Ogame po domenama koliko je aktivnih igrača na svakoj domeni.

• https://prnt.sc/_X-aXFxAj2hW

Kao što i sami možete vidjeti hr domena je nekako najživlja trenutno nešto sitno ispod 20% nas je online. Nas 106 od 540 ukupno trenutno.

Uzmemo li u obzir koliko je trenutno igrača online u odnosu na ukupan broj aktivnih igrača na svim unijama mi smo najaktivnija domena.

Neke domene su gotovo zamrle kad imaju manje od 100 aktivnih igrača na cijeloj domeni. Nedaj se HR OGame :D :thumbup:<3:D

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Zato što su to sve noliferi. Davno sam igrao hr domenu i moram priznati da mi je drago što sam otišao vani. Manjak igrača po serverima (da ne spominjem prvenstveno iskusnih ali i časnih ljudi) dopušta ovih prikazama da rade što hoće kao u postu prije ovog gdje imaš 10 igrača u istom savezu od njih 30 u uniju i onda mi reci kakav normalan razvoj ti tu imaš? Čini se da moraš biti u nekoj stranci ako želiš preko reda ccc

A da ne spominjem prohibited programe koji dodatno ubiju volju za razvojem i igrom.

Svaka čast ovom podatku da smo najjaktivnija zajednica ali mislim kako je to samo santa leda.