PC - League of Legends, WoW i dr..

• Evo da otvorimo i ovu tematiku.. Zanima me sto igrate?

Evo trenutno jedno od "aktivnijih" igranja ako bi to mogao navesti su, LoL - League of Legends, te ponekad WoW ( prije je bio official blizz wotlk, ali sad kad je dosao cata, fuj fuj fuj... ) pa t u i tamo svratim na dobri stari "warmane" server i bacim stagod... Osim toga igrao sam i CS:GO ali nakon pusti hakera i botova i sl.. cak je igra odumrla.... Nedavno sam cak i kupio Dragon ball Sparking! Zero, s velikom zeljom da ga igram jer volim franšizu jos od doba osnovne skole i serijala, ali ga jos nisam niti pokrenuo kamo li zaigrao :))) iako je interes bio ogroman ali vidim da je dosta i Opao nazalost...

Osim toga trazio sam neke lagane strategije i slicno tipa warcraft III FT, Stronghold, bio mi je drag i age of empires, ali sto je to sve novije dolazilo to je iskustvo i sl bilo gore... tako da eto.. Ako ima volontera, ljudi "slobodnog vremena" pisite, sto se igra itd.. :) Pozz

• Samo WoWs i WT na zvučnike, poseban osjećaj, kad opalis topove i oglusis, pa ti susjedi j sve po spisku...

haha cimer mie nedavno igra taj WoT izglea cool, zvukovi su bas extra

90% ovog prvi puta cujem 😊🫢😮 dakle nis. Ogame i pokemoni, farm simulator na ps5 🫣🫣

a pokemoni standard, bila je era pokemon GO.a cak itd.. svega.. a ogame redovno on off :D

• uu, pokemon GO na mobu, kad se sjetim da me žena autom vozala po gradu gdje su se spawnali koji po mapi 😅 bilo ili to ili rastava 🤪🤪

• ja to sad igram... neki dan dobio shiny palkiu i jednu obicnu, shiny kyogre i jos jednog obicnog , gyaradosa, tyrantruma u jednom danu, a dan poslije jos 2 poprilicno rijetka

auuu gg:D :'D

osim o game, 15+ godina world of tanks, profi kompetitivno

ohoo bravo svaka cast :D

• Igra se Forza Horizon 4 i The Crew 2 uglavnom. Tu i tamo odigram Counter Strike 2 i nećete vjerovati stari Blood iz 1997 to je bila legendarna igra sa pre je*enim zvučnim i vizualnim efektima za to doba. Ubijaš kultiste sa vudu lutkom GG ^^

Nedavno sam i pronašao jednu staru a meni jako interesantnu igru za 60 centi na steamu u pitanju je Nosferatu: The Wrath of Malachai horror FPS iz 2003.

A nekad kad budem imao volje dovršit ću kuću što sam započeo u built simulatoru i naranit svinje u Farmingu 25 ^^

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Gdje su igrači CS1.6?

uff kad se to igralo jao mila majko, tad sam imao i vise kose nego sta danas imam na glavi.... :D ahahha da se bact, nadji server skinicemo pa udremo.. tek nakon cs.go-a sam nacuio da treba spray control i tako to aim ludosti, tad sam u cs 1.6 samo rafale dera.. i ljutio se kako ne ubija ahahahhaha :'D za oplakat o cemu tad ko danas u svim igricama ni pomislio nisam da mehanicki treba odradit hahahahh :'D

Igra se Forza Horizon 4 i The Crew 2 uglavnom. Tu i tamo odigram Counter Strike 2 i nećete vjerovati stari Blood iz 1997 to je bila legendarna igra sa pre je*enim zvučnim i vizualnim efektima za to doba. Ubijaš kultiste sa vudu lutkom GG ^^

Nedavno sam i pronašao jednu staru a meni jako interesantnu igru za 60 centi na steamu u pitanju je Nosferatu: The Wrath of Malachai horror FPS iz 2003.

A nekad kad budem imao volje dovršit ću kuću što sam započeo u built simulatoru i naranit svinje u Farmingu 25 ^^

uhrani, sagradi, nagradi!! :D Jeftinije je tu nego u RL gradit ista... cijene su baci ciglu pa da na glavu padne doslovno dosle :D hahah metar2 betona dosa na 400-600eur... a vrica za 5 kvadrata je 7 eura ( ukljucujuci struju i vodu utrosenu u mjesalici ) hahahah :D

• Veliki sam fan Football Managera trenutno igram 2023...svaki save ide Dinamo pa onda dalje nek je Bog na pomoci trenutno u Ajaxu i najjaci na svijetu sa njima... GT7 vrlo aktivno se igra i ponekad se baci Dota ali nazalost vrlo malo vremena se ima za igrati :)

• Veliki sam fan Football Managera trenutno igram 2023...svaki save ide Dinamo pa onda dalje nek je Bog na pomoci trenutno u Ajaxu i najjaci na svijetu sa njima... GT7 vrlo aktivno se igra i ponekad se baci Dota ali nazalost vrlo malo vremena se ima za igrati :)

oh taj fm nisam igra ja mislim jos od 2007-8e... vidim dobra je cijena ovoj 2024-25 verziji.. ili igras preko "druge verzije" :P hehe moga bi se okusat u njemu opet iako u zadnje vrijeme jedva ista signem kuci gejmat :D

oh taj fm nisam igra ja mislim jos od 2007-8e... vidim dobra je cijena ovoj 2024-25 verziji.. ili igras preko "druge verzije" :P hehe moga bi se okusat u njemu opet iako u zadnje vrijeme jedva ista signem kuci gejmat :D

cekaj FM25 da izade u 3 mjesecu je predvideno jer su sjebali nes inace izlazi barem mislim u 9om mjesecu svake god ja sam vec stavio u wishlist na steamu jebga 60 eura je sada ali mislim da ce cak i manje biti...

cekaj FM25 da izade u 3 mjesecu je predvideno jer su sjebali nes inace izlazi barem mislim u 9om mjesecu svake god ja sam vec stavio u wishlist na steamu jebga 60 eura je sada ali mislim da ce cak i manje biti...

ma ni u ludilu nebi dao 60e za fm25, počekat ču par mjeseci pa kupit na sniženju. a sjebali su vjerojatno 3D novi sistem, očito pun bugova. I vjerojatno če izači poluproizvod igre kak i svaka današnja igra s bugovima i svime, bitno da poberu pare pohlepno a kasnije fixaju lagano svaki mjesec dana.

ma ni u ludilu nebi dao 60e za fm25, počekat ču par mjeseci pa kupit na sniženju. a sjebali su vjerojatno 3D novi sistem, očito pun bugova. I vjerojatno če izači poluproizvod igre kak i svaka današnja igra s bugovima i svime, bitno da poberu pare pohlepno a kasnije fixaju lagano svaki mjesec dana.

mah nije bed dat 60 eura samo sta ces cekat 6 mj za to...sada je 10% popusta na nju odmah u startu bar nest jbg