GaZe (Fornax) vs. bost (Amigos) ukupna šteta: 331.026.558.000

• Bost uopce nije toliko los igrac koliko ljudi misle.... puno je gori :D:D:D

Nakon ovog rezetiranja on se moze konacno u potpunosti posvetiti svojoj ulozi forum-ratnika ^^

Posveta centralnoj kafani 8)

I jos malo prigodne glazbe :)

On 15-07-2024 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker GaZe

Cruiser 7.412.593

Battleship 5.180.072

Battlecruiser 3.458.326

Pathfinder 1.041.193

Defender bost [AMIGOS]

Small Cargo 171.956

Large Cargo 373.670

Light Fighter 3.901.934

Heavy Fighter 75.764

Cruiser 444.816

Battleship 244.830

Colony Ship 1

Recycler 1.176.378

Espionage Probe 4.345.764

Bomber 3.093

Destroyer 235.630

Deathstar 5.028

Battlecruiser 905.211

Reaper 199.310

Pathfinder 415.605

After the battle ...

Attacker GaZe

Cruiser 6.646.179 ( -766.414 )

Battleship 4.911.004 ( -269.068 )

Battlecruiser 3.339.036 ( -119.290 )

Pathfinder 843.093 ( -198.100 )

Defender bost [AMIGOS]

Destroyed!

The attacker has won the battle!

The attacker captured:

2.190.802.075 metal, 875.933.751 crystal and 15.785.850.467 deuterium

The attacker lost a total of 54.650.836.000 units.

The defender lost a total of 276.375.722.000 units.

At these space coordinates now float 132.702.870.400 metal, 102.000.435.200 crystal and 30.117.940.800 deuterium.

The attacker captured a total of 18.852.586.293 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

The attacker(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: 102.293.832.475

Crystal: 85.732.350.951

Deuterium: 40.996.813.267

The attacker(s) made a profit of 229.022.996.693 units.

Summary defender(s)

Metal: -135.469.550.075

Crystal: -111.232.459.751

Deuterium: -48.526.298.467

The defender(s) lost a total of 295.228.308.293 units.

Powered by OGotcha CR Converter 5.0.0-beta

• GaZe

Changed the title of the thread from “GaZe (Fornax)vs. bost (Amigos) ukupna šteta: 331.026.558.000” to “GaZe (Fornax) vs. bost (Amigos) ukupna šteta: 331.026.558.000”.
  • The attacker(s) made a profit of 229.022.996.693 units.

Odvaljivanje od zivota , bravo gaze , ko zna, zna... ;)

A sta rec o bostanu , jadan nije izdrzo ni par dana , da nije sad zaglavio u avionu mozda :D:D:D

FR bostane , manje laj...

• Oplakah, toliko piskaranja po forumu,prozivki i odmah nestade mu goriva,nema signala,prometna il sta vec... ugl kako je u Gazelinim reciklerima? Gg

Fr

• Klasican, "stara skola" ulazak....prvo oderi onog ko najvise laje a malo meda daje za dobar dan, onako usput....

placu za Rotkom, uso im Gazela....ja fino rekoh bice bolno za Yakini

sto se Gaze tice, iz mog iskustva na uni Fornax (kada smo bili neprijatelji) i kad si jaci od njega i kad ti ne moze nista solo, to postaje nebitno....bolje se ubi sam nego da zivis na uni s njim...sretno

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• Ovak sta se ne vidja svaki dan.

Ali ljudi moji sve razumijem, i rivalstvo, i sve ali ici omalovazavati igrace kao sto su gaze cain rott itd jednostavno ne mogu vjerovati a ni shvatiti,svaka cast svakom igracu na ovom serveru ili uniju je nebitno.

ali ipak zna se ko je obiljezio ovu domenu godinama.

Bost fr nije tako strasno ali direktore de odi obrisi tamo postove sa spam oko tih spajanja,jer stvarno si se osramotio kao niko nikad..

Gaze svaka cast preljep brz i ucinkoviti udar kao u dobra stara vremena.. p.s svidja mi se ime saveza tvog, jedan od najjljepsih servera na ba ikada hahah.

Ljudi manje diskusije uzivajte u ljetu i ovim vrucim danima....

