[TOT: 1.234.336.511.000] Crowbar vs. Dark Assasin (A: 91.671.055.000, D: 1.142.665.456.000)

• ...Ukratko...

Lijep pozdrav studiu i režiji kao i prije 20 god...

...Pozdrav svima s kojima sam se susreo i sa kojima nisam...

...neke flote sam gasio, neke me gasile...

Svi koji me poznaju, znaju da se nikad ne slikam po forumu, osim ak me neko ne skine s druge strane :)

Prvo:

...Skidam kapu svima, koji svojim umijećem pokušavaju vratit draž starom načinu igre...

Drugo:

Pozdrav MEDELINU i pojedincima iz Amigosa koji pokušavaju napraviti razliku

unatoč velikom utjecaju novca na samu kvalitetu igre

Treće:

Lijepo je vidjet podbadanja na forumu, dodaju draž igri, no ekipo, manje komentara, više djela...samo je Gaze prisutan

A dobrano i HIK u pozitivnom smislu, Yakini allies bez utiska na OGAME zajednicu

Četvrto:

Neznam na koji način čovjek može opisati kada te udari saveznik...osim, valjda je tako moralo biti...

Da ne komentiram ostale komentare na moj gubitak flote.

Dragi kolege Ogame zajednice, u prilogu ono što svi čekate

Smatram da nema goreg od ovog načina gubitka fleeta, napadač čestitke, radujem se tvojem komentaru, pošto si ingame, ZERO (no comment)

BTW: Napadač nije ubro sav RU, zato ostajem tu.....

:saint: NEKA BOLJI POBIJEDI, SRETNO SVIMA !!! :saint:

08-09-2024 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač Crowbar [ICBM]

Oklopna krstarica 99.966.670

Obranioc Dark Assasin [AMIGOS]

Mali transporter 12.891

Veliki transporter 1.608

Mali lovac 11.346.822

Veliki lovac 126.464

Krstarica 2.133.613

Borbeni brod 93.107

Kolonijalni brod 71

Recikler 2.587.127

Sonde za špijunažu 998.496

Bombarder 10.109

Razarač 9.720

Zvijezda smrti 21.356

Oklopna krstarica 3.036.075

Reaper 3.169.074

Pathfinder 1.876

Raketobacači 10.000

Mali laser 1.000

Veliki laser 1.000

Gaussov top 204

Plazma top 100

Mala štitna kupola 1

Velika štitna kupola 1

Poslije bitke ...

Napadač Crowbar [ICBM]

Oklopna krstarica 98.888.187 ( -1.078.483 )

Obranioc Dark Assasin [AMIGOS]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

230.090.724 metal, 64.085.358 kristal i 73.953.905 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 91.671.055.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 1.142.665.456.000 jedinica.

At these space coordinates now float 486.608.338.400 metal, 375.851.949.600 crystal and 124.968.386.400 deuterium.

Napadač je zarobio ukupno 368.129.987 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 454.483.939.124

Kristal: 332.776.714.958

Deuterij: 108.865.095.305

napadač(s) ostvario je dobit od 896.125.749.387 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -576.172.663.724

Kristal: -426.750.322.358

Deuterij: -140.110.599.905

obranioc(s) je izgubio ukupno 1.143.033.585.987 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 5.0.0-beta

• Uff nema gore od “noza u ledja” .. stas igra je izgubila odavno cast i neko postenje medju igracima.. ko sto avi udaraju po HiK.u a to su jedini ljudi koji godinama cast i obraz imaju.. al kao sto ti rece skupio si rua + space dock toe cca 50-70% fr.a vec odradjeno :D tako da polako, ovu ostalu sicu fr a vrati na ovim kojima treba haha :)) fr i samo naprijed!

LUffy.gif

"I see now that the circumstances of one’s birth are irrelevant,

It is what you do with the gift of life that determines who you are."

• Ljigavija ekipa od ovih paketicara nije dugo vidjena.

