Merge / Spajanje unija 2025.

• Pozdrav svim adminima i igračima!

Nastavno na novost o skorašnjem spajanju univerzuma za 2025. godinu i unijima koji su uključeni u isti, molim da se isti blago revidira i u njega uključi i sljedeći unij na redu za spajanje, a to je Kallisto!

Razlog: Kallisto je sljedeći unij na redu za merge, unij ima 10 aktivnih igrača i svi aktivni su ZA spajanje odmah umjesto spajanje za godinu/dvije dana.

Znam da GF ne voli raditi revizije svojih odluka, ali ako su svi igrači za nešto ne vidim razloga da im se ne udovolji s obzirom da bi igra trebala tu biti radi nas, a ne mi tu radi igre!

Zahvaljujem na čitanju i uzimanju u obzir gore navedenoga.

• Slažem se da se Kallisto uzme u obzir za najavljeno spajanje. Razbijte monotoniju sa 10ak aktivnih igrača na svakom serveru. Realno igra je postala dosadna jer nema igrača, svi su raštrkani.

• Apsolutno se slazem,postalo je jako dosadno,nas 10 nece biti ovde za godinu dana ako se ne desi spajanje

Sportski pozdrav svim kolegama,

Aurelion

• Juni 17.: Globalno Spajanje - 2025

Pogledaj statistiku igrača ostalih unija koji se spajaju. Svugdje je slična situacija.

Poanta spajanja nije koliko je uni star već koliko ima aktivnih igrača.

Uostalom, za godinu dana Kallisto će bit "stariji", a imat će 3 igrača i bodovna razlika će bit još i veća.

Spajanjem će se održat ovo malo aktivnih igrača šta je ostalo.

• Pozdrav ekipa,

definitivno ima smisla predlozeno, i razumijem negodovanje ali u vrijeme kada je spajanje planirano, Kallisto je bio manje od 6 mjeseci star, i svi uniji koji su ispod 6mjeseci ne mogu uci i izbor za spajanje.

Zao mi je, morati cemo cekati iduci krug za kallisto

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• pozz,

meni je jedino imalo smilsa da se spoji Yakini i Antares a ovi ostali u jedan drugi.....ovako dolaze na Yakini i Antares igraci slabiji puno i kakve onda imaju sanse-NIKAKVE.... tako da je trebalo to uraditi drugacije ali se ne pitamo ja i pojedini...hahahah

LP

• Jedino sto ima smisla je da ima samo jedan ulazni uni i to da je Yakini. 2x speed, ru 80%, deut 0.5 i tak dalje. maks eko, maks brzina istrazivanja...

Svi su vec umorni od igre, ovako bi bio mozda neki showdown, kakav god..

Pitanje je vremena kada ce se izgasiti hr domena.

Mislim da ima samo jedan account od preko 1 mlrd bodova koji ce se pridruziti Yakiniu ili Antaresu na najavljenom spajanju, nigdje veze....

Ovo treba odgoditi za 2 mjeseca i jedan ulazni uni. I to baš sa postavkama od Yakinia. Tako da se igraci mogu pripremiti.... Jos da se ukine pulling pravilo evo i GFu promet.

Mislim da bi svima bilo draze prestati igrati nakon toliko velike borbe da serveri u Karlsruheu crknu (makar popusili flotu) nego zbog dosade.

A pulling pravilo treba ukinuti tako da igraci iz HR domene imaju sansu prezivjeti spajanje sa drugim domenama. I da ja opet dobijem nadobudne žrtve na Yakini-u ^^

Bilo kakve "lošije" postavke uni-a oslabljuje cijelu domenu. I dodajte da sonde imaju kapacitet.

• Meni isto zao sto je ovakvo spajanje.

Spajaju se pet igraca u yakini ili antares. Znaci nista.

Zao mi je sto se i ovi uniji sto se ne spajaju ne spajaju u jedan uni.

Opcenito mi je zao sto se uopce gura servere. Moje je misljenje da sve servere treba spojiti u jedan.

• Trebali su ih spojit u jedan. A ne u yakini i antares , izgubit će volju. Al nije ni nama bilo drukčije kad smo uletili na antares.

Sve spojit u antares do kraja godine i da se brzina digne na x5.

• Pozdrav svima,

ako budemo morali čekati godinu dana za spajanje, neće biti veselo... jaki igrači će iz dosade i očaja razvaljivati sve redom i gasiti slabije igrače kao svijeće i vjerojatno im neće dati prostora za napredak a bome ni za oporavak i tako će na kraju slabiji i odustati od igre , a na kraju će ostati ne 10 nego 2 igrača, već sada je škakljivo i velika razlika između igrača.... (mislim da bi svi imali koristi od toga da se Kallisto nekako ugura u trenutni krug za spajanje), ali tko sam ja da išta kažem....

• Economy x10,

Trebali su ih spojit u jedan. A ne u yakini i antares , izgubit će volju. Al nije ni nama bilo drukčije kad smo uletili na antares.

Sve spojit u antares do kraja godine i da se brzina digne na x5.

Ako se mene pita sve spojiti u jedan i ove postavke:

Fleet Peaceful x6,

Fleet Holding x6,

War Fleet x5,

Economy x10

Research x20,

Galaxies 4,

DF 80%,

DiDF 30%

Flight Time/Consumption Ignores Inactive/Empty Systems

0.5 Deuterium consumption,

Probes with cargo ON,

• Ja bi ovdje samo povećao broja galaksija na barem 6 ili 8 jer bi nas bilo dosta ako bi bio takav uni i ovu miroljubivu flotu stavio na x8 sve ostalo mi se veoma sviđa volim brze unije u tome i jest čar izgoriš dok si rekao keks :D a ovi 1-2 i 3x unije su za penziće :rolleyes:

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Samo dajte brzinu x5 i spojite sve u isti koš. Ovo ostalo ništa nema smisla...

Prođe mi i ovo malo neozbiljne mladosti šta je ostalo u meni dok pošalje čovjek napad. Rađe bi sjeo i gledo travu kako raste

• Kako Mamić kaže aaajjjmoooo svi u jedan brutalan uni pa ko preživi pričat će. Ja sam za 1 uni po karakteristikama kakve je PicNic napisao samo da ima malo više galaksija jer bi nas bilo onda dosta raje tamo. Uni bi se zvao drž gaće hahahaha ja mislim da bi takav uni u prvom tjednu nakon spajanja CR bi bio prepun borbi to bi se rokalo na sve strane.

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• ili drugaciji prijedlog ( znam da nece proci )

zasto antares i yakini ne spoje u jedan
    sve ostale u drugi, ( mozda napraviti iznimku za merkur i libra )

tad bi ostali imali priblozno jednako bodova i bili bi svi bili jednake jacine.