ma samo ste i taj acc trebali imat na svojoj strani pa da možete i dalje spavat zimski san i pljuvat sve druge i omalovažavat na forumu, hvala Bogu pa smo svi znali gdje tko od vas ide dosta prije nego što je prijelaz bio pa se uspjelo nešto i organizirat na vrijeme, ništa ovo nije slučajno, a to za lajavce bez argumenata to imate vi na svojoj strani, mi ne "lajemo" bez argumenata i ne kitimo se tuđim perjem, vrijeme će pokazat sve kad se uni "zatvori", dobro došli , GG AZ
[TOT: 461.330.098.000] GaZe [HIK OFF] & B___Y [VVV] vs. sab zeroo [OSC] (A: 82.230.098.000, D: 379.100.000.000)
- njab
- Closed
-
-
Display More
VFR Sab.
Display Morea šta se ti javljaš ?
Nema te nigdje, valjda godinama ne igraš, nakon što su te HiKovci poslali u groblje

Pravi privremeni fotum ratnik, o igri nemaš pojma i sada si se došao kititi tudjim perijem
Očito su HiKovi ostavili u tebi duboki, snažan i bolan utisak pa ne možes drugačije

Javi se kada se vratis ingame, ovako se samo sramotiš

Još jednom GG A-Z
Sab FR, prestari smo za ovo

Pobego grobaru s lopate...trauma ostaje vecna.
Evo kako padoh, skontah sta to dodje ko osecaj, i definitivno pad flote i manjak....sposobnosti nije ni za porediti.
Gnus je najveci slabic i folirant od igraca koji je ovuda prosao. Dokazano na IO.Klasicni nesposobnjakovic.
A-Z cestitke, dodatno jos jednom i za moj pad, ti imas...Gnus nema.
P.s. Panzer..."sto bi tiki rekla"...bome moram priznati deluje maaalo ko opsesija kad se procita,plakace ti Darkic, taman imao nastup na mom padu

Usput,za sve one koji imaju zalbe na moje postove, iskreno zabole me.

Panzer tebe nije spomenio, čitaj malo pažljivije 🤷♂️
-
Display MoreDisplay More
VFR Sab.
Display Morea šta se ti javljaš ?
Nema te nigdje, valjda godinama ne igraš, nakon što su te HiKovci poslali u groblje

Pravi privremeni fotum ratnik, o igri nemaš pojma i sada si se došao kititi tudjim perijem
Očito su HiKovi ostavili u tebi duboki, snažan i bolan utisak pa ne možes drugačije

Javi se kada se vratis ingame, ovako se samo sramotiš

Još jednom GG A-Z
Sab FR, prestari smo za ovo

Pobego grobaru s lopate...trauma ostaje vecna.
Evo kako padoh, skontah sta to dodje ko osecaj, i definitivno pad flote i manjak....sposobnosti nije ni za porediti.
Gnus je najveci slabic i folirant od igraca koji je ovuda prosao. Dokazano na IO.Klasicni nesposobnjakovic.
A-Z cestitke, dodatno jos jednom i za moj pad, ti imas...Gnus nema.
P.s. Panzer..."sto bi tiki rekla"...bome moram priznati deluje maaalo ko opsesija kad se procita,plakace ti Darkic, taman imao nastup na mom padu

Usput,za sve one koji imaju zalbe na moje postove, iskreno zabole me.

Panzer tebe nije spomenio, čitaj malo pažljivije 🤷♂️
Ma ne zamjeri joj
jos je pod terapijom nakon razbijanja 😅
Vidis da su prefini na forumu..nisu se jos oporavili!
Az....vidimo se u Ljubljani uskoro!
-
Display More
Kaže bost, da ga HiK nije podlo isključio, sada bi ih točno branio, pošto se sažalijeva na likovima koje pozna već 15+ godina, i koji su narasli ali nisu odrasli..
GG AZ rokaj "njabove"
Sub sviđa mi se kako ai poravnao brojke lijepo je za vidjet FR
Cuj kazes panzeru da je opsjednut jednom te spomene... Kolko ste puta vi mene😆😘
Fatic rob od Splintera, ti da neku kintu deda da pises umesto njega, il je iz ljubavi?

Maada, ipak biti rob od Gnusa kao Pepi...gore nema.
Fr/Gg
-
Display MoreDisplay More
Kaže bost, da ga HiK nije podlo isključio, sada bi ih točno branio, pošto se sažalijeva na likovima koje pozna već 15+ godina, i koji su narasli ali nisu odrasli..
GG AZ rokaj "njabove"
Fatic rob od Splintera, ti da neku kintu deda da pises umesto njega, il je iz ljubavi?

Fr/Gg
E tikvice tikvice, bostinjo je za razliku od mnogih ovdje pošten i također je definitivno najbolja osoba koju sam upozno na Ogame. Tako da za njega samo čista Platonska ljubav
Što se gnusa tice ili kako vi kazete crowbara...ja mislim da ste vi izrazito ljubomorni na njega...to koliko vi njega omalovažavate nije normalno... Stvarno ste jadni jer više niste najjaca ekipa i to je jedini razlog za omalovažavanje -
Sve pokušavam da se ne obazirem na komentare, ajde reko nebitno je totalno jer sam ja nebitan lik u čitavoj ovoj priči. Ali ne vrijedi.
Zašto kvarite bezveze ovakav hof? Ovo je realno jedan od najboljih udara na domeni. Kad se uzme sve u obzir, da ne nabrajam okolnosti, stvarno jedan od ljepših i bolje sprovedenih napada.
Okej rekli ste po jednom svi da sam botina i njab, iako su to realno moje riječi koje ja vama upućujem godinama sa razlogom jer niko za vas nije čuo do prije par godina. Sve ratnici na forumu bez bilo kakvog pokrića ingame.
Sve redom anonimus od anonimusa. Moj stil igre je bio takav kakav je, sa jednim jedinim razlogom a to je zato što sam ja htio da bude takav.
Imam vjerovatno više vremena za igru od svih vas kad se zajedno skupite. Posao mi je na internetu i tu sam većinu vremena, imam uslove koje bi svako poželio. Ali prosto mene Ogame kao ratna igra ne zanima već dugi niz godina. Igram ovo iz navike i kao što reče moj prijatelj koji me i navukao na ovo prije skoro 20 godina - iz nostalgije.
Zamislite kakva bi vaša reakcija bila da je skršen neko ko vas je godinama maltretrirao? Zamislite da jednog dana padne Rott? Bukvalno skinuli ste najnebitnijeg lika što se tiče flote. Jer prvo ovo što sam izgubio se klikne i vrati za jedan dan, kao što rekoh nažalost uz pomoć novca. A druga stvar imao ja ovu flotu ili ne, igra ostaje ista jer flota nije korištena godinama. Nije i ne bi nikad ni koristio jer prosto takva je moja odluka bila i bit' će.
Čak sam htio više puta da prodam flotu u otpad i vratim 75% resursa. Ali to nisam uradio samo iz jednog razloga, a to je što je flota kao što rekoh toliko stara i imam neke uspomene na neka davna vremena i početke na ovom acc. Možda sam trebao to uraditi ali ajde, stvarno je sića pa i nije nešto što će uticati na daljnji razvoj mog accounta.
U redu, došli ste na svoje. Likovi koje ne znam i čije nickove znam samo po forumu godinama mi govore da sam botina i njabina. U redu shvatio sam, ajde sad pustite da uživamo u ovoj ljepotici od hofa.
AZ izvinjavam se u moje ime što ti je hof pun ovakvih komentara. Iako znam da su to sve tvoji ljudi, opet je sramota čitati ovako nešto na hofu na kojem totalno nema smisla jer kao što rekoh skinuli ste rudaru 2% acc.
GG još jednom i ugodno potrošite resurse koji će na kraju htjeli vi priznati ili ne završiti kod Rotta u reciklerima. Meni će već biti svejedno kroz nekoliko dana, a neću se ovog ni sjećati vjerovatno kroz par mjeseci. Samo će ostati ta jedna mrlja koja se morala desiti kad tad - a to je da sam se ipak morao naći na desnoj strani hofa.
-
Opet bespotrebno napisan roman 😂
-
GG AZ, lijep zgoditak, obrana zelim ti brzi FR i sto bezbriznije igranje. AZ me nekoliko puta klepio i priznam da je dobar igrac. Nadam se da cu i ja njega jednom uspit klepit

Najvaznije da se roka, to i je bit ove igre

-
sab zeroo, dovoljno si rekao sa svojim komentarima u prošlosti (ne mislim na ovom HOFu) prestani se sramotiti...
pao si, čestitao i sada muk...
...dok si se naslađivao nad drugima imao si sam pogrdne riječi.
-
PicNic
Changed the title of the thread from “[TOT: 461.330.098.000] GaZe & B___Y vs. sab zeroo (A: 82.230.098.000, D: 379.100.000.000)” to “[TOT: 461.330.098.000] GaZe [HIK OFF] & B___Y [VVV] vs. sab zeroo [OSC] (A: 82.230.098.000, D: 379.100.000.000)”. -
Slobodno se častite sa botinama, njubinama itd.
Ali nemojte kvarite ovaj hof sa tzv. optužbama za druge stvari za koje postoji Tajnica.
Ispod mojeg posta svatko tko opet spomene skriptu, bota , kupovine računa ide mu hlađenje na par dana.
Respekt prema aktivnim sudionicima ovog hofa, GG za napad , FR za obranu. Ogame nije život, samo je igra. LP
-
Display More
Slobodno se častite sa botinama, njubinama itd.
Ali nemojte kvarite ovaj hof sa tzv. optužbama za druge stvari za koje postoji Tajnica.
Ispod mojeg posta svatko tko opet spomene skriptu, bota , kupovine računa ide mu hlađenje na par dana.
Respekt prema aktivnim sudionicima ovog hofa, GG za napad , FR za obranu. Ogame nije život, samo je igra. LP
nije Ogame samo igra,to je stil života.LP
-
Display MoreDisplay MoreDisplay More
GG AZ rokaj "njabove"

Fr/Gg
E tikvice tikvice, bostinjo je za razliku od mnogih ovdje pošten i također je definitivno najbolja osoba koju sam upozno na Ogame. Tako da za njega samo čista Platonska ljubav
Što se gnusa tice ili kako vi kazete crowbara...ja mislim da ste vi izrazito ljubomorni na njega...to koliko vi njega omalovažavate nije normalno... Stvarno ste jadni jer više niste najjaca ekipa i to je jedini razlog za omalovažavanje

Kao prvo, GNUSa nema, lik je pobjegao davnih godina, tu i tam se vrati u ulozi forum ratnika

Kao drugo, Crowbar nema pojma, on je nešto kao onaj iranski hulk, pun steroida i zraka, a u prvoj ozbiljnoj borbi se vidjelo gdje mu je mjesto

Kao treče, zanimljivi su ti kriterij za najbolju osobu ako se uzme u obzir da je ta "najbolja" osoba više ljudima psovao članove obitelji. A i dalje mislim da je vlastitog psa izmlatio nakon što sam ga recnuo

-
Čestitke napadačima, A-Z davno pokazao klasu.
B-Y dobrodošao na uni , odma pokazao znanje . GG Uživajte u resima.
Obrana , sad kad si se riješio zahrđale flote koja ti je bila teret. Fr u rude imaš dobar acc. Ipak napisa romane. Očekivao sam nešto zanimljivije, nekakav post po kojima si prepoznatljiv " rokaj njubare i botine " tak neš.
-
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay More
GG AZ rokaj "njabove"

Fr/Gg
Što se gnusa tice ili kako vi kazete crowbara...ja mislim da ste vi izrazito ljubomorni na njega...to koliko vi njega omalovažavate nije normalno... Stvarno ste jadni jer više niste najjaca ekipa i to je jedini razlog za omalovažavanje

Kao prvo, GNUSa nema, lik je pobjegao davnih godina, tu i tam se vrati u ulozi forum ratnika

Kao drugo, Crowbar nema pojma, on je nešto kao onaj iranski hulk, pun steroida i zraka, a u prvoj ozbiljnoj borbi se vidjelo gdje mu je mjesto

Kao treče, zanimljivi su ti kriterij za najbolju osobu ako se uzme u obzir da je ta "najbolja" osoba više ljudima psovao članove obitelji. A i dalje mislim da je vlastitog psa izmlatio nakon što sam ga recnuo

Pa znamo iz pouzdanih izvora da je "pajser" Gnjusni al ispada na kraju da je totalna nebitna stavka i pokusava se prikrit al dzaba 😁
GG/FR
-
GG gA-Ze, lijepo si nataknuo brnjice na dva najveća forumska ratnika.
FR sub-zero ilitiga < 0
-
ovdje je fino grunulo. AZ fino ste to odradili GG !

-
Za mene je veći respect što čovjek igra pouzdano 18 godina nego njegovo rušenje flote.
-
Dobar Hof , lijepo zapazeno i iskoristeno
GG na udaru
sab ja dobar igrac lako se to rijesi
fr ako se ima volje ako ne onda opusteno
-
Uf kakav je ovo masakar.

Pitam se piše li 0 još romane?

Ide mu bolje od Ogamea haha

GG/no FR
-
Oppenheimer