[TOT: 460.846.755.000] Gigixxx [Bad_co] vs. RaylanG [AMS] (A: 64.841.002.000, D: 396.005.753.000)

• Nakon malo duzeg perioda dosla nekak zelja za igrom,klasican udar svako jutro gledan posmatran znao sam da ce prije ili poslje malo zeznut..danas spy fly i et ljep rezultat...

Ovaj hof ipak mi je nekako drag jer obrana je lupala satelite obranu rusila crawlere i tako to,tak da obozavam kada prljave igrace skinem...

Sve u svemu zelim mu Fr

Javio se dosad nije nadam se da je sve uredu u rl...

Posveta svim starim gamerima prijateljima sa ove igrice u kojoj smo mnogo mnogo godina.. voli vas sve gigi..

P.s beci je nobusina..

07-11-2024 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač Gigixxx [Bad_co]

Sonde za špijunažu 2

Razarač 5.000.000

Obranioc RaylanG [AMS]

Mali transporter 113.391

Veliki transporter 259.615

Mali lovac 469.432

Veliki lovac 42.240

Krstarica 493.844

Borbeni brod 8.708

Kolonijalni brod 8

Recikler 1.954.237

Sonde za špijunažu 154.405

Bombarder 93.012

Razarač 3.809

Zvijezda smrti 342

Oklopna krstarica 2.718.767

Reaper 591.440

Pathfinder 63.514

Poslije bitke ...

Napadač Gigixxx [Bad_co]

Sonde za špijunažu 0 ( -2 )

Razarač 4.481.272 ( -518.728 )

Obranioc RaylanG [AMS]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

12.925.800 metal, 6.018.862 kristal i 119.238.746 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 64.841.002.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 396.005.753.000 jedinica.

At these space coordinates now float 121.988.244.000 metal, 113.965.872.600 crystal and 40.553.936.400 deuterium.

Napadač je zarobio ukupno 138.183.408 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 90.877.489.800

Kristal: 88.035.489.462

Deuterij: 32.892.255.146

napadač(s) ostvario je dobit od 211.805.234.408 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -172.202.985.800

Kristal: -164.012.737.862

Deuterij: -59.928.212.746

obranioc(s) je izgubio ukupno 396.143.936.408 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 5.0.0-beta

• Šefe gg za udar, nek si ti a ne "ovi" arminovi ali nemoj molim te pratim ovo ono .. nije fs napravljen 15 dana na accu. Sve sto je trebalo je poletit, nema ovdje spya po 5 dana a kamoli let :D ... gg još jednom.

Edited once, last by RaylanG ().

• Šefe gg za udar, nek si ti a ne "ovi" adminovi ali nemoj molim te pratim ovo ono .. nije fs napravljen 15 dana na accu. Sve sto je trebalo je poletit, nema ovdje spya po 5 dana a kamoli let :D ... gg još jednom.

zato ja i ne letim , a ne znam ni hoću li letit obzirom da si sve mislim da kod svakog udara neće ni doći do borbe, jednostavno kačim kopačke o klin !

"pad" deke mi srušio volju za igrom nema smisla ratovat protiv vjetrenjača ! Nema više ni ulaganja u ACC nikakvog , to je to uglavnom .

Da sam znao protiv koga ću sve igrat prebacio bi ACC na Yakini ! Nisam vjerovao pričama premda sam vidio od igrača iz prve ruke koji igra sa njima u savezu. Neću ga imenovat jer će se posvađat međusobno, a dobar mi je prijatelj .

Edited once, last by Architect ().

• Arhitect sto se tice tvog ulaganja koja si nobina bolje odma ulazi u neprijatelje da se ne gubi bzv vreme za udare i ninje...

Bravo Gigi!

Nek si opalio ovu nobinu,uvek ista pesma flota je lezala,bas me bilo briga bla bla bla.....ajd bar ne lupetara kako je bio i na acc ^^

Archi ša' je bilo kad si popio ninju? Tad nisi bio na acc pa nije imao ko povuc jel?^^^^^^

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• Arhitect sto se tice tvog ulaganja koja si nobina bolje odma ulazi u neprijatelje da se ne gubi bzv vreme za udare i ninje...

Bravo Gigi!

