Spajanje 2024 ?

• vega io yakini u jedan

zagadra antares betel drugi

ostalo ne diraju

Nisi mogo bolje napisat... mislim da Zagrada ,Antares i Be taman tu negdje po poenima...

A i Zagradi bi to bila velika usluga da im se stavi dugo trazeni eco x8

• ma ti su odavno emigrirali na eco 10x, mada dzabe sve, kaki su bili takii su i ostali :D

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• Najbolje stavit kao krajnje unije Vegu i Io jer su to 2 najstarija unija HR domene. Jedan uni za hardcore igrače brzi uni a jedan za nas penziće i koji volimo opušteno igrat bez straha hoće li nam flota završit u recima ako odemo na WC. A ove nove unije što su unazad godinu dana otvoreni ostavit kako jest. I još najbolje da se Vegi i Io promjene postavke da oba budu 10x eco i 20x istraživanja ostalo zadržat kako jest pa ko voli nek izvoli.

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Zagardu sa Yakinijem i Io, najbolja opcija za dečke iz Pipija da konačno dobiju dugo željenu akciju, gangbang :D

Tužno je saznanje da je ovakva misaona konstrukcija tvoj krajnji intelektualni doseg!

Kad bi išli pričat o tvom intelektualnom dosegu dokazali bi zašto smo još uvijek sami u svemiru :D

"Ad astra"

• Zagardu sa Yakinijem i Io, najbolja opcija za dečke iz Pipija da konačno dobiju dugo željenu akciju, gangbang :D

Tužno je saznanje da je ovakva misaona konstrukcija tvoj krajnji intelektualni doseg!

Kad bi išli pričat o tvom intelektualnom dosegu dokazali bi zašto smo još uvijek sami u svemiru :D

Halooo...ograničeni..." Nismo sami ..!"

Haha , aloo pa radi takvih ko ti smo "sami" ...! Toliko o inteligenciji majstore

"Ad astra"

Haha , aloo pa radi takvih ko ti smo "sami" ...! Toliko o inteligenciji majstore

Ne radi ovakvih, ja ne prozivam, ja sam kulturan, već zbog takvih kao ti koji reže, kada nemaju na koga, onda sami na sebe!

I pročitaj da sam napisao da " nismo sami" .

• Kad budemo dosli na red znat cete i vi.

I sami ste vidjeli da su spajanja pocela ostalo kad dođemo na red..

Postovi gdje sta ,rasprave i slicno su ok a ovi ostali prepucavanja i uvrede ?

Nemojte da moram djelit kazne u offtopicu.

REqOQXG.gif

• kao i prošle godine što smo došli na red.

ja to jednostavno ne mogu vjerovat.