[UKUPNO: 2.281.815.000] PEDRO [AMIGOS] vs. Alagai Ka [Insomnia] (N: 69.020.000, O: 2.212.795.000)

• Da osvjezhimo hof sekciju

Nakupi se ovakvih pa se skupi za rudnik brzo :)

Nego, jeste vidjeli gdje god Cezara aka Pink Panter aka Boom Boom aka banovana pusherchina i malog _ vraga aka banovana pusherchina ?:P

Chestitam timu sto su prozreli njihovu shemu ...minimum 5 igraca je napisalo ticket jer je bas bilo preochigledno ..

Cezar je sroko cijeli svoj savez da bi se napusahao pa sad da pomogne vragojlu istu stvar napravio samo je vragojlo zaboravio prvo da mu "ofarma malo deuta na moonu " :D:D

Cisto za one koji su van unija brzinski da napisem sta se desilo: Cezar i mali vrag..isti savez ,u mo danima..u gotovo isto vrijeme izlaze iz Mo ..Cezar prije udara mijenja nick u Boom Boom koji u stvari govori sta ce se desiti sa accom..svi smo upratili momenat kad su izasli iz mo..bacam spy na obojicu..vidim flote leze..sat poslije pada cezarova flota..vrag ga reciklira i oba acc idu u mo.Mi skuzili sta se desilo..napisali ticket a vrag se svaki dan nakon toga u mo ulogirava da provjeri jel banovan...5 dana poslije..nije se mogao vise logirat ni on ni Cezar ...The END :love:

Shteta sto nema stuba srama..lijepo bi vas bilo gledat na popisu kako jedan drugog lijepo zajebaste :D

On 17-05-2023 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker PEDRO [AMIGOS]

Bomber 45.000

Reaper 153.700

Defender Alagai Ka [Insomnia]

Small Cargo 15.117

Large Cargo 14.003

Light Fighter 414

Cruiser 1

Battleship 1

Espionage Probe 10.142

Crawler 959

Reaper 40

Pathfinder 519

Rocket Launcher 300.000

Light Laser 300.000

Heavy Laser 17.000

Gauss Cannon 4.000

Ion Cannon 17.000

Plasma Turret 2.500

Small Shield Dome 1

Large Shield Dome 1

After the battle ...

Attacker PEDRO [AMIGOS]

Bomber 44.290 ( -710 )

Reaper 153.668 ( -32 )

Defender Alagai Ka [Insomnia]

Destroyed!

The attacker has won the battle!

The attacker captured:

104.956.248 Metal, 26.673.109 Crystal and 88.391.709 Deuterium

The attacker lost a total of 69.020.000 units.

The defender lost a total of 2.212.795.000 units.

At these space coordinates now float 97.949.400 metal and 93.745.800 crystal.

The attacker captured a total of 220.021.066 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

97.949.400 Metal and 93.746.400 Crystal

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: 164.685.648

Crystal: 100.909.509

Deuterium: 77.101.709

The attacker(s) made a profit of 342.696.866 units.

Summary defender(s)

Metal: -1.672.045.248

Crystal: -583.466.109

Deuterium: -177.304.709

The defender(s) lost a total of 2.432.816.066 units.

Powered by OGotcha CR Converter 4.3.1

• GG pedro fin farmić ;)

Ja i dalje ne vjerujem da je lik kupio 2bn poena i onda se ide pushat za 80-90mlrd ressa stvarno toliko nisko past nisam ocekivao... a ne zna se ko je ispo ''pametniji'' cezar ili vrag:D al kad je jos u pocetku rekao da si dao 3x vise da ga puknes shvatio sam da nije bas cist i da u stvari nema pojma o ogameu nego je pametan sa parama:D:D:D trebo je jos postat hof da se hvali kako se pusha:D:D FR u pamet vrag:S:)

• A vi ste svi meni smijesni. Kuzim sretni ste sto su vam "najveci" neprijatelji banani, ali sad ce server postat svima dosadan. I do sad se nije imalo s kim ratovat, ljudi ili 10x salbiji ili 10x jaci vecini igraca. I vi jaki isto nemate bas s kim ravnim ratovat. Ako skinete Maga i Hannibala to je doslovno to, nema vam ravna i server moze na brisanje.

Ali lijep ulov i FR

• A vi ste svi meni smijesni. Kuzim sretni ste sto su vam "najveci" neprijatelji banani, ali sad ce server postat svima dosadan. I do sad se nije imalo s kim ratovat, ljudi ili 10x salbiji ili 10x jaci vecini igraca. I vi jaki isto nemate bas s kim ravnim ratovat. Ako skinete Maga i Hannibala to je doslovno to, nema vam ravna i server moze na brisanje.

Ali lijep ulov i FR

niti jedna tvrdnja, bila to točna ili netočna, ne opravdava njihove postupke a to je da je varao i kršio pravila igre i shodno tome je i kažnjen nadam se trajno!

• Postujem to, ali 100% sam siguran da nisu jedini. Znam jos jednu druzinu koja je u dogovoru okrenula oko 40mlrd resa od flote i jos 50mlrd ovako, a onda je branitelj obrisao acc. Rijec je o SPS-u sa Zagadre, ali njima niko nista nije... nazalost.

Oprostite, ali mislim da ste mogli zazmirit na tih "80-90 mlrd" resa Istina na zagadri je okrenut isti iznos, ali tamo to znaci puuuuno vise

• Postujem to, ali 100% sam siguran da nisu jedini. Znam jos jednu druzinu koja je u dogovoru okrenula oko 40mlrd resa od flote i jos 50mlrd ovako, a onda je branitelj obrisao acc. Rijec je o SPS-u sa Zagadre, ali njima niko nista nije... nazalost.

Oprostite, ali mislim da ste mogli zazmirit na tih "80-90 mlrd" resa Istina na zagadri je okrenut isti iznos, ali tamo to znaci puuuuno vise

u taj slucaj ne ulazim jer nisam upoznat sa time niti cjelokupnom situacijom... uz sve to treba i potkrijepiti te tvrdnje i poslati ih odgovornima kao sto se potrudila i ova ekipa da se prijavi i sakcionira...

• Pozzzz fanovimaaa.... Nema Cezara vise vec neko vrijeme nije moj acc, mozete na miru slat expe, ne radit, i ne docekivat fs penzioneriii :)))

Uni je mrtav naravno, ko ga je odrzavao u zivotu,pravio hofove i rusio vas, to je bio Cezar.

Strah i trepet svima, uzbuna kad dodje iz Mo ^^

Uzivajte sad u mrtvilu , tako vam i stima lol

Pozz8)

• Tebi sam rekao da si bivši još prije par mjeseci... a ove fore u mo pa predao acc, smiješno!!!!

P.S. mogli ste tu vašu akciju odraditi legalno ali hvala što ste pokazali znanje i pohlepu! Nema vama pomoći.

• Nema vas dvojice jer vam je El Pedro sa AMIGOSIMA i Medelinom utjero strah u kosti..nisi smio otici na spavanje bez modusa prevarantu maleni..zajebo si svog drugara vragojla..doduse nije 100 % tvoja krivica ..ima toga i sto je vragojlo kako si prije rekao "prepotentna budala" koji te poslusao da uradite to sto ste uradila vas dvojica.

Imali ste bar 15 meta za lovit a ja samo vas dvojicu pa mi opete unij zanimljiv.

Obicne 0 ste od igraca..Arhitekta je za vas igracina .

Ako te nadjem na nekom drugom uniju ..sjest cu ti za vrat opet :)