GaZe (Fornax) vs. bost (Amigos) ukupna šteta: 331.026.558.000

• mozes mi bit I toalet papir ako the veseli bas :D

omg, sada saznao da je ovaj custer ovaj pedro / stojko ^^^^^^

znaci ulozio hrpu, ali bas hrpu novcu (nikakav problem, sve ok, to je dio igre) i ocekivao je da ce meni mjesece gdje radim FS porusiti dok sam online (veliki problem, naivno, nemoguce) ^^^^

organizacija totalna katastrofa, izvedba jos gora i onda jos krene vrijedjati kada sve propadne :D:D

A ekipa iz Amigos saveza naivna, netko mi javio da onaj tko najvise raketa ispali dobije 5 mlrd resursa ^^

Koliko je to sa vašom ekonomijom ? 1 € ? Manje ?

Ako je to istina to je toliko jadno da ne moze biti jadnije... tako se odnositi prema saveznicima, totalno omalozavajuce...

Pa za ovaj trud, koji je trajao satima, iako nebitan su trebali svi barem po 100 mlrd dobiti.

Znaci 100x vise se potrosila danas na skracivanje sa CM kod Amigosa nego sto su saveznicima donirali za trud. (i to samo jednom ) ^^^^

Ja se od sramote vise nebi pojavio, ali znate kako to ide kod nekih... nema srama :D:D

Custeru, neodgojena sramota jedna nesposobna, odi zicati za jos cm ^^^^

Po komunikaciji pretpostavljam da si jedan od sljedbenika nanograma :D:D ovo je sve bolje i bolje

• nemas ti pojma

To sto te ingame zasipamo zajebancijom ne znaci da je istina...to govori da ti je kriticko razmisljanje u kur..u. tako da ne razmisljaj...ne ide tebi to djeluj.

Pobjego u mo ili si odlucio da uzivas u obali jer ne znas plivat:)?

• jedini ko je nekulturan si ti

btw..imao sam 25 milja cm na accu prije raketiranja i 2k paketica koje ti je sprzilo mozak..

Imam isto toliko i sad :)

A ti mozes igrat stim acc "aktivno" jos par sedmica...poslije neces moci ni to :)

• Hahah, instao plazme po moonovima, pa utekao u MO i sada prosipa frustracije po forumu. Drži se ti forumskog ratnika, za drugo nisi...

Jel imaš uopće HOF da si nekog nadigrao, ili samo znaš "ulovit" nekog nooba koji leži i ni ne pazi na flotu?

GG/FR

• Ej pa di su mi rese? Kome da se obratim?

Ja sam ispalio garant preko 10k raketa, a gazirani se toliko trudio da se obrani da mi ga prosto bilo žao...

Kažeš koliko cm se potrošilo na skraćivanje? Pa jedini si ti tukao instant plazme po moonovima, šta imam skraćivat kad je svaki minut na tebe letilo po 150kom i tako jedno izvjesno vrijeme...

Al ovo ne umanjuje tvoj HoF

GG / FR!

hajdemo da se igramo pustite forum

• Forumska dvorska luda, domet ne dalje od spy and fly i slanja raketa, naravno uz pomoć bratske zajednice! :D:D

Gazirani, ishlapili ti mjehurići! :(:(

Custer te ispio na eks! :P:P

Skidam kapu za čelična muda, zapravo bi trebao zamjeniti uloge sa šefom RoTTom pa da nam podastre svoja staklena! :thumbup::S:S