• Ja stvarno ni ne znam koliko igram ogame, ali vidio sam svakavih pacijenata na forumu od uni1,2,3 itd. Bichara, Zinde, Sove, Alfe, Brava (zajebanta), Plivkana, ali Bost + kamikaza osvojili su titulu prvaka gluposti na ovom forumu. Dobro vam je Gigi napisao sreća vaša da nismo došli jer onda bi morali u nama aktivirati onaj hunter mode nakon našeg povlačenja u mirnije igranje (ne diraj lava dok spava), a to nebi bilo dobro po ove na forumu što puno zuje malo meda daju. Gaze stara škola, FR yakiniu, a bost bi ipak trebao da malo pita za savjet u Tiki kako se igra, jer ga je tiki i cuvala i moljakala za njega da ga ne skršim.

Još mi bost nisi odgovorio na kviz pitanje, a i ovaj hof spada u to:

Ti zoveš ono i ovo recikliranjem?

1. Ne, to nije reciklaža!

2. Da, ovo je reciklaža ipak ste slali reciklere i završio sam u njima!

3. Pojma nemam kako se ovo zove?

Evo ti jedna pjesmica, da mi je biti heroj foruma i ogame bar jedan dan

“Winners never quit, and quitters never win.”

• još ću samo ovo reć a nakon toga tko želi slobodno me potraži ingame, nick je isti.

na moj prvi komentar u spajanju koji je generalno bio provokativne prirode upućen je mnoštvu ljudi iz centralne kafane bez ijedne ružne riječi upućene pojedincima čisto radi stvaranja tenzija pred spajanje. Nakon toga dođe odmah veliki Rott i uzme si za pravo vrijeđat mene osobno i govorit gluposti.
    Niti znam Hammera, niti mi dila netko paketiće, niti ne znaš moje godine, a dal sam noob, miš i ostalo hajmo vidjet i to.

Centralnoj kafani je to bilo u redu. Nitko nije rekao Rott nemoj tako reagirat, nije to lijepo :) očito je to vaša razina komunikacije...

samo ste dolazili jedan za drugim i nastavili vrijeđat.

Reko hajdemo aktivirat moj mod trolanja gdje sam se zbilja ugodno zabavio gledajući koliko ste vi ozbiljni i koliko je to daleko otišlo u tolikoj mjeri da su se okupili štićenici i javno govorili koliko je Rott prekrasan. Ja sam oduševljen.

Rado ću primit isprike, može i u inbox ako vas je sramota javno. Možda jeste igračine s puno brodića, ali ste pali ko ljudi.

bost FR :)

GaZe GG

• Sapajanje Hydra, dobio acc od Mare, od HiK s tim acc bio tu, em ga znam odavno jer je igrao sa Esoesom i Cage SUP savez to je moj prvi savez na ogeju, em acc od prijateljice...normalno je da cu reci nemoj recat to...

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• jbt bost, ovo bilo ko Hrvatska na Euru... velika ocekivanja, najave i nabrijavanje, pa onda primit gol u prvih 10 minuta...

Ajd polako, srecom ovdje ima vise vremena za vratit se u igru..

Gaze, koliko sam cuo, sve odrađeno bez greske, od izviđanja do trpanja u reciklere. Ali to je bilo i za ocekivat..

GG/FR

• GaZe čestitam, ma kao je ovo bilo,,,vjerovatno sam pogriješio nešto, još analiziram šta..

a sada Tiki... Tiki ja ne lajem, ti si lajuša...i kada nešto pišeš, budi iskrena..Ja znam tiki da postoje osobe koje su svakom loncu poklopac, ali ti si svakom poklopcu lonac...Objasni igračima kako sam te učio igrati OGame...kako sam te trenirao da usporavaš flotu na Mojsiju, a Miro je bio jak igrač, jedan od najajči...ti si se sada okomila i maltretiraš slabe..Rott-ova škola...modelirao te kao da si od gline..!! Detalji u nastavku, nećeš ti moći držati svoj lažljivi jezik za zubima...

Black_Hole......Letio si na njega sa AbuIllahom, a onda ste izdali Abu-a, i ti i tiki...!!

Sve što sam pisao forumu je tačno, sada je jasno, ne osjećam se poraženo...

Amigosima se izvinjeavam, primili su me u savez prije 2 dana..

Moja žrtva je spasila mnoge druge od namještenog preseljenja...!

Edited once, last by PicNic ().

