[UKUPNO: 4.242.033.000] Killerno007 [SARMA] vs. RaylanG [EKS] (N: 111.470.000, O: 4.130.563.000)

• ti odlucujes tko sta smije reci? "P.S sarma se servira topla🤣🤣🤣🤣" podgrijali smo kapca ako si na to mislio, i idemo sad igrat ne moramo kvariti atmosferu ?( Killer je pokazao8) nitko mu nista nije rekao , doduse od tebe nismo nista vidjeli, ako cemo vec biti realni. Killer ako mu sta smeta moze se sam braniti a i sad ako odustane bar znam tko ce me zadrzati. jbga :evil: zivila sarma<3

• C3k stani sad popusio si flotu pa izgovor je nije ti se dalo? Neda se ni njemu ni meni,znaci ako neko izgubi od nas flotu znaci sta? Kake su to gluposti ljudi ponavljam ide ljeto uzivajte u danima koji dolaze..

Fr kom treba

• Od mene nes nis ni viditi.. iskreno po 100ti put sam reko nezanima me ovaj uni ovdje sam da vidim malo te forme i ostalo me ne zanima.. ja svoje dokaze imam na forumu di jasno stoji par mojih udara koji su u vrhu balkana..i to je za mene i vise nego dosta..

• ma nije nikakav izgovor daleko od toga, svaki put mi flota ležala satima bez kormilara moja greška svakako i ona glupa ninja gdje me omeo RL usred akcije, al zbog RLa se uvijek i pada jasno ko dan, zato mu skidam kapu, jednom sam ga i podcijenio njegovu brzinu flote pa si produžio san na pola sata , a on me odradio u 20 minuta, sve to stoji i zato je NO1 na uniju trenutno sa flotom , srećom farmom na killera sam dosta i vratio , al idemo sad na puno više

• ajde gigi sa vrha balkana predi tih 75 m da nam podignes ekspedicije , di je sad zapelo? :P ja zivim od tih ekspedicija <3:saint: mozda si zato i stao ^^;)

• trebamo se i mi hvalit da smo vrh Europe pa i svijeta bio je i Jamajka dobar, i čitera pun k... sa botovima i multijima na brzom flotaškom uniju na orgu Narvi, pa smo se borili i protiv vjetrenjača , al smo ih u mjesec dva sve potukli, nezaboravnih 2 mjeseca na ogameu .

Nadam se da će sad i ovdje bit otpora bez odustajanja !

• Ova svakako stoji što se tiče miševa. Mislim da je vrijeme da dam priliku ovom uniju

Obranioc FR

Evo ti moj acc da ne moras od pocetka... :)

Ne hvala.

više volim miseve zatući. Onda znam da se neće vraćati

Ahahahaha to ti na mene mislis... :D Joj moras jos puno zganaca popapat,nisam ti ja ovi tvoji tamo... :D

Mislim da u svojoj povjesti, vi svi skupa tamo zagrada i vamo necete natuc hofova kolko ih ja imam...

Ja sam jos 2 dana tu... bez FSa i imas priliku... danas akcija svega pa vidi... ;)

• de killer nemoj zaje.... 2 dana, vidiš da je taman postalo zanimljivo , nemoj sad odustajat , daj si truda malo, ako imaš obaveza odi koji dan u MO, ak se povučeš sad, neću imat takvo mišljenje o tvojoj borbenosti više :/ kršio si nas uu startu , daj nam sad priliku

• A sta si tamo imo vidit ti od mog flotarenja...:D ja pijan da nisam vidio ni sta pise pravo slao rucnu na raylana...

A ovi farmingi... :D od pocetka unija do dan danas ni jednom nisam fs napravio... a rijetko je bio i RS, el su bili svi planeti puni ressa? jesu...

Tolko kolko mi je bilo stalo opce do toga...

• ja neznam taj org dode vamo naguta se i opet ode. Opet taj org hahaha

Ja sam na balkanu i hvalim se uspjesima samo ovdje! A ne na orgu...

Ak vam stil ne pase odite eto ja necu otici mene roknite i opet cu cestitat 🤣🤣🤣

Ne prodavajte prazne price i rudarite u miru!

P.s Ak nekom nepase dm i poeni nek ode na org tam se manje trosi!

• Hm , ne znam sad ja više tko je tu tko, ja sam samo u prolazu u ovoj priči dominatora, znam samo da imamo još uvijek trenutni udar NO1 na Kapcu , dokažite se, izdominirijate jači udar pa skidam kapu ! Mi nismo imali sa čime ni taj udar morali smo se jako iskoordinirat, ti imaš sam za jači udar, udari i odustani ako hoćeš, ovako ako odeš bez obzira na ovu stat, ne odlaziš kao dominator, imao sam i ja jačih udara od tebe u počecima unija pa nisam stavljao sve od starta na HOF, ali sam i padao od tebe, a sad bi htio vratit, nema bježanja sad kad je rukavica bačena

• gigi troši se i na orgu puno više , pogotovo kad igraš protiv čitera sa multijima , nemamo mi problem sa trošenjem DMa , ta opcija stoji pa ko koliko može

• Hm , ne znam sad ja više tko je tu tko, ja sam samo u prolazu u ovoj priči dominatora, znam samo da imamo još uvijek trenutni udar NO1 na Kapcu , dokažite se, izdominirijate jači udar pa skidam kapu ! Mi nismo imali sa čime ni taj udar morali smo se jako iskoordinirat, ti imaš sam za jači udar, udari i odustani ako hoćeš, ovako ako odeš bez obzira na ovu stat, ne odlaziš kao dominator, imao sam i ja jačih udara od tebe u počecima unija pa nisam stavljao sve od starta na HOF, ali sam i padao od tebe, a sad bi htio vratit, nema bježanja sad kad je rukavica bačena

Pa ajd molim te lijepo objasni mi kak da to napravim...:D Razlika sto je kapac imo 7bn flote el... a mišeki trebaju po dva da to skupe kad ni jedan nema solo toliko... No, onda pak stisnite malo zubiće, upregnite brodogradiliste i dajte mi makar priliku....:D

uL0JCgoZdw_R

Gigi, el nismo uvijek pricali da se svi problemi oko kapca vrte, 3 dana na accu i el me odma u***e ... ;(;(;(