GaZe (HiK) vs. Luka (Piva) ukupna šteta: 108.107.678.000

• Uff, koliko sam ja Luku lovio...još u prošlom uniju...

i nikada da ulovim osim nešto nebitne sitne ekspo flote, jako je dobro pazio na flotu

a osoba odgovorna za moje rano buđenje je dobila sada HIPP kašicu od kruške umjesto brokule i cvjetače ^^^^ on najsretniji ^^

Luka čestitao, bit će naravno FR

Idemo dalje 8)

VIdim da je jako velik broj igrača u modusu... nemojte to raditi.. to je ono kao da dođem u polupraznu birtiju :|

Btw, izgleda da ne radi antigame na chrome-u, prebacio sam se sada na Mozillu koja ima greške, provjerite 2x nakon što pošaljete flotu :D:D:D

Posveta ekipi 8)

13-10-2024 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač GaZe [HiK]

Oklopna krstarica 18.186.521

Obranioc Luka [Piva]

Mali transporter 88.152

Veliki transporter 2.024.384

Mali lovac 89.080

Veliki lovac 33.133

Krstarica 9.951

Borbeni brod 6.347

Kolonijalni brod 24

Recikler 329.206

Sonde za špijunažu 333.945

Bombarder 5.262

Razarač 3.748

Zvijezda smrti 1.415

Oklopna krstarica 264.267

Reaper 56.481

Pathfinder 721.550

Raketobacači 100.000

Mali laser 100.000

Veliki laser 20.000

Gaussov top 5.000

Ionski top 10.000

Plazma top 4.127

Mala štitna kupola 1

Velika štitna kupola 1

Poslije bitke ...

Napadač GaZe [HiK]

Oklopna krstarica 18.121.540 ( -64.981 )

Obranioc Luka [Piva]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

9.237.634.242 metal, 1.592.779.314 kristal i 475.463.193 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 5.523.385.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 102.584.293.000 jedinica.

At these space coordinates now float 35.663.428.800 metal, 38.477.854.400 crystal and 11.255.555.200 deuterium.

Napadač je zarobio ukupno 11.305.876.749 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 42.951.633.042

Kristal: 37.471.393.714

Deuterij: 10.756.303.393

napadač(s) ostvario je dobit od 91.179.330.149 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -52.693.900.242

Kristal: -47.492.267.314

Deuterij: -13.704.002.193

obranioc(s) je izgubio ukupno 113.890.169.749 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 5.0.0-beta

• Ako se iko pazio na Io...Luka je.

Njega srusiti-samo moze biti osecaj...uh jbt konacno

Cestitke Gazela, ovaj put u pravo vreme na pravom mestu

Luka, jedan od normalnih i oke igraca iz onog brloga na Io...i za razliku od slabica i nesposobnog Gnusa nije bezao na groblje zbog HIK, a imao je sta izgubit...VFR

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• FR Luka

Baš te je zGaz-io

nemaš frke, sad cu ti ja izračunat sve šta ti treba :D

• Strašan udar, još strašniji profit. Svaka čast Gaze, samo rokaj školuj univerzum a boga mi i domenu čitavu,

FR Luka, brojke su danas velike, to se vrati relativno brzo ako imaš volje.

• Odlican udar, svaka cast.. velike brojke na sve strane.. Luka fr, ide to u danasnje vrijeme za razliku od prije brzo! :)) Cestitke oboma na kraju!

LUffy.gif

"'ll leave tomorrow's problems to tomorrow's me!"

• i da ovdje cestitam... docekao si me :)
    opustio se sa spajanjem i to si vjerovatno i primjetio sa prvim spy na yakini i to je samo ovako moglo zavrsit ^^
    gg tebi, fr meni
    mozda sada Blade i donira nesto ressa:D

• Strašan udar, još strašniji profit. Svaka čast Gaze, samo rokaj školuj univerzum a boga mi i domenu čitavu,

FR Luka, brojke su danas velike, to se vrati relativno brzo ako imaš volje.

