GaZe (Fornax) vs. bost (Amigos) ukupna šteta: 331.026.558.000

• Lažeš Rotte, nisam rekao da si letio na Abu, letio si friendu u pauzu pa si i njega i još jednog ispalio da izvučeš svoje dupe, a pustio si reciklere da te poprave u struku...i to za ručne, to ti je neko drugi računao..!! Hahahha...!! I opet kažem, ovo sa migracijom je namjerno napravljeno samo da vi znate da pravila više ne postoje. tako je i GaZe jutros ušao u SS i sve uradio bez zabrana, inače sam gledao kao i svako jutro da se neko nije doselio..!!

jeste kriminalizovali OGame.hr..i jeste prevaranti...!!

• Tvoja BFF - Tikica - Tijana, ti je ispricala sve o tom spektakularnom padu, sta te boli EGO toliko da si čak ovim i nazvao i nju Lažovom?
    Jedina istina, koja i jeste, je da ja nisam imao interneta, i žena ti je to napisala, ja sam ti prilozio razgovor nje i tima gdje je objasnila kako sam pao.

Ali buraz, tvoj EGO ovdje, ajmeee čovječe, jesi dobar? Šta ti se dešava, ono wauu najveći si na igrici, ti si tito! Ti si sve, najjači si, mi smo nobovi!
    Prijatelju moj, nadam se da si u RL napravio nešto da si sretan da nisi bezveze u onom svadbenom odijelcu :)

Želim ti puno sreće, drugar samo se malo skuliraj kakve gluposti nabrijane pričaš, jer baš ono kontam, kakav ti problem imaš, pa i dan danas se dizes u zrak recikliranjem djeteta od 20 godina. I lažem, i lagaću, i radim šta ja hoću, jer znaš zašto? jer mi se može, jer boli me briga ko si ti, ja ne sanjam tebe, a vidim ti mene SANJAŠ, budiš se jelde? trzaš?

Želim ti FR, u životu općenito!

Boost jeb. brodice napravi se to! FR!

• Da da nisi imao mjesec dana interneta koliko sam pratio tvoje logiranje :D ajde ti bostu te lovačke priče širi.

EDIT: ko god padne nema internet, prometna, bolnica, hackiranje :D

“Winners never quit, and quitters never win.”

• Rotte, zašto ste nervozni,,,ja sam opušten...evo i tiki izgubila pamćenje..Hahahha...Ali čestitam...dobro ste to izlobirali, još i centralnoj imate svoj raspored u prvim redovima..!!

Edited once, last by PicNic ().

• Nisam siguran šta si pratio, ali drago mi je da jesi, kad sam ti ja bio centar svijeta, odlično, hvala ti na tome! I hvala na tome što Tiki opet ponižavaš time i govoriš indirektno da laže, uvijek si bio takav - svoje uzdigneš, druge poniziš, ali eto laž je laž, a dostojanstvo je jbg teško imati ;)

Hajd sad fkt malo ohladi, rekli smo ti da si najjači ogamer ikada, da si sila nebeska, ti si sve! Jel ok? sve uredu?

Drugo, nemoj se šaliti sa stvarima - prometna, bolnica - mislim da to tvojim godinama prvo ne priliči, očito da su ti konci u životu popucali pa si se aktivirao na forum što nikad nisi? Imaš i drugih stranica za dopisivanje, možeš i tamo ako ti nedostaje socijale kako tvoji frendovi kažu miran i povučen tip.

Ovdje Boostu ne treba FR, očito te izbija iz cipela na svaku riječ, pa da i tebi zaželim FR jer neću pisati dalje, zaista imam preča posla.

ps. ljudi u Kinu su dosta kulturniji, i mirniji, pogotovo jbg tu oko F trga, znaš i sam kakvi su domaći :)

Edited once, last by Abu-Ilah ().

• Gg Prebolestan profit! To dovoljno da te direkt sa zadnjeg njesta na top100 ubaci haha :D gg, fr branio

LUffy.gif

"'ll leave tomorrow's problems to tomorrow's me!"

• Sve moj do mojega.

