Spajanje 2024 ?

• Može nešto skraćeno ko će koga i tak to?

Evo skraćeno, ako Rott dođe na Yakini ja ću ga razoriti....

Super prikladan izraz za ogame, razoriti

možda bi trebali skovati neki novi, iskrstariti

izbombardirati, požeti, uloviti imaju previše smisla

di sam ja zabrijao

• Ajde nemojte se svadit medusobno ljudi.

Jednostavno uzivajte u igri dok mene nema i klikajte brodove sa eurima.

Za pojedince koji spominju prave fleetere neznam jesu ikad hof napravili da nije spy-fly?

Jer ja osobno, dobar MD, rucnu, duplu flotu ili bilo kakvu akciju koja zahtijeva neku vecu vrstu znanja nisam vidio od stoljeca sedmog u ovoj okolini.

ps. za admine: kakva spajanja, sve treba bubnut u 1 uni 3-4 x flota i 8-12x ruda i umri muski, vidite da igraci jedva cekaju akciju

SIG.png

• ima rucnih :D

Rucna u povratku [UKUPNO: 35.974.898.000] PEDRO [AMIGOS] vs. Cezar (N: 1.090.898.000, O: 34.884.000.000)

Rucna u povratku [UKUPNO: 10.616.860.000] PEDRO [AMIGOS] & Dusty Bottoms [AMIGOS] vs. Zero [PTST] (N: 646.860.000, O: 9.970.000.000)

• Volio bih da vidim ima li Rott nešto slično...!

• Najbolja akcija koje se sjećam mislim da nema ni link jer je bilo na starom forumu kad je Natal "pao", ne znam sad ni rec sta se desilo ni kako se akcija zvala ali izgledalo je ko da ni gogi nije bio siguran šta treba napravit

• Treba nama češće spajanja ,makar zbog foruma . bome nisam vidjela godinama 7 strana u nekoj temi, a da nije jedna od igrica sa foruma.

:love:

pa to mi svi godinama govorimo...sad fino to prenesi GF ...mozda ce imati vise sluha za nas u buducnosti.

• Nisam znao kad si poslao napad, da je išao na 100% ručna bi prošla savršeno.

Vi ste zadnji koji treba da nekog prozivate za ili bilo što što zahtijeva malo znanja, vidjeli smo kako HIK ručna izgleda na Las Padinasu. Ne samo da ste krivo izračunali i fulali i vrijeme, nego ste poslali napad na krivog igrača :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Edited once, last by EcoGnome ().

• Zamisli imas u falanzi nekog ko je uradio fs kolonizaciju sa planete i ides na 100%... + Ni na 100% je nisi pogodio kako treba , al ajd zivi u uvjerenju da si je savrseno izveo :D:D:D

• Skrol malo ispod i razlog bi se trebao pokazati, kao nesto ispod

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud