(Predstavljanje pokreta/saveza) No Fleet No Defence [_n2_]
-
-
Btw. reći ću da su dva slabija člana icbm-a lagano plakala u inbox pri raketiranju, neću ih imenovat radi poštovanja

-
Pa prst u govnu je ozbiljna neugoda.
Finga, cini se da te ipak osjecaju. Prvo prst u govnu, a onda k...
To je u rangu sa Ličkim rukovanjem hahahahaha
-
Pozivam Crowbara da svima a) koji nisu njegovi saveznici, b) koji imaju manje od 500 milijuna vojnih bodova (radi jednostavnosti) sruši svu obranu, mjesece i flotu. Kapaciteta imaš, prisutan si u svakoj galaksiji, imaš 19 planeti, IPR-ovi su ti razvijeni, imaš i više nego dovoljno ZS, imaš i više nego dovoljno jaku flotu. Akcija može trajati max. mjesec dana.
Ja osobno kao igrač od 50 milijuna mogu porušiti cijelom MYM savezu svu obranu u drugoj galaksiji (možda postoji izuzetak).
Bojiš li se? Da li ti netko ne da?
P.S[TOT: 778.592.000] [A: 208.350.000, D: 570.242.000]
finga je napao Crowbar (HYRTRIOSS, ORMERA, OVES) u razmaku od 2025-08-24 13:04:42 (prvi napad) do 2025-08-24 13:49:03 (zadnji napad), 133 napada (sveukupni broj napada), s ukupno 8.334 interplanetarnih raketa te je pritom uništio 120.771 Raketobacača, 2.525 Plazma topova, 0 Ionskih topova, 0 Gaussovih topova, 0 Malih lasera, 0 Velikih lasera, 3 Male štitne kupole, 3 Velike štitne kupole.
-
A (IPM): 8.334 × 25.000 = 208.350.000 (104.175.000 M, 20.835.000 K, 83.340.000 D)
-
D (uništena obrana): 570.242.000 (367.972.000 M, 126.430.000 K, 75.840.000 D)
-
-
Da li je ovo nekakva zezancija ili mislite da bi "TI" ili vas par istih mogli nešto promijeniti...
Posvetite se svojoj igri radite FS odnosno RS i tek onda možete napredovati i biti konkurentni...
Uvijek će biti oni koji ulažu više od vas i od mene kao i oni koji ulažu manje...
Ovo stvarno nema smisla...
-
Display More
Da li je ovo nekakva zezancija ili mislite da bi "TI" ili vas par istih mogli nešto promijeniti...
Posvetite se svojoj igri radite FS odnosno RS i tek onda možete napredovati i biti konkurentni...
Uvijek će biti oni koji ulažu više od vas i od mene kao i oni koji ulažu manje...
Ovo stvarno nema smisla...
Ulaze njabina , jer ga je okacio svako ko ga je spio od uni 13 pa do danas... Nesposobna panjina koja je bila farma svima na .ba docekala minut "slave" u mrtvoj igrici, koja kroz par godina vjerovatno nece ni postojati... FR mozgu&kartici
-
Nije zezancija. Nego vidim da Crowbar drma sve pomalo, taman da im ometa razvoj, ako mu se osvetiš, sruši ti mjesec i flotu te svu obranu (to je meni napravio). Pa pitam jel lik može onda bit hrabar, nema bashinga, neka sve riješi odjednom i gotovo. Ili nema muda.
Ovo je moj jedini način. Za druge ne znam, ali vidim da nisu uspješni što god radili.
-
Ako misliš da će ga tvojih uništenih 0.000000...01% poljuljati ili djelovati na njegovu igru...
Sretno...
-
A što tebe to brine?
Pitam Crowbara što čeka sa rušenjem univerzuma? Boji li se. Gdje se pronalaziš u tom pitanju? -
A što tebe to brine?
Pitam Crowbara što čeka sa rušenjem univerzuma? Boji li se. Gdje se pronalaziš u tom pitanju?Nisam ovo baš razumio... ali ne želim te obeshrabriti... Sretno i dalje.
-
Hvala, pozz
-
Crow i panzer, ostali, FR dečki, nadam se da ne odustajete
poslali budemo nekaj za FR 
-
Jbg, slabiji igrači nemaju baš neki velik iizbor što raditi, uglavnom to zavšri raketiranjem
Pedro i Crowbar su tu baš drastičan primjer
Te ekipica bez obzira na to što ima višestruku veće flote od mene, ne smije flote u napad poslati 

