Merge / Spajanje unija 2025.

• Ako se ne nude zeljeni uniji, pricekajte neko vrijeme, pa cemo skontati kako i sta :)

Edit: I ako uz ovaj merge nije bilo dodatka sa FAQ, idemo se voditi starim

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• hahahahaha

Da njabson ko ti nije bio papak otišao bi u Yakini pokazat zube.

Uvijek se možeš pazit dovoljno ako hoćeš, zar ne???

Moje je mišljenje da Vas sve treba spojit u unij kod Mr. tab bab ili kak ga već zove Gaze.

• Ajde njabe nije te okacio samo onaj ko te nije spio, dzaba si krecio , panglu si ti za nesto ozbiljnije od frxy-a... Cuj tebe neko da se boji :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

20 godina lik igra, nije doguro na visi nivo od farmanja sopstvenog multy-a iz uni 13 :D:D:D:D:D

Potrosio brdo love na igricu poput ogaya (dovoljno pokazuje o tvojim , mentalnim oboljenjima) FR njabe

• meni i dalje ne nudi antares kao izlazni uni. znaci, ovo je prevara. ja ne idem na uni sa gnusom, alfom i pedrom. prije cu obirsati acc

ionako je ovaj merge samo da ovi dinosauri imaju kaj recat

fuj

prijavio sam, ako ne rijese, brisanje. od prvog trena mi daje samo yakini. vidi se po postu prije. ionako je sve preglupo izvedeno od samog starta. tako da cu delete pa opet negdje drugdje. jedva sam nasao dobar server za sebe i onda najgluplji zaokret i sad jos ovo. valjda premalo trosim para, a previse cm uzmem u exp pa sam persona non grata.

• meni i dalje ne nudi antares kao izlazni uni. znaci, ovo je prevara. ja ne idem na uni sa gnusom, alfom i pedrom. prije cu obirsati acc

fuj

prijavio sam, ako ne rijese, brisanje. od prvog trena mi daje samo yakini. vidi se po postu prije. ionako je sve preglupo izvedeno od samog starta. tako da cu delete pa opet negdje drugdje. jedva sam nasao dobar server za sebe i onda najgluplji zaokret i sad jos ovo. valjda premalo trosim para, a previse cm uzmem u exp pa sam persona non grata.

Koliko bodova ima taj tvoj akaunt i dali možda već imaš od ranije neki akaunt na Antreasu pa možda zato sere. Mada mislim da to nebi trebalo uticat.

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• hvala ti, ali sad pisati ticket pa da mi oni odgovore da ne razumiju hrv pa da im prevedem na en ili de. to sam vec proso. i onda da cekam na yakiniju, a ni antares mi nije neka opcija pogotovo uz to pimplanje samo da dodem tamo. acc na brisanju od sinoc. probat cu jos jednom tu kod nas na nekom novom pa kad opet za god dana bude ista situacija (a bit ce). cao bao hr domena

fuj

Inače iz prethodnih iskustava ako ti neda odabarati ciljani uni ingame onda moraš pisati ticket pa te COMA prebaci.

A kaj si sad napunio gaće??? I kako bi uopće sa 2 acc mogao biti na Yakini, koliko pratim forum ti već imaš 1 acc tamo.

Ili si mislio ovog reciklirat. :evil:

• hvala ti, ali sad pisati ticket pa da mi oni odgovore da ne razumiju hrv pa da im prevedem na en ili de. to sam vec proso. i onda da cekam na yakiniju, a ni antares mi nije neka opcija pogotovo uz to pimplanje samo da dodem tamo. acc na brisanju od sinoc. probat cu jos jednom tu kod nas na nekom novom pa kad opet za god dana bude ista situacija (a bit ce). cao bao hr domena

Ne trebas prevoditi nista, otvoris ticket na domeni gdje igras (jer ce ticket, gdje god da ga otvoris zavrsiti na maticnoj domeni), kazes sta je problem i to je to. Svima i od proslog mergea situacija je rijesena .

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

Ne trebas prevoditi nista, otvoris ticket na domeni gdje igras (jer ce ticket, gdje god da ga otvoris zavrsiti na maticnoj domeni), kazes sta je problem i to je to. Svima i od proslog mergea situacija je rijesena .

Odgovor od: Ringkeeper Ocijeni ovaj odgovor 2025-06-16 09:09:02
    Pozdrav petar832

Thank you for reaching out to our billing support team! We're here to help with any questions or concerns you may have.

Unfortunately, at this point, we are only able to offer support in the following languages:

• gb.png English
    • de.png German

To help us assist you as quickly and efficiently as possible, please make sure to explain your issue in one of these two languages.
  • Donekle i logično ako otvaras ticket ma domeni gdje se ne priča tvoj jezik.

Svaka domena ima svoj support, na jeziku te domene.

Vjerojatno ako objasnis odakle dolaziš, da će te preusmjeriti

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Ijuuuu,opet mi je promaklo ovo spajanje,a od maila ni m,joj,joj:S

Vaša ekspedicija je prikupila nova saznanja o praznini univerzuma.

Nije bilo čak niti jednog malog asteroida koji bi mogao učiniti ovu ekspediciju uzbudljivom.

Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju:

Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji još nije istražen.

:D:D:D

• Ijuuuu,opet mi je promaklo ovo spajanje,a od maila ni m,joj,joj:S

Koje spajanje ? 🤷‍♂️🤔

Pa nemam pojma kad je bilo,uglavnom vidim da je Japetus out,a ne vidim nikakvu obavijest od GF o tome,uredno mi šalju reklame,al' o ovome ništa😅

Nije bilo čak niti jednog malog asteroida koji bi mogao učiniti ovu ekspediciju uzbudljivom.

• odi ponekad na forum

Moram si naći jedan živi alarm tu😂

Ma nema veze,ionako mi je bilo dosadno tamo,zabavnije mi je ovako ispočetka😁