Ulozili lovu , digli accounte (da bi bili sigurni da ih rott i ekipa nece porokat na spajanju), skupili sto vise ljudi da kupuje paketice + ih zakidaju na procentima , da bi sebe podebljali jos vise.

A onda ono sto je bilo ocekivano da ce se dogodit' , huja hvata , ne mogu gazetu nista , savez pun likova koji postaju lijepe mete , hajde polako jedan po jedan da izlazimo iz saveza i da krenemo rokat te iste saveznike , koji vise ne kupuju paketice hehe...

Jedino nisam znao da Pedro pise basne :D

"Dzaba vam novci , moji sinovci"

0 ko igraci , 0 ko ljudi , 100% ljigavi!

Sad ekipa unija da se udruzi i da svi kolektivno popale modus, bolje niste zasluzili :sleeping:

FR

• Ovakav rasplet je bio predvidljiv odmah nakon spajanja :D

Crowbar, Hammer, Panzer i još drugi igrači su iskoristili veliki savez da bi se u miru mogli razviti, bez brige da li će njima netko redovno lupati planete i tako izbjegli maltretiranje prije spajanja.

Nemojte ocekivati da ce se Crowbar ovdje javiti. On sa razlogom ne želi otkriti svoj identitet. Sramota od igrača uvijek bio. Ali zna se tko je :)

Tko god misli da ovo nije bilo odavno isplanirano, naivniji je od francuske sobarice ^^^^ I naravno da ce ga dobiti.

I prilično sam siguran da crowbar i co. još uvijek mogu mogu dobiti on/off status od Amigos igrača. Samo pogledajte tko u savezu nema standardni rang i sve ce vama biti jasno ako malo otvorite oči i razmislite. A i bez on/off status imaju veliku prednost jer su prije sigurno imali on/off i sigurno su zapamtili ili memorirali sve vaše navike i aktivnost. Pretpostavljam da je Pedro glavni u savezu :D:D:D I on će se ovima pridružiti. Lijepo je vas iskoristio.

To znaci da su svi Amigos igrači u velikim problemima :D:D Vama je normalna igra gotova, jbg. Popušili ste foru. Šta ste stvarno misli da ce vas netko braniti tko ne želi reci koji mu je nick na forumu ? :D

Dobro da ste svi kod njih u drugoj galaksiji. ^^ Sada imate priliku da njima mjesece udruženo izraketirati i onda srušite. Hammer ima na primjer level 10 odskočne. Svaki mjesec vrijedi cca 2 mil cm instant gradnje. Evo vam prijedlog :)

Igram ogame jako dugo, ovako nešto nisko i ljigvao nisam još vidio <X

Žao mi je onih igrača koji su zapravo bili normalni a ovi su im oprali mozak. Ima tu dosta igrača koje na IO nisam nikada napao a sada su poceli mene raketirati. Za vas ima posebne planove :thumbdown:Pogotovo za jednog igrača. Neću odmah po tebe ali kada krenem neces više igrati.

Uglavnom bit će zanimljivo 8)

• Ako je napadnut "saveznik" to je stvarno nečasno.

Što se tiče igre i ulaganja realnog novca u nju, to definitivno kvari čari te je nesportski i nepravedno odnosno diskriminirajuće.

FR Dark Assasin.

• Odakle vam uopste ideja da su vas smatrali saveznicima i vrednovali vas ista vise od potrosne robe :rolleyes:

Trebalo vam je samo nac nesto zajednicko...recati Rotka na spajanju...

I da je dosao, vi bi ste bili potrosna roba

Uz duzno postovanje,koliko neko mora biti ocajan za resursima da mu je u redu da ga klepaju i on svesno pristaje na to?