Bezvrijedno raketiranje i to je to hahaaTa pedrasta ekipica se toliko uneredila od straha da i u godinu dana nisu uspijeli čak ni mjesec srušiti. Stvarno pedrasto na kvadrat

Valjda njih strah da će neku ninju popušiti, pa da cu ih malo na forumu omaložavati (naravno da bi, to je neupitno). Zabrijala ekipica da ima neku reputaciju

A najveci im uspijeh recikliranje saveznika
Pedro tada nakon prodaje on/off statusa od Dark Assassin zaslužio ulazinicu u Crowbarov savez
Dokazao da imaju isti moral 
Da u ovom trenutku prestane mogućnost kupnje resursa svi bi ste nestali do sljedećeg spajanja

Ali jbg, naravno da ništa od toga. Ovako će ta ekipa samo uzeti novi kredit kada recnem nekoga sa velikim profitom.

Kante za napucavanje se uz pomoc VIsa/Master pretvorile u veliki Jakuševac...
i sada moramo živjeti sa time
I baš smrdi.. samo ne znam da li smrdi jer se ta ekipa pretovila u Jakuševac ili zato što se uneredili 
-
kmee kmee kmee 🤣🤣
-
Jednostavno kao moderator a kao i igrač koji igra ovu igru ali hvala bogu ne yakini hehe mogu predložiti samo 2 moguća rješenja koji svaki član ove zajednice može predložiti na forumu i stavit se glasanje da se uvede to...
1. Bashing vratiti u pravila za Yakini, nema logike da nema bashinga.
2. Tzv. Noob protection, znači igrač10x jači bodovno od drugog ne može te napast.
Ovo su vam moje ideje i prijedlog, a dalje je vama , a vjerujem da bi se većina složila s time.
-
najbolje staviti pravilo da ICBM mora 24 sata unaprijed najavit napad na ostale igrače
-
Display More
Jednostavno kao moderator a kao i igrač koji igra ovu igru ali hvala bogu ne yakini hehe mogu predložiti samo 2 moguća rješenja koji svaki član ove zajednice može predložiti na forumu i stavit se glasanje da se uvede to...
1. Bashing vratiti u pravila za Yakini, nema logike da nema bashinga.
2. Tzv. Noob protection, znači igrač10x jači bodovno od drugog ne može te napast.
Ovo su vam moje ideje i prijedlog, a dalje je vama , a vjerujem da bi se većina složila s time.
3. ukinut pulling
-
najbolje staviti pravilo da ICBM mora 24 sata unaprijed najavit napad na ostale igrače
Kako vas nije sramota. Mene bi sram bilo napast igrača koji je 5400 puta slabiji od mene (da, toliko).
Ovi prijedlozi od moderatora su on-point. Pohvale. -
znaci da jadan GHOST nikad nikog nesmije napast... tako je kako je može te napast i jbg
-
Sta nema bashinha ? Ne napadam nista osim masnih hofova kojih vise nema tako da ne napadam pa ne znam 🤣🤣
A sta nije da ako posaljea vise od dopusteno napada onaj zadnji, nedopusteni se jednostavno ne dogodi
To sam nacuo da bi tako trebalo biti jos davno ali nisam siguran, moderator bi to trebao znati
A ovo da te ne smije napasti 10x jaci acc bi imalo smisla da ovaj uni ima 9000 aktivnih igraca 🤣 a mozda ni onda
Pa koga bi hammer onda smio napasti haha
Kako bi deka jadni kacio one svoje hofiće od tek polu razvijenih acc
Ima pravilo da si zelen do neke granice i nakon toga bori se kako znas
A sad ako te netko siluje u ratnoj igrici sta tu mozes
Sve je po pravilima
Ionako nemas nikakav acc, odi otvori acc u nekom drugom uniju , mozda ce te tamo manje silovat
Nema tu puno filozofije
Ili salji tikete kao njab balisa da te napada netko u ratnoj igri lol