• Bost prestani više srati (inače ovo nije moj riječnik ali si više prevršio svaku mjeru sa lažima i optužbama) o nečemu čemu pojma nemaš, niti si igrao taj uni, gdje se spojio abu sa nama.

Abu je noob to svi znaju ovdje, mislio je da ima flotu boli glava, (u početku tog spajanja pale su moje dvije tri najače flote,

Zafir dobio ninju, i još dvoje je bilo reicklirano i ja sam ostao sam u tom uniu protiv svih). Tada sam ja krenuo polako u osvete od namjanje flote prema večoj, redom sam reciklirao reciklirao te osobe koje su zabile ninju zafiru i koje su igrale sa njim, jačao, bildao flotu, ali opet ga sam nisam mogao probiti!!

U to vrijeme kad je odluka pala na njega, pratio sam ga mjesec dana njegovo logiranje, razmjestio igrače oko njega tu večer kad je trebala biti akcija, a koje on nije ni skužio. Bila je tu noć i promjena sata, znači sa 02h sat se promjenuo u 03h, ja sam več u 02h sata znao da on se nije logirao, a sve ostalo je kameno doba!!!

Ova tvoje, seronjo jedan kome će izdati tiki njega?

Ona tada bila moj največi neprijatelj i ingame i na forumu!!!

Od abua nooba ništa novo, čovjek čim zine laže, a nije znao prihvatit poraz, samo izmišlja godinama i širi kojekave glupe spike da se opravda, kako nije imao neta kako nije izdan ovo ono, a znao sam da se logira oko 04-05h, a tad je imao drugu priču poslije pada.

Ovo je za vas dvojicu: "Laž koja je jednom izrečena ostaje laž, ali laž koja je tisuću ponovljena postaje istina" cover.jpg

• GG Gaze, forumske tenzije razbudile ogame, nakon dugog spavanja čekajući spajanje.

FR Bost, brzo češ se ti oporavit, ne sumnjam.

Uglavnom sve u svemu postaje zanimljivije

• Rotte, ti sereš...i ti si i lažov...bio sam tada, i imao sam jak acc..i kada se to odvijalo, mi smo imali dobro pripremljenu akciju, čuvali smo i flote u povratku, mada ti to ne bi znao izračunati, i ja sam pauzirao Abu-u...Onda si se ti povukao i pusto dva druga da izgore, a pokupio si RU da se razviješ...znam takve igrače,,,evo sada sam skontao i kako je STOLEN jučer radio izviđanje, I sada otvoreno kažem...Centralna kafana je pripremila sve da HiK nastavi maltretirati bez sankcije...Ti si Rotte stvarno bolestan, onaj doktor koga si mi preporučio, kako ne može pomoći tebi, naći ću ja boljeg..!!

Tiki, ja sam svoj stari acc brisao..Hole zna,,,ovaj na IO jeste Marijanin, zato mi je žao, a ako se sjećaš, tebi sam dao jak acc...no,,,ima osoba kojima u karakter sve može stati... Ako se sjećaš i toga da te nisu voljeli, sa HAN-om sam svađao zbog tebe, a vidim da je Han bio u pravu..!!Takva osoba kao ti, neka ne uzima u usta sveo ime drugarstva na OGame-u..." Esoesa".!

• Jao kakve ti laži širiš ja na abua jednom letio?

Hhahaha pa ja sam njemu rekao kad vidiš moju flot biće game over.

Hahhaahha ja letio na abua ajme majko kakve laži čovjek širi strava.

Umislili se ljudi da ćemo mi letjeti ko fol abu uradio fs sa planete, pored mog sustava, spika napio se i pogrešan fs uradio, sigurno ce me rott i i oni napasti, vi srušite mi moon, a tamo pauze lete, i oni se nasade, pa stvarno i ti i on ste takvi noobovi da bi mene navukli na takvo nešto :D:D:D:D:D

Kad me več tegliš za jezik, RoTT je uradio drugu ručnu na ogame od kad ogame postoji, a tad si se ti igrao sa autićima u pijesku!

Prva ručna je bila na uni1, a moja je bila druga ručna na uni3 na RSB savez.

Da imalo znaš ogame i pratiš hofove gdje sam ja sve igrao znao bi da je moj svaki drugi hof bio ručna noobe jedan.

• Ja došo da čitam komentare :P

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^