[UKUPNO: 122.166.000] Architect [TFH] vs. Killerno007 [SARMA] (N: 18.519.000, O: 103.647.000)

• Zrno po zrno kako bi rekao moj prijatelj Shark.

Od nečega se mora diči flota, a što leži , ne bježi, pogotovo ako je taman za ovu moju siću od flote.

28-05-2023 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač Architect [TFH]

Pathfinder 116

Mali lovac 3.910

Veliki lovac 768

Krstarica 126

Borbeni brod 1.760

Oklopna krstarica 959

Reaper 59

Veliki transporter 6.000

Obranioc Killerno007 [SARMA]

Mali transporter 2.099

Veliki transporter 1.903

Mali lovac 932

Veliki lovac 896

Krstarica 110

Borbeni brod 9

Sonde za špijunažu 1.649

Bombarder 57

Solarni satelit 892

Razarač 13

Oklopna krstarica 2

Reaper 64

Pathfinder 639

Mali laser 3.102

Gaussov top 10

Plazma top 65

Mala štitna kupola 1

Velika štitna kupola 1

Poslije bitke ...

Napadač Architect [TFH]

Pathfinder 104 ( -12 )

Mali lovac 2.628 ( -1.282 )

Veliki lovac 679 ( -89 )

Krstarica 116 ( -10 )

Borbeni brod 1.714 ( -46 )

Oklopna krstarica 940 ( -19 )

Reaper 59 ( -0 )

Veliki transporter 5.378 ( -622 )

Obranioc Killerno007 [SARMA]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

92.352.602 metal, 25.980.315 kristal i 23.332.063 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 18.519.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 103.647.000 jedinica.

Na ovim koordinatama sada pluta 30.545.360 metala i 27.659.441 kristala.

Napadač je zarobio ukupno 141.664.980 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 111.849.962

Kristal: 46.569.756

Deuterij: 22.931.063

napadač(s) ostvario je dobit od 181.350.781 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -141.150.602

Kristal: -70.721.315

Deuterij: -33.440.063

obranioc(s) je izgubio ukupno 245.311.980 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 4.3.1

• ma podebljao obranu na svim planetama, :))) krepavam, ne vjerujem , VRH , kao mirno spavanje , joj opet sam pijan ne nađem one smajliće di plaćem od smijehaaa , al to je to :)))), daj vidi gigija kako igra , pa malo nauči LOL

• Bice da je mora odspavat prije smjene kakve hehe :D a sitno po sitno, iako ce to vjv njegov dubok djep oporavit cim oci otvori x) :D hehe wp^^

Ja razumijem sve, da ima mnogo igraca koji su anti dm.. ali posto postoji opcija placanja,i kupovanja, neko nekada i uzme 200 300 ili 1000 takva je jednostavno igra. Dapace i ja bih volio da nema dm,ali u ogame svijetu, pa kao i u rl svijetu postoji nepravda to je svakako sastavni dio zivota.

E sad sto se tice kupovovanja, i opcija kupovanja,

Ja mislim da se ovo ne moze kupiti sa dm..

https://prnt.sc/lmxpedJ6c-Fb

Znaci Killer samo iz rusevina ima ovdje oko 17bn resa ovdje fali farming,

Nekuzim plakanja i ucestale prozivke,pogotovo od tebe..

Koliko moras biti plitak u glavi da napravis jos jedan acc na forumu da spamas bezveze okolo..

Enio dok si ti trpo u pocetku dm i skurio 300e nisi se bunio previse,kada si dobio po prstima pobjegao si ko muva bez glave.. molim te obrisi si taj tvoj drugi forum nalog nema smisla spamat nam tuda,ispadas stvarno cudan freak...

Archi tebi veliki gg i samo farmaj farme hahahah sve je to igra samo bitno da smo zivi i zdravi..

P.S svidja mi se tvoja borbenost i zelja za igrom unatoc svim nedacama koje su te zatekle...

Obrana vfr rjesi viza sve hahahaha

Cekamo neku osvetu valda ce biti sta u toj reziji..

Voli vas sve gigi💋💋💋💋

Sarma ok rudar!

• Jok.

Stavka 1. Nije drugi acc

Stavka 2. 300€ kazes? Moja stavka iz izlista racuna s mbankinga za gameforge kojeg mogu tu okacit iako nema potrebe takvima se pravdat tih "300€" imaginarnih sigurno pokazuje. Ako te ona zanima slobodno se javi u Pm. Tako da jadan pokusaj tvog blamiranja i slicno a ispriku naravno ne očekujem jer nemos od mrava napravit slona tako i od neukog i neodgojenog covjeka onoga s manirima.

Potkrijepljeno dokazima tu sva prica staje, samo drugi put izvadi bar pete iz te killerove gu*** pa da te se moze izvuc u buducnosti.

Ugl s djecom i ne odgojenima ne zelim imat posla. Sretno vam u antaresu, i u rl.u sve najbolje. Forum je ionako dead pa nema smisla posjecivat takve ai spustat se na njihovu razinu.

** €€€€€€€ dojčland €€€€€ za fenovee ** :)

• Bogami ja ti budem trolo svako zicanje acca... svaki acc sta otvoris, eto nemam pametnijeg posla i ti si mi zivotna okupacija... mos mjenjat nick, mos otvarat druge profile, 3 minute mi treba da skuzim njubaru... volim gledat kad jauces... kad si potrosio 1 cent, potrosio si i prihvatio sisitem... a kukas na bilo koga, znaci metno bi a nebi primio... eno ima 100 drugih acca na uniju svakom sta igraju bez cma, ni jednom pali... ti na svakom... drugi ti krivi...

Sta bi na yakiniju, 2 malo jaca potrosaca tamo, na koga bi onda kuko... na IO bi? e to bi pogodio...:D Sutis igras i gotovo a ne non stop kukat, zato te volim trolat...

znaci tebi neka a drugi su glupi el... ja koristim da i neka fala Bogu pa mog i na to bacat pare... potrosio sam cma vise neg ti znas izbrojat sve godine i onda ides nama farbat kak ti par eura uplatio, skoci 800k drugi dan, pregledo sam ti planete, ne znas ni to koristit kak spada, gledo sta si radio, ti ga vala sipo bezveze... :D mogo si lijepo doc na instrukcije pa pitat kak se to radi da se sto bolje iskoristi... Ja bi razumio da zundas toliko da si zagrizeni anti cm korisnik, al vako si gori od svih...

Evo Architect pao par puta vec, fino cestito, sutio, nastavio polako, ofarmo me jos dvaput iza ovog za dobre resse, imo malo srece al se igra, svaka čast...