[TOT: 815.568.000] JustTuna[SOA] vs. TheUltimateGamer30[jam] (A: 186.388.000, D: 629.180.000)

• Ganjam ga vec danima zajebavo me pa evo ga sad pao je :)

10-03-2025 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač JustTuna [SOA]

Krstarica 20.797

Borbeni brod 2.099

Oklopna krstarica 3.548

Pathfinder 4.547

Obranioc TheUltimateGamer30 [Jam]

Mali transporter 2.100

Veliki transporter 6.185

Mali lovac 2.642

Veliki lovac 4.750

Krstarica 1.945

Borbeni brod 2.409

Recikler 3.000

Sonde za špijunažu 8.972

Bombarder 255

Razarač 249

Oklopna krstarica 1.259

Reaper 142

Pathfinder 1.315

Poslije bitke ...

Napadač JustTuna [SOA]

Krstarica 15.907 ( -4.890 )

Borbeni brod 2.031 ( -68 )

Oklopna krstarica 3.503 ( -45 )

Pathfinder 3.364 ( -1.183 )

Obranioc TheUltimateGamer30 [Jam]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

3.951.660 metal, 15.082.027 kristal i 357.633 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 186.388.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 629.180.000 jedinica.

At these space coordinates now float 318.335.500 metal, 203.832.300 crystal and 48.729.800 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 50.266.000 metal, 33.321.000 crystal and 7.266.000.

Napadač je zarobio ukupno 19.391.320 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 210.613.160

Kristal: 164.119.327

Deuterij: 29.168.433

napadač(s) ostvario je dobit od 403.900.920 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -296.776.660

Kristal: -218.155.027

Deuterij: -42.786.633

obranioc(s) je izgubio ukupno 557.718.320 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 5.1.0

• Oppenheimer

Changed the title of the thread from “[TOT: 815.568.000] JustTuna vs. TheUltimateGamer30 (A: 186.388.000, D: 629.180.000)” to “[TOT: 815.568.000] JustTuna[SOA] vs. TheUltimateGamer30[jam] (A: 186.388.000, D: 629.180.000)”.
  • barb misliš tuna CINKER. ide od saveza do saveza i javlja kad je tko online i od toga dobiva profit. ja mislim da su dobri igrači kad ono jok. možda je našao nekog sličnog njemu pa mu javio da je gamer off. Brzo se gamer vrati ne sumnjam u njega .

• barb misliš tuna CINKER. ide od saveza do saveza i javlja kad je tko online i od toga dobiva profit. ja mislim da su dobri igrači kad ono k... možda je našao nekog sličnog njemu pa mu javio da je gamer off. Brzo se gamer vrati ne sumnjam u njega .

Nešto ste vi krivo skužili ja sam prodavao SPY reportove a ne aktivnost ljudi u savezu to nikad nisam radio. Uopstalom to je bio moj savez i puno resa sam poslao njima dvojici koji su bili samnom al su morali radi obaveza MO toliko od mene pozz :)

• Hahahhahaha ajde sto je on momak novi i napise svasta je smijesno, al vi ste puno jaci prvo ste optuzivali da je on/off kad je to napisao, pa sad skok na PRODAOOO SPYYY REPORRTT jahahaha , posto dodje taj spy report, kako se to placa jel u ogame il rl novcem :D
    GG tuna

FR

• goodlike u čemu je problem ??? jeli čovjek lijepo napisao da je PRODAVAO. znamo svi što znači kada nekom nešto prodaš , a druga stvar nisam vidio da je itko napisao o kome se radi , ali lijepo kad se član saveza sam pronađe u objavi .

• Pises mi nebuloze na pp zato sam se javio, rekao sam ti da sam prijavio sve pa neka ja dobijem ban ako sam bilo sta pogresno napravio il ces ti malo na hladjenje za konstantne optuzbe. Uvijek je bilo ljubomore na ogame al vas lvl je poseban, nadalje ignoriram tu kao i ingame neka go provjeri pa ce mo viditi tko ce na hladjenje... Lijep pozdrav

Tuna care samo svoj posao...

