Poz
Imam dva acc na groblju servera ali ne mogu nigdje da ih migriram, mogu izabrati YU i nijedan uni. Dali mi moze neko pomoc?
Poz
Imam dva acc na groblju servera ali ne mogu nigdje da ih migriram, mogu izabrati YU i nijedan uni. Dali mi moze neko pomoc?
Nedavno su ogranicili da mozes premjestit samo na server s kojega je acc otisao u graveyard
10.1.0-rc1
- Changed Graveyard system where players will only be allowed to return to the community where the account was before (there will be an exception for players from former BA (balkan) community
a ovo je .hr domena tak da drugdje ne mozes, osim ako ti nije acc otisao u graveyard s .ba domene
Znaci sad vise ne mogu prebaciti acc recimo na us domenu?
Odnosno, ako sad dovedem acc u graveyard mogu se vratiti samo kod nas na unije?
Točno, sa groblja možeš samo na zajednicu odakle si i došao na groblje. iznimka je kako su ti rekli naprimjer igrači sa ba koji na spajanju nisu odabrali ni jedan uni na hr nego su otišli na groblje i sada sa groblja žele ponovo igrati,oni mogu na neki od hr servera.
Cekaj cak ni uni vise ne mogu birati?
ne, samo na onaj odakle si otisao na groblje, odnosno zadnji dozvoljeni na kojem si igrao.
Ne lajkam!
Hvala na objasnjenju
I dalje je dozvoljeno prebacivanje na druge unije dokle god je isti community i van top 20. Novo pravilo to jasno kaže i graveyard merge Tool to dozvoljava.
Keleken je u pravu, odnosi se samo na zajednicu , u principu originalnu zajednicu ili zadnju dozvoljenu za igru.
naprimjer dosli ste sa en domene i igrali na vegi 8 mjeseci i ulazak vam je bio dozvoljen znaci niste bili u top 20. sa groblja se mozete vratiti na vegu iako ste u top 20 sada, ili originalni univerzum na en.
Ništa sad više ne kužim.
Neki dan pišeš:
Točno, sa groblja možeš samo na zajednicu odakle si i došao na groblje. iznimka je kako su ti rekli naprimjer igrači sa ba koji na spajanju nisu odabrali ni jedan uni na hr nego su otišli na groblje i sada sa groblja žele ponovo igrati,oni mogu na neki od hr servera.
i ovo:
ne, samo na onaj odakle si otisao na groblje, odnosno zadnji dozvoljeni na kojem si igrao.
a sad pišeš ovo:
Keleken je u pravu, odnosi se samo na zajednicu , u principu originalnu zajednicu ili zadnju dozvoljenu za igru.
naprimjer dosli ste sa en domene i igrali na vegi 8 mjeseci i ulazak vam je bio dozvoljen znaci niste bili u top 20. sa groblja se mozete vratiti na vegu iako ste u top 20 sada, ili originalni univerzum na en.
znači, iz postova se da zaključiti da se serveri više ne mogu mijenjati. Odnosno sa .hr ne mogu preći niti na jedan drugi (izuzetak .ba).
Međutim, iz objašnjenja gore nije mi shvatljivo mogu li ja potencijalno svoj acc na Io odvesti na groblje i prebaciti se onda recimo na Vegu (ne bi bio top 20)?
PCELICA SUZY Leteci_Medo zašto ste onda meni automatski banirali acc na Yakini-u do 203X zbog pokušaja migracije?
nisam ni imao prilike išta probati nakon mjesec dana neaktivnosti. Odmah je došao ban. I očito izbrisali account...
Međutim, iz objašnjenja gore nije mi shvatljivo mogu li ja potencijalno svoj acc na Io odvesti na groblje i prebaciti se onda recimo na Vegu (ne bi bio top 20)?
Mozes, samo imaj na umu da se vrste bodova gledaju odvojeno i za svaku moras biti van 20. Za vegu trenutno moras imat ispod 58M vojno, 385M ukupno itd.
Hvala ti!
Mozda da ti pocnes dobivati placu od ove crne materije sto kupujem.
U svakom slucaju, nadam se nekom velikom mergeu na .hr
Bas je steta vidjeti ovak mal broj ljudi u odnosu na prije. A i jos smo rastrkani