Strašan komentar, još strašniji komentator. Svaka čast, samo rokaj školuj forum a boga mi i domenu čitavu.

Gazirani još će ispasti da si ti neki doktor..., a zapravo samo pacijenti teško bolesni!

GG/FR

• Gazirani još će ispasti da si ti neki doktor..., a zapravo samo pacijenti teško bolesni!

Problem sa tvojim komentarom je slijedeći:

1) Ako si Crowbar pokazuješ neku suludu zavist za občinu online-igricu. Jer čak uz činjenicu da si svoje bivše saveznika izdao, totalno si nesposoban bilo što napraviti. Jednostavno ti je valjda teško prihvatiti da novac ne rješava problem, možda si naučio da to prolazi u RL (ima svakakvih) ali ovdje ipak ima neka pravila i znanje ima svoju vrijednost. :D

2) Ako nisi Crowbar onda si totalno nereleventan za bilo što... recikliran.. ponižen... pa se pretvorio u forum-ratnika kao mnogi prije tebe ^^^^ A izreciklirani forum-ratnici su na dnu hranidbenog lanca :) I traže neku pažnji sa lošim humorom i riječnikom koji nije dostajan kafani u 3 ujutro :D:D

Znači sramota kako god okrenuo ^^^^

Ali reci za malobrojno publiku šta si ? 1 ili 2 ? ^^^^

• 3) Ja ne osporavam da ti dobro igraš i opažaš ( pustimo sad forumske zajebancije koje služe za zabavu i kurenje vatre ), ali igraš onoliko dobro koliko i drugi igraju loše i nepromišljeno. ^^

4) Da igraš duže od 18h bez MO i možda da i odspavaš pokoju noć u tom periodu barem 5-6h siguran sam da bi ti Yakini igrači pokazali što znaju jer znam da ima doktora koji znaju postaviti dijagnozu i terapiju pacijenta. 8o

5) Ja mislim da je HIK zavidan što si ti na Yakini, a oni ne. Sad svojom greškom moraju čekati iduće spajanje, a do tada ćeš ti biti jači od rentona. :D

6) MO taktika ti ide odlično. :thumbup:

7) Luka je tvrd orah, trebalo je to uloviti. GG ?(

Znači tužno kako god okrenuo :(

Ali reci za malobrojno publiku šta je laž? 3,4,5,6 ili 7? :):)

Edited once, last by Leteci_Medo: Visak uklonjen ().

• Kao da sam u saboru, postavim pitanje na koje se može odgovorit sa da ili ne a, a umjesto odgovora hrpa sranja da bi se izbjegao odgovor :D:D

Ali ajd, odgovorit cu ti na neke brojeve.

Ni jedan normalan igrač ne želi igrati Yakini jer borba sa bankovnim karticama nema smisla. Ja sam jedini modus-igrač u cijeloj ekipi i zato samo ja igram. A mogu reci da sam i požalio kada sam vidio da na Antaresu ima stvarno žilavih protivinika, kojih ovdje jednostavno nema. Lijepi su veliki brojevi, veliki profiti itd.. ali pravi tofej je recnuti flotaša koji ima hrpu skalpova u svojoj kolekciji. Ovdje ja ne vidim ni jednog takvog igrača (ajd, bilo bi mi fora recnuti Panzer-a :) ) I svima je cilj igrati Premier Ligu (Antares) a na saudijsku (Yakini) kao što sam vec nekoliko puta ponovio. Vi to shvatili ili ne. To što ste vi zabrijali kau Saudijci da je "Yakini" neki izazov bolje da ne komentiram.

A to što pričaš za moju igru sa FSom.. evo ti ponuda... bit cu 3 dana (72h) van modusa.. ako moja flota preživi vi meni šaljete resurse za 250k ZS ^^^^ Sa obzirom da imate doktore mislim da ne bi ste imali problem da me reciklirate :D 250k ZS je za vas sitniš.

I iznenađuje me da voliš Rentona spomenuti i sada vidim da je tu bit tvog problema ili da kažem drugim riječima, kompleksa :D:D On je napravio broj 1 account i ti si mislio da to možes novcima ponoviti bez da razumiješ šta je zapravo broj 1 acccount :D:D Pa on je nas u više situacija spasio nego što bilo tko zna. A koga si ti spasio ? E da, spasio si Dark Assasina od mojih reciklera :D:D Top-igrača ne ćine samo brojevi nego i znanje, kolegijalnost, snalaženje, iskustvo. I zašto bi se igrači poput Rentona, Caine, tiki, Black Hole, Deka i još ostalih doveli u situaciju da moraju ogromne iznose trošiti ? A sve su već napravili što se može napraviti. Taj pokušaj kupnje neke instant-slave možete zaboraviti... Zapravo me čudi što netko uopce zeli instant-slavu ^^^^

I da, Luka je tvrd orah, do sada najbolji HOF na Yakini-u po mojoj ranglisti igrača/meta :)

Luka FR

• ovdije se zakuvalo, btw slazem se s gazeom yakin je dosta zeznutiji, ja sam dosta glupo pao tamo, tamo rijetko koji igraci grijese, ali ljudi se kao i svugdi pre lako opuste. (Ja prvi) ponada se da iman neku flotu, opustija se i ode flota papa :)

Ipak ovo je samo igra ,koja je dosta ljepsa bila prije paketa, ali naravno ne isplati se vlasnicima igre...

P.S. Anteras, ne yakin

:)

Edited once, last by Leteci_Medo: Spojen post ().

• Očekujem realan odgovor, a dobim hrpu iskrivljenih sranja naravno da sebe i svoje prikažeš u slici sa nekim lijepim sexy okvirom. ?(

Ali ajde razbistrit ću ti um, znam da su ti još krmelji u očima od Darth Gartha. Lik te ninja dok je offline, e to je doktor! 8o

Borba s bankovnim karticama nema smisla? Pa što ste onda na IO trošili keš u zavidnim količinama? Ne ulazim u to koliko je free kupona tu otišlo... :?:

Citiram rentonovu poruku od prije godinu dana na IO:

" GaZe je odlučio, sada ćemo vidjeti tko ima više novaca i vremena!"

Gdje su vam sada sve te silne puste pare i vrijeme? 90% vas je pobjeglo na Antares, a 10% vječni MO ili 12 satni izlazak na Yakini. :S

Lako je kakit kad ste vi bili u poziciji na IO u kojoj je sada Yakini uni, njima jeftino, vama skupo. :evil:

Ali treba i onda skupit jajca, barem probati, pa onda ako ne ide uvijek ima groblje... :D:D

Tvoju ponudu mislim da igrači ne bi prihvatili jer dobro znamo kako na legalan način možeš biti online 72h i da ti nitko ne može napasti flotu.

Kada budeš sam igrao može se razgovarati o tome... :(

Nadam se da će moderator imati razumijevanja za moju golu istinu i neće cutat postove, pa mislim ono daj i ti malo mu objasni da ima više razumijevanja, niste stranci. :thumbup:

Pozdrav domeni i Luka veliki FR, ako treba pomoći s resima tu sam. Samo nemoj da te Crowbar recne! :D:D

• Gnus, Ja znam da je teško prihvatiti da ste uzalud potrošili sve te silne novce ^^

Vi želite neko veliko finale ali niste igrali ni polufinale, ni četvrtfinale a ni grupnu fazu.

Veliko finale je već davno prošlo. Zadnji veliki okršaj kvalitetnih skupina je bio na Hydri.. a IO je bio neki after-party ^^^^

I da, trošilo se na paketiće, ni dijelić kao u vašem slučaju ali se trošilo. Isto tako imamo hrpu velikih flotaša koju nisu ni jedan jedini paketić potrošili, to kod vas jednostavno nema. Na primjer acc od Caine-a.. totalna ubojica od accounta, napravljen bez i jednog "paketica", svaki resurs pošteno zarađen. Zapravo čudo od accounta. A da ne pričam o njegovoj kolekciji skalpova :D:D:D Apsolutno neponovljivo.

