[TOT: 32.851.173.500] PicNic (BGH) vs. Blacklist (CaF) (A: 32.100.000.000, D: 751.173.500)

• Ovako se nešto dogodi kada njub dobije krila. 8)

Vidim napad i pošaljem poruku jer stvarno nisam imao volje da nariktam ninju.

Ali eto, on valjda zabrijao na neku obrnutu psihologiju ili što god, pa rezultat njegovog oštrog razmišlanja je minus 1 mil krstarica. :D

Ovo je zapravo već drugi put da se zakucao ^^

Opasna vremena za puzavce :D

Još nisam počeo igrati, vidimo se uskoro.

Posveta ekipi.

On 30-05-2025 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker PicNic [BGH]

Cruiser 1.000.000

Pathfinder 100.000

Defender Blacklist [CaF]

Large Cargo 105.500

Espionage Probe 1.772

Solar Satellite 200

Battlecruiser 2.000.000

Crawler 1.220

Rocket Launcher 601.496

Light Laser 52.089

Gauss Cannon 2.679

Ion Cannon 21

Plasma Turret 17.227

Large Shield Dome 1

After the battle ...

Attacker PicNic [BGH]

Destroyed!

Defender Blacklist [CaF]

Large Cargo 86.482 ( -19.018 )

Espionage Probe 1.027 ( -745 )

Solar Satellite 121 ( -79 )

Battlecruiser 1.999.991 ( -9 )

Crawler 732 ( -488 )

Rocket Launcher 363.062 ( -238.434 )

Light Laser 31.381 ( -20.708 )

Gauss Cannon 2.665 ( -14 )

Ion Cannon 20 ( -1 )

Plasma Turret 17.227 ( -0 )

Large Shield Dome 1 ( -0 )

The defender has won the battle!

The attacker lost a total of 32.100.000.000 units.

The defender lost a total of 751.173.500 units.

At these space coordinates now float 12.549.212.400 metal, 5.169.808.200 crystal and 1.680.397.500 deuterium.

Powered by OGotcha CR Converter 5.1.0

• Jedino zasto se spucao je sto sam mu napisao da pusti napad jer cu ga ja refundirati, a drugo cisto da imate sta tipkati jer mi vas zao gledat s desne strane i kak se pravite pametni da neznamo ko je na accu al ima ljudi koji znaju puno vise a manje pricaju.

hvala pic sto si pustio napad reko sam ti da nece moc odoljet ✌️

gg wp fr

• Tebi GG, meni FR.

Mogao si smisliti nešto pametnije za napisati od ovog već viđenog, klasičnog trabunjanja.

Pro savjet: Isključite pa ponovno uključite uređaj, očistite predmemoriju i kolačiće te promijenite IP adresu — igra će tada bolje raditi.

Ps.

Hvala bigi, kome treba neprijatelj uz takve prijatelje.

• ohoooo

Pa sad znam gdje treba raketirat

Eto i mene na Antares sa raketicama da se druzimo..moram povest jos nekog sa Yakinija

Zainterosovani nek se java na pp

• Znači prazna priča ili push u najavi, nisam znao da slabiji igrač može jačeg refundirati :D:D

Sada sam siguran da je krivo zabrijao ^^

A ti Custer aka Mr. Chrome Extension Tab ne brini, kratko cu ovdje igrati. Ima na Yakiniu nedovršenog posla 8)

• Dok se Rott ne vrati na taj acc ..bit ce raketiranje

Na Yakini te jedva cekam .Znas da iste sec cim izadjes iz mo dobijes rakete

A vidio si res neki dan na Yakini sto sam raspakova..to je tek prva tura paketa sto sam naumio ...i sve u flotičicu 8o

• :D:D:D

Prije će Hajduk biti prvak nego što ćes ti nešto sa tom flotom napraviti ^^^^

Drži se raketiranja Mr. Chrome Extension Tab :thumbup:^^

Vazi Mr Multiću..bit ce raketa po tvojoj zelji.

Pic ..svaka cast sto si dokazao da je Rottko ipak dao acc ovoj spy-fly multi account spodobi 🤣..mislio sam da me lozis 😁

Fr

• GG za obojicu, nezna se ko je veća njubara , Rottko koji ti dao acc da mu središ LF ili ti koji na ovaj način mu slažeš LF, pa ovo je katastrofa za gelira način igre za koji mu slažeš, idem umirat od smijeha i dalje 🤣

samo da hajduk bude prvak, ostalo je nebitno :-) GG gaze, Picnic fr, povuci malo rucnu, puno zujis :-)

• Samooooooooooo HiKovci mogu ovoliko laprdat💀💀

Pic ugasi acc stvarno nemas pojma🤣

(Koda od HiKa nisi pobro 10x više😘)

Gejz stvarno si najjači nema šta😍🤩

Archi ti si samo ljubomoran😂

Mr Chrome extension tab olakšat si mijenjanje addona... kako se samo usuđuješ... Uloži još 1-2 puta a onda meni daj acc da se ne sramotiš😘

• a kak nebi bio ljubomoran, uvaljan sam tu u eko, spor sam , redovito pijan pa mi se neda sve to mijenjat, a njubova na jednom mijestu i meta koliko hoćeš u nekom startu sam imao respect prema tom HIKu jer su ga ishvalili , dok kroz igru i praćenje igre nisam skužio da pojma nemaju, obični njubovi, jedina prednost je što su dinosauri

• Kao i kod mnogo drugih vidljiv je simptom vožnje u mojim reciklerima ^^^^^^

Ali nažalost nema tu lijeka.. to ostane kao žigosanje :D:D

I zapravo ste svi redom punih žigova.. :P

• daaaa ti si me za cijeli život obilježio...najjači si... uživaj u svojoj golemoj savršenosti

• Gaze ajd vrati acc, nisi zanimljiv, posloži to što trebaš i čekaj spajanje i ne pikaj di ti nije mijesto, na ovom uniju nisi HIK

još jedan ti spy vidim bit će to zadnje što si vidio u životu, kao i rentton kako je rekao

A stvarno , ovo vam je zadnja op0mena na uniju, a koga još treba skinut da znate da se ovdje niste došli zaje__, bolje da ste zavrnuli majneken ispustili glavu

Molim admina da sve ove poruke prije obriše , nema više nikog , cijeli HIK je opet napunio gaće , pa di vam znanje , nadmetanje, pa nećete spustit glavu od Archirecta njuba bez pokriča na ba unijima !!???

• tko se vozio u tvojim reciklerima taj bolje da se ne lača mati

• PicNic

Closed the thread.