[TOT: 6.484.083.519.000] TradeAcc[Arc] & A-Z[HIK OFF] & PicNic[BGH] & Undertaker[HIK OFF] & HICA[BGH] vs. Boba Fett[DinGrogu] (A: 1.251.124.597.000, D: 5.232.958.922.000)

• izdajica koji je pljuvao po hiku sad otisao na hikov uni i mislio da ne mora radit fs haha :D

GG na udaru , brutalne brojke

no FR fettari ili nek Tiki pomogne :D

• izdajica koji je pljuvao po hiku sad otisao na hikov uni i mislio da ne mora radit fs haha :D

E moj panzeru. Vidi se da si dotaknuo dno dna. Ali imam jedno pitanje za tebe. Dali se ko od vas iz grupe u kojoj smo bili javio. Ti, bob, shock, takticar, blade, luka, da nenabrajam sad ko jesve bio tamo u grupi. Niko ni 6 mj prije spajanja ni do onda kad su me na moru izvukli iz mo a nemam pojima di je ko i ko je u uniju. Renton mi par sati prije zavrsetka spajanja rekao daj se negdi prebaci da neode na groblje acc. Nisam ni znao da je spajanje.I ti sad govoriš juda. A ko ti je posudio rece onda kad je japi pao. I znao sam za akciju i sutio sam jer je teško igrat u uniju di poznas i jednu i drugu stranu po par igrača. Posudio sam rece. Poslao vam sve i japiju ponudio pomoč jer covjeka znam jako dugo i igrao sam sa njim puno više nego sa tobom. Zato nemoj laprdat bezveze. Jedino sto znaš laprdat preko vibera i blokirat broj a nevidiš drugu stranu jer neznaš za rijec realno. Ja ako cu i nastavit vratit cu tu flotu za 10 h jer nemate samo vi para. Nikad nisam takve stvari pisao po forumu i ovo je prvi put i ocekivao sam nešto takvo i to od tebe jer si proziran ko neka umjetna plavuša. Ali jedino tebi skidam kapu sto se neskrivaš ko p.... pod drugim nikovima ko gnus i ostali. Nisu ljudi glupi.

E moj panzeru. Vidi se da si dotaknuo dno dna. Ali imam jedno pitanje za tebe. Dali se ko od vas iz grupe u kojoj smo bili javio. Ti, bob, shock, takticar, blade, luka, da nenabrajam sad ko jesve bio tamo u grupi. Niko ni 6 mj prije spajanja ni do onda kad su me na moru izvukli iz mo a nemam pojima di je ko i ko je u uniju. Renton mi par sati prije zavrsetka spajanja rekao daj se negdi prebaci da neode na groblje acc. Nisam ni znao da je spajanje.I ti sad govoriš juda. A ko ti je posudio rece onda kad je japi pao. I znao sam za akciju i sutio sam jer je teško igrat u uniju di poznas i jednu i drugu stranu po par igrača. Posudio sam rece. Poslao vam sve i japiju ponudio pomoč jer covjeka znam jako dugo i igrao sam sa njim puno više nego sa tobom. Zato nemoj laprdat bezveze. Jedino sto znaš laprdat preko vibera i blokirat broj a nevidiš drugu stranu jer neznaš za rijec realno. Ja ako cu i nastavit vratit cu tu flotu za 10 h jer nemate samo vi para. Nikad nisam takve stvari pisao po forumu i ovo je prvi put i ocekivao sam nešto takvo i to od tebe jer si proziran ko neka umjetna plavuša. Ali jedino tebi skidam kapu sto se neskrivaš ko p.... pod drugim nikovima ko gnus i ostali. Nisu ljudi glupi.

džaba tipkas romane ...

• Nisu romani nego samo istina na vidjelo pa da se vidi ko je p.... i juda. Naš na koga mi ličis. Na plenkoviča, laprdaš bez dokaza i pokriča. Nikad više te necu spomenut ni u jednom kontekstu a nemoj ni ti mene.

• Sta napisati osim toga da je udar jednostavno savrsen..odlicne brojke odlican profit svaka cast decki..

Sve ne mogu vjerovat da je Arhitekt na pravoj strani hahaha....

Sve u svemu boba fr pa lagano dalje...nije to strasno u ovo danasnje doba...

P.s jos da nadodam u nekim normalnim vremenima kada si imao ovakav udar fr je bio gotovo nemoguc

a danas u doba paketa uzalud nekoga i skines,kad taj neko opet za koji tjedan moze biti jaci duplo od tebe..

Fr igri fr svima nama i fr Arhitekti..

Uzivajte decki u profitu..

• Hvala Gigi, uvelike su i tvoje zasluge u ovom HOFu ( pretpostavljam da znaš zašto ) , malo sam više vremena odvojio za igru zato mi radnici već 2 mjeseca ko muhe bez glave al posložit ću i to. A ovo što kažeš sa paketima, da nažalost je to tako , ali se treba i tome prilagodit i na to računat. Maksimalno igram fer da ne koristim previše te mogućnosti, jer istina u jednom danu sa dna možeš debelo bit NO1. FR Bobi i nema odustajanja .

• a danas u doba paketa uzalud nekoga i skines,kad taj neko opet za koji tjedan moze biti jaci duplo od tebe...

I ti si tu jedan od primjera :P

Šalim se ali tako je kako je, treba se maksimalno prilagoditi...

Nisam ja ni rekao da ja nisam ali sam kazem kako je igra opcenito izgubala smisao i car igre..

To je tako nadajmo se da se nesta i promjeni...

Gg jos jednom bobi fr..

• Obrani želim FR!

Vidim da je modus aktivan opet nakon jednog dana van modusa – ako je tako, onda GL u RL.

A sad ozbiljno pitanje sudionicima... di su moji ressi?!

Očekujem pojašnjenje ili podjelu onoga što mi pripada. Ako je netko bio brži, neka kaže, da znamo na čemu smo. Dovoljno sam čekao!

• Obrani želim FR!

Vidim da je modus aktivan opet nakon jednog dana van modusa – ako je tako, onda GL u RL.

Očekujem pojašnjenje ili podjelu onoga što mi pripada. Ako je netko bio brži, neka kaže, da znamo na čemu smo. Dovoljno sam čekao!

“Winners never quit, and quitters never win.”

• Obrani želim FR!

Jel ovo šala neka? Hahaha

• PicNic

Closed the thread.