Ali ja sam imao i bez tih resursa jako impresivno flotu napravljenu od tuđih flota (stotine recikaža) koja bi isto napravila na Yakiniu veliki nered. A šta ti imaš iza sebe ? Ništa, baš ništa.

Naravno da će te odbiti moju ponudu jer lopov uvijek misli da su ostali jos veći lopovi ^^^^^^

Svaki, ali baš svaki klik na mom accountu je bio moj.. nikakvih "alata", nikada bilo kakvo sitanje, ništa, apsolutno 100% sve moje.

Sve ostale "fore" nemaju smisla, jer ovo je igra... koliko moraš biti sjeban u glavi da se osječas dobro ako varaš u online-igrici ? ^^

Možemo i ovako. Kako si očito jako dobro upućen u te "fore" možes GOima reci sta treba gledati i koje dodatne kontole se može uvesti. Sudjelovat cu u tome, nikakav problem. Nema teorije da se uz moju podršku ne može napraviti 100% kontrolu svega vezano za bilo koji klik na mom accountu. Imam tri uređaja sa kojih igram, kompjuter doma, kompjuter na poslu i mobitel. Ajde,nađi neki model, iskusan si stari "lopov" (bez uvrede, znaš na šta mislim), sigurno znaš kako se može ^^^^^^^^

Samo zamisli, 72h možete raditi što želite, iživljavanje, svi, cijeli uni.. da li ste sposobni nešto tako isplanirati ? Da me stvarno sjebete ? Jednog flotaša koji je prošao sve utakmice do finala ? Ja sam jedini pravi skalp ovdje, dajem vam priliku. Dobit ce te i vrijeme da se pripremite, sve što treba. Znam da će te uspijeti porušiti hrpu mjesceca i napaviti veliku štetu mom accountu. Jer mogu se buditi samo svakih 2 h preko noci ali ne mogu svakih 1h :D:D:D

I zašto bi se mučio ako neću dobiti nagradu od kao što sam rekao 250k ZS ?

I da još nešto dodam, jedan od glavnih razloga zašto je Yakini zapravo bezveze uni. 2 od 3 top 3 accounta nemaju nick na forumu A mi sada ovdje tipkamo zapravo dosta velike postove jer forum je bitan dio igre. Sjebali ste uni ono stvarno maksimalno. I onda mislite da ste nešto napravili ? :D:D:D

I ja molim moderatore da ništa ne "režu". Treba malo rasprave, crknut ćemo svi od dosade.

Imate ponudu na stolu, 72h bez modusa, možete diktirati uvjete, može ful kontrola na svaki moj klik, ima sigurno način da se može potvrditi da je sve apsolutno regularno sa moje strane, jer uvijek je apsolutno sve regularno što vama možda zvuci nemoguce jer ne poznajete taj nacin igre... vaša strana me uopce ne zanima.. ne zanima me da li se držite pravila, radite ško god vam srce poželi :)..Ali želim resurse za 250k ZS ^^

• Čitajući ovo mogu se sad samo posut pepelom vrativši se unazad par mjeseci misleći da će AMIGOSI išta pametnog napraviti protiv centralne kafane nakon spajanja. Iz razloga što su upravo kafanisti bili nepotrebno najglasniji protiv nas sa Zagadre dok smo nekakve promjene tražili u našu korist. Kurio sam vatru do maksimuma ne bi li došli na Yakini, a ono kifla na kraju.

Danas, par mjeseci kasnije AMIGOSI neprestano dižu svemirska pristaništa da vrate što više flote a moji svi nekadašnji saveznici, osim jednog, sa Zagadre su ostali čitavi i opušteno igramo dalje... Žali Bože više išta ovdje komentirati na forumu osim doć i napisat GG GaZe.

Suma sumarum, imaš volje za 6 igrača i skidaš ih ko muhe.

Luka FR