Gazela GG jos jednom

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• Ispričavam se moderatoru, nisam htio, ali sam morao, pošto sam ja više puta suptilno uvrijeđen...Ali OK..Ja sam opet sretan...Ispričavam se Rottu, Black_Holeu, Tijani, deki_ns...svima kojima ne bih trebao ali OK...takva su pravila, i ispričavam se svima koji su se prepoznali...nisam ništa ružno rekao,,,ispričavam se još stotinu puta..Hvala što ste me zaustavili da ne kažem još nešto..Ispričavam se..Ali ono iskreno!

• Taman stigao sa plaže :)

Kavu napravio 8)

I vidim da je "smireni" bost totalno izgubio kompas ^^^^

Toliku hrpu nebuloza u 2,3 komentara strpati je stvarno talent, bit će dobar forum-ratnik :D

Bost, ti si jednostavno loš igrač. I dobro, sve je to ok. Nema potrebe da budeš dobar igrač. Igrica kao igrica.

Ali se pitaš gdje si grešku napravio ? Ovdje si se bahatio pa sam odlučio na tvojim koordinatama prije migracije sve pripremiti.

Bilo je i drugih kandidata, bez tvog javljenja nebi znao da postojiš. Ali vidim da je hrpa igračima baš drago što si ti pao :)

Kažeš da sam ušao u sustav i da sam te mogao napasti bez ikakvih zabrana ? Da li si možda fulao igru ? :D:D

To je uvijek tako bilo, kod svake migracije u svakom uniju. Samo se većina ekipe ne sjeti ili nema volje.

Mogao si lijepo reci da si nas htio isprovocirati ali da je plan krenuo u krivi smjer i cestitati.. ali ne.. ti si i dalje u nekom svom svijetu :D

Ja sam došao na Yakini jer sam modus igrač . Znam tako izrazito dobro igrati i imam jako puno CM da skratim gradnju i to je to.

Rudnici su mi nikakvi, mjeseci minimalno izgrađeni... samo flota vrijedi :P

Odoh danas u modus, samo da spojim nesto sitno flote i resursa. Možda za 3 dana iskocim iz modusa, a možda za tri tjedna. Ja to sam ne znam :D:D

Btw, mislim da imate premalo flote, trebate to barem poduplati. :thumbup:

• GaZe, hvala što si to rekao, potvrđuješ ono što sam znao...Kakva je bila pomoć, u što sam sada ubijeđen, ne mogu dokazati...Upravo si rekao da si kukavan igrač kao i Rott. , deka, Hole, TIki, i još neki...Bravo majstore...Upravo prezentujem tvoju vještinu..

• GaZe, hvala što si to rekao, potvrđuješ ono što sam znao...Kakva je bila pomoć, u što sam sada ubijeđen, ne mogu dokazati...Upravo si rekao da si kukavan igrač kao i Rott. , deka, Hole, TIki, i još neki...Bravo majstore...Upravo prezentujem tvoju vještinu..

:D:D:D

vi imate preko 60 mlrd flote i 40, 50 accounta (bez truda napravljenih, svaka cast iznimkama)

ja imam 1 account sa 1 mlrd flote (napravljen od jako puno tuđih flota) 8)

Šta bi sada trebao raditi FS i buditi se svakih sat vremena da branim mjesece ? ^^^^^^^^^^

Napit cu vam se deuteriij iz modusa hahaha :*

• Svega sam se nagledao na forumu ovolikih godina, ali ovakvog pacijenta još nisam vidio! Po bosanski bolan ajd pokrij se ušima i ćuti, bar 6 mjeseci, to nek ti bude minimum nakon ovog pada.

“Winners never quit, and quitters never win.”

• kakva sapunjara...bolja telenovela od Esmeralde i one Seherzade...nekad je tesko priznat poraz i da te samarne tako neki kalibar igraca..FR kome treba ajde se i dalje raspravljajte da imamo sta citati uz kokice 😂

• Tuga , jadan veceras nece moc spavat , morace istuc kera ili ukucane , tuga golema...

Gaze cekamo next chapter GG jos jednom!

Bostane brz psihicki oporavak ti zelim!