[TOT: 9.041.231.777.000] A-Z[HIK OFF] & Architect[Arc] & STOJKO[FFC] & Undertaker[HIK OFF] & Mica[HIK OFF] vs.LordSnow [WDGAF] & tiki [HiK ON] & Renton[WDGAF] & japi [WDGAF]& Boba Fett (A: 6.543.121.310.000, D: 2.498.110.467.000)

• Igram dugo ogame, predugo nažalost.

Bilo je svakakvih botova i loših igrača kroz godine, naravno. Ali ovakav skup na jednom mjestu se teško može igdje sresti. Što je najgore i najjače od svega, to su sve redom likovi koji igraju ogame par godina u vrh glave i uz par hiljada eura su umislili da nešto znaju.

Baš, baš loša skupina igrača, ovo treba naglasiti. Ljudi su neumorni, sad ide novo klikanje i paketića i novi padovi i tako u nedogled. Nevjerovatno.

Momci šta reći, ne mogu vam nešto previše ni čestitat kad je ovakva skupina njabina prekoputa. Al' ajd, ispratio sam koliko toliko šta se dešavalo, trebalo je imat volje, znanja i živaca to se mora priznat.

Uživajte u resursima, ali najviše od svega taj osjećaj šamaranja botova koji su umislili da nešto znaju, a u stvari ne mogu pera odbit staroj ekipi.

• zvali su vas ljudi , zasto ste pobjegli:/ ?

Iz aviona se vidi navlakusa ali aj, jos pustiti napad do kraja:S

Nems uz citav hik:/ ,malo glupo ispade na kraju ali aj

Samo se igraj te i uzivaj te , jbgs ogame gdje ima pive :)

• Pogled iz drugog univerzuma :D

giphy.gif?cid=6c09b952ou5yi3rksown2hhxapt1fr1efoicmervzsa19i2q&ep=v1_gifs_search&rid=giphy.gif&ct=g

Fleetcrash špreha je ono.. za baciti :D Pojma niste imali što vas očekuje ^^

Vrhunska organizacija, zanimljivo kako neki detalji preokrenu sve ^^

Napadačima sretno u RL, jedino AZ nešto pokazao na Antaresu, ostali truba, pogotovo Under. A Stojko/Pedro neka se drži raketa, to je njegov maksimum ^^^^

I još koja riječ o mojim suigračima, ipak je ovaj HOF ekstra i možda ostaje broj 1 na domeni nekoliko godina, možda i za uvijek pa neka ostane zapisano.

Renton - bez njegovog dugogodišnjog truda ne bi bilo izvedivo, ne bi bilo takvih flota, spasio večinu nas. Trebao si već ranije krenuti u flotaše. Ovako nešto nakon nekoliko piva isplanirati i organizirati i još na mobitelu iz druge države napraviti meni izgleda neizvedivo.

tiki - apsolutni top flotaš, zna bez viška riječi oblikovati plan i provesti ga. Ono kada odluči da se nekoga mora recnuti samo možes bježati ^^

Lord - tvoje igranje na mobitelu je druga razina ^^ Nisi normalan. Da mi netko kaže da se tako može mobilno igrati rekao bi samo da odj.... :D

Japi - Vratio se nakon bolnog pada (koji se nebi desio da su svi pošteni), velika stvar. Malo igrača bi to napravilo. Došao si na svoje.

Nems - bio je tu kada je trebalo, ali jbg, o njemu zapravo ne znam ništa 8) Svaka čast na odazivu kada je trebalo.

Nema više šta na Antaresu, zaključali ste uni brze nego što sam mislio :thumbup:

• strasan hof, GG svima koji su sudjelovali.

Zbog ovakvih akcija se igra ova glupost od igrice.

Napada FR pa vratite, uvijek jace grize onaj koji izgubi i ima priliku za rebuild i osvetu.

ps. zasto niste dosli na pravi uni igrat?

• Zašto si ti sa pravog unia IO otišao na komarca pa dobio ban, a shock acc ti bio u MO?

Zašto primjer ti nisi došao na ANTARES daj nam obrazloži tvoju logiku?

• Čestitam još jednom, GG, malo sam nadošao sad od cuganja u Petak nije vam ovo prvi trap bio, ali je ovaj prošao, koliko sam mamuran pratio i igrao preko moba vidljivo je bilo da nemamo nikakve šanse, al zadnjih 10 minuta smo se složili svi i rekli idemo se pošteno razbiti i napravit HOF NO1, killer popit ćemo mi sad tek piva nemaš brige znaš gdje stanujem, a i sad mi više ne mora cijela dnevna proizvodnja trošiti se na dnevni FS, a trap ko trap, bio vidljiv od starta FSa na kolonizaciju pokraj planete u SSu, al sve u svemu ovakvi udari daju draž ogameu, sve pohvale na organizaciji obrane i odradi svega, vrhunska Subota za ogejmere. Nadam se da neće dugo biti ovaj HOF NO1 da će uskoro možda i na nekom drugom uniju u Hrv ili na ovom biti još koji takav. Uglavnom drago mi da sam bio sudionik u ovom udaru makar i sa krive strane i još jednom čestitke organizaciji, igrali ste tika taka ko Barcelona. Bilo je to sve skupa gušt gledat i uživat.

• GG top hit, ekipa svaka cast.. ove sitnice koje su uvjerljivo ocite , pa taj fc.. neznam sto rec, tolko godina i svega bacit raid obicnog fc itd.. ali eto od igraca do igraca kako tko voli izvoli.. nisam tu tolko na balkn unijima od davno, neke ljude znam i ponaosobno, svaka im cast i sve.. Nema ponizvanja tolko cak i slicno kolko je znalo bit na hofovima, tako da jos jednom svaka cast svima, i sretno na svim horizontima gdje ko ide ili ostaje :)))

LUffy.gif

"I see now that the circumstances of one’s birth are irrelevant,

It is what you do with the gift of life that determines who you are."

• Čestike obrani na organizaciji i postavljanju zamke. Iako s manje igrača ovaj uni izbacio brutalan Hof u odnosu na yakini. Pohvale i napadačima na pokušaju koji nije prošao kako ste zamislili ali valjda Fr pa da opet bude nešto zanimljivo. Jer ovaki hofovi naš čine sretnim bili s bilo koje strane.

Gg