Mjenjanje postavki zagadra

• U povijesti ogame bilo merge dosada onoliko koliko desetljeća postoji sama igra. Nema šanse da bude uskoro ako ima ikakve logike u ogame, ne može se za godinu ili dvije uopće parirati na merge i to se neće dogoditi.

Ovoj domeni treba merge? Ma daj ima svega nekoliko unija uopće, šta ih sve u jedan staviti i nove ni ne otvarati najbolje...

Pa treba realno, imas 5 6 servera na kojima je na svakom serveru aktivno 15 20 igrača, i ti je to od igre... a za otvaranje servera isto tako , 1 novi server godišnje na hr domeni u vrh glave sad ovaj zadnji im to pokazao totalni fijasko, novi server a jedva 30 aktivnih ... a prepostavljam da pun kufer igrača sa hr domena igra aktivno i ostale domene uz našu... da treba mjenjat to jest sigurno da treba, ili uvest neke evente tipa ratovi servera Vega vs Io , Zagarda vs Anteres ili tako nesto ali opet nemoš to ti tu kod nas uvest jer prevelike bodovne razlike između servera... sve u svemu tako kako je , s time se moramo svi zadovoljiti jer promjena če teško biti....

"Ad astra"

• mogu ako vecina tako odluci.. u cemu je problem, oni svejedno igraju taj uni i uvijek ce biti sta vecina odluci.

kad tad ce spojiti unije tako da ne vidim razlog zasto im se ne bi podigao eco

p.s. pogledaj sve unije na orgu.. nakon 6 mj svi traze x8 eco i dobiju

• tema je: Mijenjanje postavki Zagadra

molim da se padobranci kojih se taj uni ne tiče suzdrže kontraproduktivnih komentara

ja sam pušiona s većim ecom ali većina to želi i ja ću ih podržati!

HOĆEMO x8 ECO!!!

• Ja već duže vrijeme razmišljam da dignem ruke od svih aktivnosti na OGame, a igram duže od 17 godina..ako ovo ne prođe predlažem svim igračima da napuste servere.

• Ne mogu svi uniji biti 8x ili 10x eco. Treba malo različitosti kako u životu tako i u ogameu. Jel vas tko tjerao da igrate 6x eco?

Pa o tome i je tema ako nisi pratio. Po novim pravilima ogame MOGU nakon određenog perioda svi biti takvi. Pogledaj šta se na .org događa sa unijima.

• Ja već duže vrijeme razmišljam da dignem ruke od svih aktivnosti na OGame, a igram duže od 17 godina..ako ovo ne prođe predlažem svim igračima da napuste servere.

kolektivna oproštajka na lakija!!! AJMOOO!!!

ps.

našao sam u ladici neke državne biljege, pa predlažem da pošaljemo direktno s povratnicom u Karlsruhe Gejforge, jer nas ovdje nitko nešljivi 5%

• Predlažem da odmah pošaljemo mail velikim šefovima jer ovdje ćemo izgubiti 10 dana čekajući odgovor.

Kad stigne odgovor biti će negativan ili da će se nešto u "budućnosti" riješiti.
    Neka se malo pozabave lagovima jer nam se vrti u glavi od silnih učitavanja.

Ako zašutimo pričat će kamenje.

Iz umrloga sjemena raste novo znamenje.

"Ad Dei gloriam

vitam trado

Ad Dei gloriam

pro patria"

• Kad se nadležni ne javljalju moramo se sami informirat:

Pozdrav zapovjednici!

U srijedu, 18. listopada, ažurirat ćemo servere s lifeforms s najnovijom verzijom igre.
    Ova verzija donosi potpuno novi uvod u igru i prve korake za nove igrače koji teže boljem uključivanju kada počnu igrati OGame.
    Više informacija ovdje.

Verzija 11.0.0 primjenjivat će se uz održavanje u 2 faze:
    - u 10:00 CEST na OGame.org
    - u 13:00 CEST svi ostali svemiri

Napomena: Imajte na umu da se tijekom održavanja očekuje nekoliko odjava iz igre. Poznato je da se to događa i već radimo na rješenju za to.

- Vaš OGame tim

Eto ti lagova, sad izgleda radi ok.

Tako cemo morat i za ovaj eco, direkt Jenny iz lifeforms videa kontaktirat.

Predlažem da se traži:

- ECOx10

- deut i obrana u 80% ruševine.

Tako možemo pregovarati ;)

• Pozdrav!

Na svim serverima aktivirat ćemo 7 dana dnevni login bonus.

Kako radi?

- Svaki dan kada se prijavite na svoj račun dobit ćete 100 tritijuma (zapovjedno osoblje daje 20% više).

- Event ima 7 razina.

- Svaka razina tražit će od vas dodatnih 100 tritijuma. Ako se prijavljujete svakodnevno, moći ćete prikupiti nagradu za svaki dan.

Događaj počinje 21.10 u 14:10 h i završava 28.10 u 14:10 h

Hoćemo 8x eco!

"Ad Dei gloriam

vitam trado

Ad Dei gloriam

pro patria"

• Godisnji gotov :)

I sta smo zakljucili kakve bi vi postavke na zagadri?

trenutno stanje:

:Economy x6, Fleet Peaceful x6, Fleet Holding x6, War Fleet x5, Research x12,,

-dakle ako dizemo eco onda ide istrazivanje gore isto, ako je eco 6-istrazivanje je 12, ako je 8 istrazivanje je 16.

ps- molim vas u postovima samo postavke koje zelite, bez postova koji sadrze primjedbe na lagove, bugove, koliko igrača itd...

REqOQXG.gif

• Eco Speed: 8

Research speed: 16

Fleet speed (war): 5

Fleet speed (peaceful): 6

Fleet speed (hoding): 6

Mislim da sa vakim postavkama servera bi znacilo svim igracima puno i bilo bi interesantnije igrati kako starim igracima tako i novim....

P.S i Deut da ide u RU (ako je izvodljivo)

6

• Eco Speed: 8

Research speed: 16

Fleet speed (war): 5

Fleet speed (peaceful): 6

Fleet speed (hoding): 6

Samo pojačati eco, istraživanje i deut u ruševinu.

"Ad Dei gloriam

vitam trado

Ad Dei gloriam

pro patria"

Edited once, last by DestroyerX ().