Ići će peticija sa Yakini prema GF-u da se Yakini spoji sa Antaresom...!!
I sa Antaresa će biti većina igrača za to...a znamo ko neće!
Ići će peticija sa Yakini prema GF-u da se Yakini spoji sa Antaresom...!!
I sa Antaresa će biti većina igrača za to...a znamo ko neće!
Display MoreDisplay MoreJeste prpa nas je tebe
idi kupi sebi jos koji account...
Ulozili po zivota u ogay , dzaba
mogu kupit ovakvih jos najmanje 100 sutra kesom ako te bas zanima
ali neka znamo svi na sta se odnosio ovaj moj prethodni post
Pa ajde kupi neki na antaresu
nemam vremena nazalost
Ili sto bi ti reko prpa
:facepalm: de prije nego sto nesto napises pokusaj razmisliti
Ma sta mi rece , procitaj ponovo svoj post
Deka običan si lajavac skupa sa Rottom. Ovo je čisti dokaz da ste obični papci.
Deka običan si lajavac skupa sa Rottom. Ovo je čisti dokaz da ste obični papci.
Bas sam se potreso od tvog komentara , nepoznati covjece
Pa u čemu je problem onda? Šta nisi odabrao Yakini ako si takva veličina?? Ni 3 godine star uni.
Ne vidim te... gdje si?
Ajde odi samo tamo radit HoF-iće, spy fly i pušit oklopne... To je tvoj maksimum.
Najglasniji ste uvijek bili kod mijenjanja postavki na drugim serverima, najglasniji po forumu, uplitali se u tuđa posla, zaštićeni ko lički medvjedi kod rasprava, a na kraju pobjegli u mišju rupu.
A Medo gdje ćeš ti? Pitam se... 🤔
Display MorePa u čemu je problem onda? Šta nisi odabrao Yakini ako si takva veličina?? Ni 3 godine star uni.
Ne vidim te... gdje si?
Ajde odi samo tamo radit HoF-iće, spy fly i pušit oklopne... To je tvoj maksimum.
Najglasniji ste uvijek bili kod mijenjanja postavki na drugim serverima, najglasniji po forumu, uplitali se u tuđa posla, zaštićeni ko lički medvjedi kod rasprava, a na kraju pobjegli u mišju rupu.
A Medo gdje ćeš ti? Pitam se... 🤔
Koji je tvoj maksimum ? Nismo ni minimum jos vidjeli
Ajde forumsko piskaralo mizernih HoFova odi si punit ego na Antares.
Zanima se samo po kojem kriteriju je odlučeno da je Io izlazni uni.
Ali naravno, to se nikad neće saznati. Medo će to fino gurnuti pod tepih.
na kraju krajeva doci ce cica na kolica kad tad, samo je pitanje do tad ko ce se vise i bolje spremiti bjezanje ne ide uvijek
još jedna optužba na račun mede kao GO i podjelit ću banove. Tako da vas molim da se ovdje zaustavite.
Suzy, pa nismo mi krivi što ne dobijamo valjane informacije...dosadašnja praksa nam daje povoda za takve sumnja, a ovo sada što ste Vi napisala, pitam se je li ovdje u pitanju diktatura, bez namjere da Vas i vaše kolege GO i MO uvrijedim...!
Evo, javila se odvjetnica... Još nam je samo to trebalo.
ekipica, samo smireno jer:
Nikog u GF ne zanima tko je najjaci na serveru, vazna je samo prodaja materije i profit. A druga stvar je sve da nas i sve potrpaju u isti kos, opet bi oni najslabiji najvise nadrljali, rijetko kad se najjaci međusobno ruše..
Majneken
Fatic sve komentare lajka 🤣 veselim se ponovnom susretu i porukama od njega kad ga recnem opet 😉 ne kužim cemu te tenzije kaj je kome u interesu. Igrajte, sklopite nove saveze i to je to. Ako netko i daje € za pakete to je njegova stvar i ne vidim uopće problem u tome 🤷 o spajanju samo pohvale jer dugu ovak napeto nije bilo 😎 tko bu koga vidjet cemo jer bu veselo gdje god da se ode 👍
Ne bi trebalo da smeta, ako su svi uvijeti zeleni, to je to.
Ako se ne prikaze, ili Piki ako ne budes mogao migratirati acc do kraja migracije, stavi ga u MO i otvorit ticket.
Završio istraživanje,
prekinuo izgradnju rudnika, bez kretanja flote,
i dalje ne želi izvršiti migraciju...
Vidjet ćemo što će biti do kraja.
Pozdrav svima,niti meni ne da opciju za Anteres samo za Yakini pa koliko sam skužio po zadnjim porukama da se može prebaciti na Antares,ne smije se igrati i treba se otići u mo i onda otvoriti tiket i to je sve što se treba napraviti?
Od centralne kafane na Io ostao izbjeglički kamp na Antaresu...
šteta..mogli smo se rokat junački!
Iskreno meni je svejedno gdje se prebacim,ali htio bi otići na Antares ako se moguće nekako prebaciti.Prošao sam od Andromede na Fornax pa na Lo i završio na Vegi i sad bi na Antares i ako na Yakiniju završim nije nikakva panika
Od centralne kafane na Io ostao izbjeglički kamp na Antaresu...
šteta..mogli smo se rokat junački!
Oni se rokaju junački samo protiv deset puta slabijih..!!