. Nema šanse da bude uskoro ako ima ikakve logike u ogame, ne može se za godinu ili dvije uopće parirati na merge i to se neće dogoditi.

Ovoj domeni treba merge? Ma daj ima svega nekoliko unija uopće, šta ih sve u jedan staviti i nove ni ne otvarati najbolje...

• Prvo trebaju srediti lagove i ubagovane evente a onda razmišljati o drugim stvarima.

Zagadra-Eco x6- daj svima svega x10

Ako zašutimo pričat će kamenje.

Iz umrloga sjemena raste novo znamenje.

"Ad Dei gloriam

vitam trado

Ad Dei gloriam

pro patria"