• To je ovaj Just tuna sto ti mislis da mu je netko rekao od nas da mu rusi solarce, nije ti palo na pamet da to radi zato sto si plicar koji ima pl ss pored njega al od straha si stavio drugu u njegov ss, il onaj tuna sto si mu nedavno napisao ciji je on multi jel to goodlike na acc( iako ne znam kako to mozes pomisliti kad znas da ti ja ne bi odgovorio na poruku hahha), ili je onaj tuna sto klika ru za mene(lik usporavanje jos nije savladao pravilno hahaha), il onaj tuna sto je u prije prodavao on/off, pa sad prodaje spy reporte iako i dalje ne znam kako se to radi jer dijeljenje spy reporta je dozvoljeno zato i ima takva opcija iako nisam nikoga napadao nikada od njegovog spy reporta podjeljenog jer su ljudi on lol

Mislim da i bez ticketa ovdje ima dovoljno da GO provjeri sve navode i kazni koga treba pa evo tko god to bio od nas hahaha

A ovo za objavljivanje necu ni komentirati ako po statisici padova igraca i mmporgu ne znate da sam ja objavio 10% hofova sto sam napravio ne znam kako drugo da vam se objasni :) Toliko od mene za tu, s nestrpljenjem cekam provjere hehehe :)

Moj tuna dokle ti mene dovede a ponekad se zapitam odakle i meni volja za odg na sva tvoja pitanja :)

• Da to je taj JustTuna sto ste ga poslali da mi skida solarce, raketira, da to je taj Tuna koji danima govori da neću dočekati vikend, da to je taj Tuna sto mi je najavio vašu sinoćnu akciju hahaha, da to je taj tuna, glavom i bradom

Vi ste samo očajni, ne možete mi u igri ništa, pa ajmo ga malo živcirati, da to je taj tuna sto mu se ne gase aktovi po cijeli dan na svim planetima i svim moonovima, zna se sto je to, samo eto on je online puno...mozda i je ne kazem ali daj molim te, nekad su takvi igrači dobivali ban 2 dan servera, a danas to prolazi, za tebe Riota i Mavericka mogu reci da ste pošteni igrači, samo ne postate sve, ok poštujem

Sami ste se doveli u situaciju da razmisljate hocu li vam rušiti moonove ili neću, a znate da hoću, a vi razmisljajte kad i čamite na ovoj igri i svijetlite po cijeli dan, ja se uredno odlogiram i ne svijetlim, sto ne mogu reci za vas, Lp i igramo se dalje

• pa da, bas su nam dobro dosli online status siviuxa i vrabca. To nam je bilo presudno.

A jel to ovaj Trc sad se uvlaci vama a barbika napravila jedini hof na njemu 😂😂😂

Ne vidim razloga od mora hofova sve stavljati na forum.

• Hahahhhhaha e moj dragi… postoji razlika u ogame igračima.. oni koji igraju ogame jer to vole i oni koji su spremni svakakve gluposti izvoditi da budu #1… u kojoj si ti skupini?

Ne uvlačim se nikome… igram koliko imam vremena, volim igrat, a sto se tiče hofa, ako insinuiraš da je push slobodno prijavi… gle, nisu svi kao ti hahahahahahahahahh nikad nećeš bit legenda

• pa da, bas su nam dobro dosli online status siviuxa i vrabca. To nam je bilo presudno.

A jel to ovaj Trc sad se uvlaci vama a barbika napravila jedini hof na njemu 😂😂😂

Ne vidim razloga od mora hofova sve stavljati na forum.

Jedini hof? :P

Koliko sam ja samo napravila hofova ali ne postam ništa, što moram sve postati na forum :)

GG FR svima

• [TOT: 454.671.000] Rasta Barbie[-ES-] vs. Trc [/] (A: 73.352.000, D: 381.319.000)

ah, je, da. u pravu si, oprosti

Military destroyed: