Pozdrav zanima me vaše mišljenje što mislite dali je isplativije staviti sve planete na poziciju 8 i tako dobiti bonus od 35% metala ili pak staviti sve na poziciju 15 i imati više deuterija pa to pretvarat u metal šta mislite?
Po meni iskreno bolje stavit na 8 osim što su velike planete znaš sigurno i zagarantiran ti je bonus od 35% i mnogo je jeftinije dizat na veće levele. Dok sa rudnicima deuterija pozicija 15 ne garantira nužno određeni postotak jer sam primjetio da proizvodnju deuterija ne određuje lokacija već hladnoća planeta. Na jednom drugom akauntu imam sve rudnike deuterija na jednakom levelu ali neki su na poziciji 13 neki 14 a neki 15. E sad ovaj što je na 15 ima temperaturu raspon od -149 do -109 rudnik je lvl-36 a daje 208k deuta po satu. Dok imam na 14 isto level-36 raspon temperature je od -168 do -128 a daje 217k po satu i opet imam planet na 13 također level 36 deut sa temperaturom od -167 do -127 a proizvodi 216k deuta razlika je 1k deuta a pozicije sasvim drugačije a o poziciji 15 da ne pričam skoro 10k razlike samo zbog temperature. Znači bolje tražit hladniji planet nego poziciju generalno. Sa metalom i kristalom tebi određena pozicija garantira 100% da ćeš dobit taj i taj bonus postotak kojeg ta pozicija nosi.