I koliko neko mora nekog igraca mrzeti i biti iskompleksiran spram istog da pristaje na sve? Tuzno i za videti... Obzirom koliko ste lajali, dobili ste spajanje bas onakvo kakvo je i trebalo da vam sleduje...jedni druge

Oni i HiK su bili skupa vec na uni, zbog HiK su na groblje bezali, i morali koristit pomagala da bi opstali ikako, jer kao igraci nisu kalibar....i padali usput kad su tu, sem Pepija on je sad masakriran ^^

Pepi sto popusi ban? Savez? Omg

Fr, mada ovde je fr flote najnebitnija stavka,steta sto pod stare dane kao igrac to sve prolazis jbg...shit happens

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• AssaSin V F R... dobar i opasan igrac ..ne sumnjam u tvoje sposobnosti i iskreno se nadam se da je ovo tvoj zadnji pad ovakve prirode- no fs .

Fs u savezu i van saveza nisu morali raditi dok nije bilo spajanja..nazalost nastavili su tako i poslije toga.

Crowbar samo cisti ono sto bi MO igraci poskidali ,bolje on nego protivnici ..ima tu jos pacijenata iz ekipe koji misle da mogu NE raditi fs ...tako da ce biti jos kaznenih ekspedicija i Crowbar je za svu ekipu tu sta god treba al nece dozvoljavat jeftin push za protivnike jer ostavljajuci flote rade protiv svih nas koji igramo u savezu i iz drugih saveza zajedno.

Nevjerovatno koliko nebuloza vi iz hika - wdgf mozete izbaciti.....izmisljate takve gluposti da to nije normalno.

on off status bla bla...vase klasicne smicalice

Pa zar bi Rott ili japi dozvolili da se protivnici napusavaju na njegovim igracima non stop a kazete im FS FS FS...a oni odose spavat ko bebe ostavljajuci komplet flote na moonu....i to nisu sitne flotice tipa 10,20 mlrd....vec bns....to je prosto nevjerovatno.

Sretan ponedeljak svima!Idemo dalje.

• Odmah laže, to valjda navika za dobro jutro u Amigos savezu ^^^^^^

Sto se tice reciklaže Assasina.. vidim da mu od srca zeliš dobro :D:D:D Vic godine :D. Nebi me ni iznenadilo da si dobio dio resursa ^^ Ili više resursa po paketiću ^^

Dark FR i bježi od ovakvih saveznika. Lakše je preživjeti sa neprijateljima poput mene nego sa takvim prijateljima ^^

• BRAVO JUNACINO, VELIK SI!

KAKVA FLOTA, PA TO JE NEVIDJENO!

Steta sto panzer nije letio sa junacinom, sta bi to tek bilo? A, sad ce, vidit cete!

Ovdje junacina pokazuje da ce kazniti no fs. Slijedece ce kalkulirati hvatanje fs, vidit cete.

A VI SAMO GOVORITE DA JUNACINA NEMA ZNANJA I MUDA 😂

A HAMMER izasao iz junackog saveza, vjerojatno normalan tip koji ne zeli biti povezan s junacinom.

• Rasprave o banovima iskljucivo na tajnici.

• Ne želim ni pokušat čitat neka opravdanja ovdje jer je ovo dno dna. Jednostavno nema tih riječi koliko je jadna igra pojedinaca i kud je Ogame otišao...

Ovo više nema smisla. AMIGOSI promijenite hitno ime jer ste sve samo ne to. Odavno si loše PEDRO sve posložio. Trebali ste zrezat savez na vas 10ak i čuvat leđa jedni drugima koji mogu parirat GaZe-u i imat čistu aktivnu igru. A sad ovaj panj skine kolegu 😂 kao, trebali su mu ti resi. Imate grupe, brojeve itd... pa pitaj čovjeka gdje je ako si već bio vidio da leži trenutno. A ne da šalješ napad dok je GaZe u modusu 😂😂 koji lik. Totalni ste promašaj.