Nek si opalio ovu nobinu,uvek ista pesma flota je lezala,bas me bilo briga bla bla bla.....ajd bar ne lupetara kako je bio i na acc ^^

Archi ša' je bilo kad si popio ninju? Tad nisi bio na acc pa nije imao ko povuc jel?^^^^^^

Tad sam bio ko i svake Subote , bolestan u krevetu :D klikao preko moba i opet prvi rekao koliko sam vidio a vidio sam duplo da nemamo šanse da ćemo se svi razbit, a pošto nisam znao baš ni kako se zovem pristao sam da puštamo svi do kraja . A tebi s obzirom da si žensko i toliko vrijeđanja i ogorčenosti skidam kapu tvojoj drugoj polovici i to kako te uspio preselit iz druge zemlje , valjda se zato tu i iživljavaš vokabularom ili ti je to samo prirodno. Neću više komentirat ništa da ne zaspamam ovaj prelijep HOF.

GG Gigi

• Prirodno

Cestitke gigi jos jednom :thumbup:

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

Bravo Gigi!

Ne mijesam se puno i nije me bas toliko ni briga ali da ti iskreno kazem kad su popili ninju Arch i drugi, znali su da ce popit je. Archi je se dopisivao samnom i pisao mi da ce ninju popit ali nece povuci radi drugih igraca a sve ti to mogu dokumentovati sa prepiskama i vremenom da vidis da je pisano prije udara... MIslim da je jos jedan igrac bio siguran u tu ninju ali nije htjeo povuci... Ne poznajeta Archia kao igraca ali taj ne ostavlja suigrace na cjedilu...

Mozda nismo dorasli vama kao igraci ali isto tako nemamo ni zastitu kao vi....

Kod vas tj.HIK saveza najvise cijenim sto ste slozni i cuvate jedni druge i svaka vam cast na tome....imate disciplinu i to je to a sve ostalo kao sto je pisanje po foumu itd. jedna velika 0.....

LP

• Gigi bit će FR i "stručnjavi opet u akciji" sam malo da se oslobodim obaveza u RLu pa ćemo se poigrat, eto odluka je pala .

P.S. Da rude valjaju letile bi !

• Prava lekcija ovim woke igračima novije generacije što se desi kada se stari gamer uhvati malo rekreativnog igranja ^^^^^^

Dobro došao natrag Gigixxx, ekstra HOF, i taman lijep izbor žrtve :D

I molim ove wannabe revolucionare da ne kvare HOF :D:D

Ništa se neće nikada promjeniti, stari dobri gameri su stari dobri gameri, a noobine ostaju noobine ^^

Još jednom GG Gigixxx a obrani FR pa opet u rece starog gamera :)

• Šefe gg za udar, nek si ti a ne "ovi" adminovi ali nemoj molim te pratim ovo ono .. nije fs napravljen 15 dana na accu. Sve sto je trebalo je poletit, nema ovdje spya po 5 dana a kamoli let :D ... gg još jednom.

zato ja i ne letim , a ne znam ni hoću li letit obzirom da si sve mislim da kod svakog udara neće ni doći do borbe, jednostavno kačim kopačke o klin !

"pad" deke mi srušio volju za igrom nema smisla ratovat protiv vjetrenjača ! Nema više ni ulaganja u ACC nikakvog , to je to uglavnom .

Da sam znao protiv koga ću sve igrat prebacio bi ACC na Yakini ! Nisam vjerovao pričama premda sam vidio od igrača iz prve ruke koji igra sa njima u savezu. Neću ga imenovat jer će se posvađat međusobno, a dobar mi je prijatelj .

Ovaj arch slaze cim zine :D

Acc buyer koji nikad nikog nije puko :sleeping:

GG gigi udario si im po novcaniku

Odbrana FR

• Bar smo tebe pukli , palo je i nešto iskusnih igrača na hrv , a na orgu smo zatvarali unije, znaju oni koji znaju , a vi će te tek upoznat, al sve u svoje vrijeme još je rano tako da uživajte još sitno

• I molim ove wannabe revolucionare da ne kvare HOF :D:D

Ništa se neće nikada promjeniti, stari dobri gameri su stari dobri gameri, a noobine ostaju noobine ^^

da da svi su sve znali

i opet se njubine zapucale

Arhitect sto se tice tvog ulaganja koja si nobina bolje odma ulazi u neprijatelje da se ne gubi bzv vreme za udare i ninje...

Bravo Gigi!

Da niste ovamo dovukli accounte iz doba dinosaura ljudi bi pomislili na vaš način komunikacije da imate cca 12-15 godina. Ali unatoč tome što ste odrasle osobe komunikacija vam i je dalje razvijena ko djeci od 12-15 godina. Moj tata je bolji od tvog tate, ja sam pro, ti si njub i takve spike.

Molim vas nemojte se sramotit takvim izjavama nego rađje skomentirajte neš pametnog.

A i na kraju krajeva forum admini koji to dozvoljavaju

Gg gigi na udaru.

Ray fr ako ga bude.