• gle samo me zanima realno zasto na hofovima nema kao prije ponekada raprave podjebavanja i sve ostalo..

Msm taj spam kako admini nazivaju dodaje neki car ovoj igri

Naravno da ce ljudi kometirat i uci u prepirku necega mozda i nebitnog, sve je to razumljivo,ali ljudi imaju potrebu za diskusijom

Msm sta bi svi trebali pisati samo gg fr,daj pustite malo narod da spama da uziva ponekada u nekim prepirkama

svi svacaju nije mozda to tema,ali sve u svemu daje car ovome svemu..

Ogame ko ogame je izgubio stari stil ali barem da malo forum popusti.

P.s ovo nije prozivanje Admina koji rade svoje posao vec samo jedan veliki upitnik!:?:

• Ajmo da to jednostavno rješimo kolega Gigi.

Večina nezna ni pravila foruma ni hofa. Da budemo iskreni. Tipa prozivanja admina, pa onda skripta kao nije ugasio scaner ili akt itd. nije mjesto tome na forumu, za to postoji tajnica. Realno prepirka i ajmo reči provokacije nije problem, dopušteno vam je sve granici normalnih okvira.

U nastavku molim da pročitaju ostale pravila foruma i hofa. Linkovi su ispod:

Pravila HOF

Pravila Foruma

Ako nekom nije nešto jasno uvijek lako pita u poruki bilo koga od moderatora foruma. Naravno da čemo se potruditi objasniti i odgovoriti što u kraćem roku , ipak i mi smo sami ljudi kojima je ovo hobi i rade ovo iz hobija uz stvaran realan posao. Morate i malo nas moderatore shvatiti , tu smo da radimo svoj posao i držimo se se pravila. Hvala lijepo, ugodan vikend i lijep pozdrav.

"Ad astra"

• osobno nisam forum ratnik, ali volim pročitat malo prepucavanja s vremena na vrijeme.

kuzim da stvari znaju izmaći kontroli, ali malo više slobode nebi škodilo...

• Vi ste tu samo da blokirate zdravu za*ebanciju i namjerna pod*ebavanja među igračima na ovoj platformi i cenzurirate svaku glupost.

Daj olabavite malo i pustite ljude da se počaste iz srca kroz 2-3 posta.

Dosadni ste i nitko vas ne voli.

Ugodnu nedjelju želim.

• Trebalo bi zapravo više tolerirati igračima koji pune HOF sekciju ^^

Znaci što više štete igrač napravi (i samo se flote broje, ne obranu), može biti "direktniji" :D

Molim "LIKE" ako se NE slažete sa idejom :)

• Trebalo bi zapravo više tolerirati igračima koji pune HOF sekciju ^^

Znaci što više štete igrač napravi (i samo se flote broje, ne obranu), može biti "direktniji" :D

Molim "LIKE" ako se NE slažete sa idejom :)

Pa onda Johny bravo nebi smio ni gg napisat hahahah

• Stvarno wtf, jbt spam tema i u doba scorpia moglo se baljezgat svasta na spamu ;(

Da budemo iskreni, zbog pridrzavanja pravila kao pijan plota se i pocelo odlaziti sa servera i igrice.

dok je team bio opusteniji, dalo se i prepucavati i dizati tenzije i svasta nesto, sto nas je na kraju i drzalo na ovoj zarazi, cim je krenulo opomene i banovi za sve sto nije "GG/FR", pocelo je lagano bjezanje

FR svima sto u doba super PC-eva jos uvijek igraju ovo :D

• Aj da malo uđemo u neku zanimljivu ali dublju koverzaciju ^^. Nedavno sam čuo jedan izraz koji mi je od ranije poznat ali ga nisam jako jako dugo čuo i nekako mi nije baš jasno šta bi on točno značio ili čemu bi najbolje pristajao.

A to je "Usrati i šefa i stanicu" ja sam to čuo zadnji put ima nekih 15-tak godina ali nisam razumio baš najbolje kontekst tog izraza.

Pa ono šta bi po vama to značilo. :)  

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Aj da malo uđemo u neku zanimljivu ali dublju koverzaciju ^^. Nedavno sam čuo jedan izraz koji mi je od ranije poznat ali ga nisam jako jako dugo čuo i nekako mi nije baš jasno šta bi on točno značio ili čemu bi najbolje pristajao.

A to je "Usrati i šefa i stanicu" ja sam to čuo zadnji put ima nekih 15-tak godina ali nisam razumio baš najbolje kontekst tog izraza.

Pa ono šta bi po vama to značilo. :)  

pa npr. Kad te stari posalje babi po ljekove, a ti gurnes keca na lazio.

Kad utakmica zavrsi, odjednom budes svjestan da si usrao i sefa i stanicu

• Leteci_Medo postovi se i dalje brisu? Molim pojasnjenje zasto ?

A vjerovatno i sam znas, ali eto.. posalji mi temu gdje ti je post obrisan (ako sam ja obrisao) pa cemo da vidimo :)

imas trail verziju da pregledamo ucinjeno :D

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• ako se tema zove spam, i nalazi se u spam sekciji, ne znaci da tema ne podlijeze pravilima. 8|
    Znas onaj vic,

.. pise i na autobusu Lasta pa ne leti..

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Crowbaru malo dosadno izgleda pa nema pametnijeg posla nego da sprovodi svoju silu hahahahah Kamikaza ga izgleda nasikiro pa sad svoj gnjev iskaljuje na meni nevinom rudaru :D je*emu miša samo će nevini puzavci stradati PRAVDA ZA PUZAVCE:!::!:

https://prnt.sc/G5rZEHGc9wmG :saint::saint:

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Jel ovaj event daje samo astrofiziku +1 level za džabe ili će bit još pošto vidim da je medonja napisao od 28.12 - 00:00h do 30.12 - 00:00h