Buraz reko sam ti da ne izlazis iz modusa, vrati se u RL. Ne želim ti FR😁

Crowbar, ti si definicija običnog klasičnog ljigavog igrača

• OMG Pepe si zaljubljen u njih il u paketice dok te usput klepaju? ^^^^^^

Hammer mora napolje sad, zbog ovog izleta da moze biznis fercerat i dalje na vama istima..."pesak u oci" akcija

Sa'cete da kupujete paketice dok vas usput klepaju za procenat, da bi ste se frali , da mogu onda da vas recaju....opet

Hahah

A vodja ce da vam objasnjava kako "uteruju dobro" savezu OMG HAHAH

P.s. Pepi....japi il Rotko tacnije komplet HIk bi, slali fr,kupovali fr, slali pauze(provereno) i da trudili da se recaju... al' one koji napadaju savez i prijatelje...Renton ne uzima procenat na prijateljima ne klepa ih, nije koristio druge da dize acc,isklikao ga sam,moze mu se....ima i u HIK ljudi koji cesto padaju, big deal...:rolleyes:

Ti si Pepi ubedljivo najgori vodja kog je Ogame ikad video.

Jad, beda i ocaj jednog saveza koji ce devinitivno uci u istoriju, kao nesto najtuznije sto se ovde desilo...cast izuzecima uz duzno postovanje,

tacnije onima koji su se nasli u "nebranom grozdju" poput Darka evo i slicnih mu...

Fr

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• I meni osobno je Crowbar napao par expo planeta za kojih miljardu resa, srusio crawlere i obranu, jel eto, uci lekcije "prijateljima" o tome kako se FS radi. GaZe kao "neprijatelj" mi je u susjedstvu i nije nikad isao na planete. Van nekog ratovanja, pravi igraci to jednostavno ne rade, a kamoli oni s kojima si u nekakvim NAP odnosima.

I najzalosnije je to kako je nekim amigosima sasvim OK da ih igraci iz saveza s kojim navodno imaju NAP napadaju jer "nisu napravili FS pa da im se ocita lekcija". Pravi prijatelji ce vam radit laznu aktivnost i probat javit van igre ako primjete da je FS zaboravljen, a ne reciklirat vasu flotu.

Oni koji odluce ostati u savezu i dalje nakon ovoga, ne budite ovce - svi ste aktivna meta.

• Auuu ubiše oči ove jarke boje fontova.

Dark FR lega. Aj se ti najbolje posveti akauntu na Izaru i lagano. Yakini je postao kao septička pun govana čast izuzetcima.

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Evo gledam borbu, čitam komentare i ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo...

Dark žao mi je da je do ovoga došlo želim FR i znam da će ga biti.

Svi upućeni znaju šta nam je ovaj acc značio na početku i kako smo do njega došli (hebenom mukom, organizacijom i ne prospavanim noćima).

Ali da lik ide rušiti kolegu bez da pita tko je... to mi nikako ne ulazi u glavu.

Ništa idemo sada ispočetka svatko za sebe... nema druge, uni je u rasulu. Možda i bolje tako.

• Zanimljivo je gledati kako Crowbar reciklira i farma Amigose a oni (Crowbar i Amigosi) dalje zajedničkim snagama napadaju moje mjesece ^^^^^^

Nema druge nego da pretpostavim da je neki interni dogovor u pitanju, cirkus totalni :D:D

Moral ne postoji na Yakini-u, sve za resurse ^^

Modus igrač od 2 mlrd bodova radi nered... pa šta bi tek bilo da su došli ozbiljni igrači ^^^^

Ali super je da mogu doslovce svakoga u uniju napadati bez da gubim obraz :)

Obrani iskren FR, da možda i ja neke ostatke pokupim :)

• joj sramote od igrača

pa ovo ni gnjusko ne bi napravio

šta je ovo pa ne smiju mu kolege iz saveza ni FR zaželit

gdje je fatić kanta da lajka

vodja saveza ništa osveta ?

lagano povlačenje kao u hladnoj vodi ?

a lijepo smo ih upozoravali davno prije spajanja

kakva je to vrsta igrača

al neće da slušaju

FR odbrana