• GaZe, mislim da sam ti rekao, nemaš se ti sa čim ovdje ponositi, obzirom da je velika sreća bila na tvojoj strani....Neka i drugi znaju, bio sam online, ali u gužvi,,,ipak sam kontrolirao acc, ali pošto imam dva, zanimalo me samo ima li kakvih napada, i preko mobilnog sam ulijetao svakih 5-6 min da vidim onaj crveni trokut ako ima, i u nedostatku koncentracije i brzini, ja sam kratko svaki put otvorio Antares, gdje nije bilo ništa, mada tamo HiK-ovce gledam kao smor,...jebiga...tako da nisam vidio napad, a ti jesi letio na slijepo, i to FLY bez SPY...! Čestitao sam ti na velikoj sreći, ti mnogo veseo, ja malo tužan.. I sada, to što si ti uradio je velika stvar, a sve ostalo što je uslijedilo je jad...Nije to dostojno razmišljanje jednog intelektualca sigurno...pa ni prosječnog...I ne znam o kakvoj nagradi pričaš, ne smije se izmišljati i lagati...to je znak da osoba nije lijepo odgojena...Evo ja čak nisam prihvatio ni pomoć za rebuild..!

• Jos uvijek te boli vidim.

Jbg, takva je igra, flota se gradila jako dugo, ode u 10 minuta

Kazes velika sreca ? Ogame je zapravo cista matematika sa nekoliko nepoznanica.

Neke nepoznanice mozes pretvoriti u fiksne brojeve a neke u vjerojatnosti.

Nema potrebe da tocno objasnim kako sam dosao na vjerojatnost od 80% da ces pasti.

Bio si bahat i zato je usljedilo ismijavanje, prihvati to i kreni dalje.

I sigurno nisi zadnji koji ce pasti. Mozda i ja padnem. 8)

Ovo sto se tice nagrade, pitaj nekog dusty nesto iz tvog saveza, stvarno nemam volje ovdje poruke ljepiti koje su valjda (nadam se) bila neka zajebancija.

Dosta spamanje ovdje, bit ce drugih HOFova. Prije ili kasnije ^^

Trebao si prihvatiti pomoc za rebuild, dobro bi mi doslo.

• Pomoć za rebuild sam odbio, no možda ju i zatražim...ne bi ti dobro došla, i ovako si oštećen, samo sebi ne možeš priznati..slažem se i sa tim da tebi sreća nije došla sama, već si ju malo i tražio preko svog multi acc-a sa nickom STOLEN....tako da...ne razumijem zašto si neurozan...zato što si sebi stavio metu na čelo...zajebao te Rott..I tiki...i deka_ns...stvarno te ne kontam,,,

PS: Moj slučajni pad je spriječio neke druge padove, tako da mi to gledamo realno...i vidi...ja nisam unezvijeren...a ti..?

• Dobro što je ovo, koji je vama k.....?

Meni ce ove kokice propast pa cu vas morat pocet j aposjecivat. Ajmo dragi moji, pocetak filma neka bude ubrzo da ove moje kokice nisu uzete za ludu.

ma ima tu svega i svacega, bost je opet pao, reciklirao ga neki edyy iz vlastitog saveza :D:D:D

Ali ajd, drugi je nick :D Recnut je "ko je sve tu"... sta je valjda "stari account" od bosta ^^

Bravo edyy, gg, odličan :thumbup: zasto nisi HOF stavio ? :P

evo 2 slike u prilogu, tek toliko da nema rasprave 8)

• Hajde obliče ne bulazni,,,koji ti je kukac..hahahaha...pričaj o acc STOLEN...

• Zamolit cu te da mene ne petljas u te rasprave, prije svakog tvog izlaska iz MO idu prvo spy od Stolen da nade flotu moju pa onda ti izlazis iz MO. Na moju srcu nije je jos nikada naso kao ni ti, za sad i nadam se da necete je naci.. Igram i ne diram nikoga,niti provociram itd.,ako naletim na neku flotu nju i pokusam uloviti pa ako ulovim dobro i jest, ako ne opet je dobro...I na Zagadri sam poneki HOF pravio ali nikad nisam objavio niti cu bilo koji objaviti osim ako tebe nekad srusim:), taj bi objavio...

Uzivaj u igri i mante se prepiranja...

Uzivaj te....

• Hahahahaha