Graveyard

• Pozdrav,

smatram kako je ova tema prošla jako ispod radara.

Može li se dobiti obrazloženje zašto je zabranjeno prebacivanje acc-a s graveyarda u neki drugi uni ili server?

Recimo da bi čak i razumio da je zabranjeno mjenjanje servera, ali ovo za uni ne mogu razumjeti.

U unijima gdje ima 20 aktivnih, ne dopustiti migracije u veći uni je po meni ogromna nebuloza.

Kako je do toga došlo bez ikakve najave?

kako se to može promijeniti?

Hoće li to značiti da će slijedi merge koji nas je u prošlom valu zaobišao?

Čovjek bi pomislio da nas namjerno tjerate da odustanemo.

Čak imamo na forumu temu graveyard FAQ gdje je sve objasnjeno, cak se niste udostojili ovu OGROMNU novost niti najaviti niti obrazložiti.

• O čemu ti pričaš...

Možeš ući u uni po želji ali ako nisi u top 15-20 a u svoj uni koji si počeo i stekao sve što imaš možeš se vratiti uvijek bez pravila ( top 15-20).

Pitanj je zašto ne želiš igrati svoj matični uni?

P.S. kada bi bilo po tvom onda ne bi bilo ni onih 20 igrača koje si ti naveo da igraju u jednom uniju...

• Najviše volim kad oni koji nisu upoznati s materijom daju svoje komentare. Predlažem u budućnosti pročitati informacije do kojih se može doći pa onda pokušati biti pametan.

Čemu uni za dvadeset ljudi?

• Pa kakve pobogu to ima veze s postom?

do prije par dana je postojala mogućnost seljenja, sada više nema.

možda želim ići u uni koji ima više od 100 aktivnih ljudi, možda želim ići u uni s 20 ljudi, možda želim drugačije karakteristike unija. kao da je bitno.

• najbolje ti bit pametan i krenuti u napad odmah na prvu.

uopce ne znam sta bi rekao.

nije do prije par mjeseci, nego do prije par dana.

ali ne, tebe zanima zasto netko ne bi igrao svoj maticni uni. moj maticni uni je davno zaboravljeni uni na ogame.ba

• Graveyard merging je dobrim djelom upropastio puno unija. Otkad je uveden su non stop stavljali strozije uvijete za merge do ovog zadnjeg koji ce vjerojatno ostat finalan jer ne moze stetit nikome. Samo sto je steta vec ucinjena i GameForge je par godina zakasnio s mjerama.

Nazad na tvoje pitanje - i dalje smijes ici iz unija u uni, dokle god ostajes u istom community i upadas van 20.

• Promakla mi je tema. Sama ideja Groblja nije da slobodno mijenjate univerzume i domene, vec da se accounti spase od brisanja. Postrozavanje pravila dolaze odatle, da kako se primjeti neka "rupa" koja se zloupotrebljava biva zatvorena.