Ovaj udar, pored sve ludosti u brojevima, milina i za moderatore. Ostani tako pls 😅
GG ekipa, strašno!
FR napadacima
Ovaj udar, pored sve ludosti u brojevima, milina i za moderatore. Ostani tako pls 😅
GG ekipa, strašno!
FR napadacima
Igram dugo ogame, predugo nažalost.
Bilo je svakakvih botova i loših igrača kroz godine, naravno. Ali ovakav skup na jednom mjestu se teško može igdje sresti. Što je najgore i najjače od svega, to su sve redom likovi koji igraju ogame par godina u vrh glave i uz par hiljada eura su umislili da nešto znaju.
Baš, baš loša skupina igrača, ovo treba naglasiti. Ljudi su neumorni, sad ide novo klikanje i paketića i novi padovi i tako u nedogled. Nevjerovatno.
Momci šta reći, ne mogu vam nešto previše ni čestitat kad je ovakva skupina njabina prekoputa. Al' ajd, ispratio sam koliko toliko šta se dešavalo, trebalo je imat volje, znanja i živaca to se mora priznat.
Uživajte u resursima, ali najviše od svega taj osjećaj šamaranja botova koji su umislili da nešto znaju, a u stvari ne mogu pera odbit staroj ekipi.
Kad me nije presjeklo da nisu plazme pukle, al dobro je...
GG obrana, napadu fali malo fodera... Bit ce uskoro valjda opet...
Arhitekt duzan si pivu za ovo...
Napadacima svaka cast! Bilo je 7.00000000 spy,
Mogli ste i pustit malo, aj zamisli gledat i otvarat one nove moderne usr*ne izvjestaje cijeli dan...
ja mislio cestitati na hofcini kad ono nekakav neprijavljen FC ili push ispade 😜
GG FR BR MR DR itd
Uvjerljivi novi No1 servera👍
Dobra navlakusa def i fr hlebincima
Gg na organizaciji 👌👌
Napad FR ako ima volje
GG/FR ---- tu se neponjemaje ko koga pici i guzici,,,
Pogled iz drugog univerzuma
Fleetcrash špreha je ono.. za baciti Pojma niste imali što vas očekuje
Vrhunska organizacija, zanimljivo kako neki detalji preokrenu sve
Napadačima sretno u RL, jedino AZ nešto pokazao na Antaresu, ostali truba, pogotovo Under. A Stojko/Pedro neka se drži raketa, to je njegov maksimum
I još koja riječ o mojim suigračima, ipak je ovaj HOF ekstra i možda ostaje broj 1 na domeni nekoliko godina, možda i za uvijek pa neka ostane zapisano.
Renton - bez njegovog dugogodišnjog truda ne bi bilo izvedivo, ne bi bilo takvih flota, spasio večinu nas. Trebao si već ranije krenuti u flotaše. Ovako nešto nakon nekoliko piva isplanirati i organizirati i još na mobitelu iz druge države napraviti meni izgleda neizvedivo.
tiki - apsolutni top flotaš, zna bez viška riječi oblikovati plan i provesti ga. Ono kada odluči da se nekoga mora recnuti samo možes bježati
Lord - tvoje igranje na mobitelu je druga razina Nisi normalan. Da mi netko kaže da se tako može mobilno igrati rekao bi samo da odj....
Japi - Vratio se nakon bolnog pada (koji se nebi desio da su svi pošteni), velika stvar. Malo igrača bi to napravilo. Došao si na svoje.
Nems - bio je tu kada je trebalo, ali jbg, o njemu zapravo ne znam ništa Svaka čast na odazivu kada je trebalo.
Nema više šta na Antaresu, zaključali ste uni brze nego što sam mislio
Čestitam svima u ovom hofu, bio pobjednik ili gubitnik u ovom fleet crashu, treba i ovo organizirat sve, puno komunikacije puno samopouzdanja itd.
GG i FR dečki, odlična bitka.
strasan hof, GG svima koji su sudjelovali.
Zbog ovakvih akcija se igra ova glupost od igrice.
Napada FR pa vratite, uvijek jace grize onaj koji izgubi i ima priliku za rebuild i osvetu.
ps. zasto niste dosli na pravi uni igrat?
Display Morestrasan hof, GG svima koji su sudjelovali.
Zbog ovakvih akcija se igra ova glupost od igrice.
Napada FR pa vratite, uvijek jace grize onaj koji izgubi i ima priliku za rebuild i osvetu.
ps. zasto niste dosli na pravi uni igrat?
Zašto si ti sa pravog unia IO otišao na komarca pa dobio ban, a shock acc ti bio u MO?
Zašto primjer ti nisi došao na ANTARES daj nam obrazloži tvoju logiku?
Čestitam još jednom, GG, malo sam nadošao sad od cuganja u Petak nije vam ovo prvi trap bio, ali je ovaj prošao, koliko sam mamuran pratio i igrao preko moba vidljivo je bilo da nemamo nikakve šanse, al zadnjih 10 minuta smo se složili svi i rekli idemo se pošteno razbiti i napravit HOF NO1, killer popit ćemo mi sad tek piva nemaš brige znaš gdje stanujem, a i sad mi više ne mora cijela dnevna proizvodnja trošiti se na dnevni FS, a trap ko trap, bio vidljiv od starta FSa na kolonizaciju pokraj planete u SSu, al sve u svemu ovakvi udari daju draž ogameu, sve pohvale na organizaciji obrane i odradi svega, vrhunska Subota za ogejmere. Nadam se da neće dugo biti ovaj HOF NO1 da će uskoro možda i na nekom drugom uniju u Hrv ili na ovom biti još koji takav. Uglavnom drago mi da sam bio sudionik u ovom udaru makar i sa krive strane i još jednom čestitke organizaciji, igrali ste tika taka ko Barcelona. Bilo je to sve skupa gušt gledat i uživat.
GG top hit, ekipa svaka cast.. ove sitnice koje su uvjerljivo ocite , pa taj fc.. neznam sto rec, tolko godina i svega bacit raid obicnog fc itd.. ali eto od igraca do igraca kako tko voli izvoli.. nisam tu tolko na balkn unijima od davno, neke ljude znam i ponaosobno, svaka im cast i sve.. Nema ponizvanja tolko cak i slicno kolko je znalo bit na hofovima, tako da jos jednom svaka cast svima, i sretno na svim horizontima gdje ko ide ili ostaje :)))
Sve cestitke odbrani, sjajan hof i jos bolja ekipa. Bravo majstori .
Strasne brojke GG a ovim palim borcima napadacima "amaterima" sretno u RL
Gg svima , bolesna organizacija
Rotko moro u Mo da ljudi napadnu
Još jednom gg za volju i trud
Fr
Čestike obrani na organizaciji i postavljanju zamke. Iako s manje igrača ovaj uni izbacio brutalan Hof u odnosu na yakini. Pohvale i napadačima na pokušaju koji nije prošao kako ste zamislili ali valjda Fr pa da opet bude nešto zanimljivo. Jer ovaki hofovi naš čine sretnim bili s bilo koje strane.
Gg
da da
napadači su sve znali
i kaze namjerno pustili FC i neće više igrat
eno kazu svi u modusu i odustali
da da
sve su znali ti vrsni poznavaoci ogame
GG odbrana
Ovaj prasak je trebalo dat na večernje vijesti 🎇🎇