Modus odsustva trajanje i povratak nazad.

• Kako sam naveo, i sam predložio prije 2 godine takvu ideju na forumu org.

Link

Ali jednostavno moram da kažem da realno je pomalo loša ideja, mislim ideja je bila u smislu kad aktiviraš modus ne možeš ugasiti modus 48 sati, pa kad bi ga kao ponovo aktivirao ne bi mogao opet 24 ili 48 sati opet otići u modus, spriječio bi se kao neki balans tzv. modus ratnika ali nažalost opet bi stradali neki regularni igrači koji nemaju veze s time. Stoga danas bi moj glas bio NE , kako napisali nekolicina ovdje nikad ne znaš koja nevolja te može snaći u stvarnom životu. I nebi bilo fer prema zajednici, btw ovo je još jedna od rijetkih igara online u kojoj imamo besplatan modus jer danas većina mobilnih igara imaju neki sistem naplate ako želite stavite račun tipa u modus , zaštitu ili blokadu od napada na 30 dana itd.

"Ad astra"

• Trebalo bi smanjiti modus na 24h, možda i 12h ^^^^

I da se vrati mogućnost gledanje galaksije dok se nalaziš u modus...

E to su bila vremena :)

• Kažem, ideja je negdje bila puno bolja, netko je bio spomenuo - recimo blokada napada 24 sata kad se izađe iz modusa. Odluku za blokiranje modusa bi cak i promijenio.
    više sam za blokadu napada, čisto da se ne koristi nego borba pošteno da si vidimo lica 👀

pnYJHd44j

"If nobody hates you,

you're doing something wrong..."

• Možda opcija da modus ostane minimalno aktivan 48h i da po izlasku iz modusa ima zabranu napadanja 48h ali sa opcijom prepolovi i završi za određeni iznos dm-a na oboje?

:D