(Predstavljanje pokreta/saveza) No Fleet No Defence [_n2_]

• Gaze lazljivac bio i ostao:D:D:D

Vidim da ti pedrasti termin ti se uvuko u usta ..bas volis da ga prebacujes preko jezika,,uzivas ...priznaj :D:D

6zQIzZ2Wx4ab

Edited once, last by Leteci_Medo: Prilagodjen na prihvaljivi nivo ().

• Gaze lazljivac bio i ostao:D:D:D

Vidim da ti pedrasti termin ti se uvuko u usta ..bas volis da ga prebacujes preko jezika,,uzivas ...priznaj :D:D

^^^^^^

Čitam i nije mi bilo jasno...

Nema ono tvoje primitivno vrijeđanje i nisi čak ni člana obitelj spomenuo... ono tvoj standardni način komuniciranja zbog kojeg si morao preko bare pobjeći :D:D (jbt, kriminalci iz HR bježe u BiH a takvi poput tebe moraju na drugi kontinent hahaha)

ja mislio da si se nekim cudom malo opametio ... pa sam skužio da je editiran post :D:D

Baš si ono malo primitivno stvorenje, pravi Pedro pedrasti

I da se vratimo na temu. Treba ukinuti pulling i još nekoliko pravila da bude totalna anarhija 8)

• Gledajte i smijte se. Crowbar radi akciju.

Rušenje svih mjeseca u toku:

Vojni bodovi:

Slabiji od njega 5400 puta.

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• