Modus odsustva trajanje i povratak nazad.

• Zanima me šta mislite o tome da se uvede na neki način vrijeme hlađenja ili ti cooldown za ponovni odlazak u modus odsustva.

Svi znamo da kad ga aktiviramo treba proći 48h da bi mogli ponovo izaći nazad. E ja bi uveo i kontra mjeru da kad jednom izađeš da ne možeš praktički odma "uteć" nazad već da mora proći također 48 sati kako bi mogli ponovo otić u modus. Slične stvari imaju kada promjeniš oblik života na planetu isto treba proći 48h da možeš ponovo promjenit a ista stvar je i sa savezima kad napustiš ili obrišeš savez ne možeš tek tako napravit novi ili se uvalit kod drugih isti dan.

Po meni bi to bilo dosta dobra stvar. Aj da čujemo mišljenja??

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Već više puta na globalnoj razini predloženo što se tiče vacation modea, ali u većini slučajeva igrači nisu bili niti blizu složni što se tiče tog cooldowna. Tako da se bojim da to neće proći.

⚡ Ruling the cosmos, one galaxy at a time ⚡

• Da na više puta na globalnoj razini predloženo što se tiče vacation modea, ali u većini slučajeva igrači nisu bili niti blizu složni što se tiče tog cooldowna. Tako da i ja mislim da to neće proći.

Jer imamo mnogo takvih ratnika kao kod na hr tako i na globalnoj razini

• Predložio već odavno ja to na forumu org. Nažalost voting je prošao negativno, tj. puno njih ne voli to draže im tako igrat. Tako da realno neće proći to nažalost nikada.

"Ad astra"

• I mislio sam da to neće past na plodno tlo ali uredu. Imamo puno tih modus ili vikend ratnika. Šta je tu je.

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Upravo ovo što Oppenheimer govori, nema kruha u tome prijedlogu :)

⚡ Ruling the cosmos, one galaxy at a time ⚡

• sekta neda.

a to ne može proći samo na lokalnim razinama?

pnYJHd44j

"If nobody hates you,

you're doing something wrong..."

• Sekta? Kakva sekta?

Zar nije dopušteno postavljati sadržaj sa ekstremnim vjerskim sadržajem?

Molim da se pridržavate toga?

A što se tiče Modusa odsustva i trajanja najmanje 48 sati ili kontra mjere, mehanika igre je takva s razlogom i puno više štete bi igrači pretrpjeli kad bi postojao period zabrane ponovne aktivacije. No možemo se malo zabavit i staviti anketu da vidimo mišljenje igrača .ba domene.

Edited once, last by PicNic ().

• nisam koristio riječ sekta za članove gameforge, nego za ekipu koja igra modus igru, mogao sam i malo profinjenije reagirat al šta ću kad mi se ne sviđaju takvi <3

igra ne bi pretrpjela štetu jer igrači koji su aktivni i nenadano im se desi loša situacija uvijek mogu upaliti modus, e ali vidi vraga ovi koji stalno to rade namjerno - hmm.

pis braders ne se sekirat i planut odma, samo ljubaf <3

:evil:

pnYJHd44j

"If nobody hates you,

you're doing something wrong..."

• Otvoriti ću anketu:

Podržavate li uvođenje vremenskog ograničenja (cooldowna) od 48 sati za ponovnu aktivaciju modusa odsustva nakon što ga isključite?, odgovarajte sa DA ili NE.

Ostavljam otvoreno za glasanje do 01.05

• Posto smo u prvih par postova utvrdili da je ideja tesko ostvarljiva, a nastavili smo spamati, prebaciti cu temu u spam, pa mozda ako se iz daljne diskusije/vote ili sta vec izrodi nesto konkretno, mozemo raditi na tome.

Ako se broji glasam za NE

(previse je spoljnih faktora koji vas mogu sprijeciti da nastavite igrati, a vi ne mozete otici u MO.. (bolest, neka nesreca, prekid interneta, kvar na uredjajima, bug u igri etc...)

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u MO ali svejedno glasam NE

Razlog: Nikad ne znaš što se može dogoditi , te za 5 minuta moraš opet u MO ..i što onda..ode sveeeeee:D

• Od mene DA ...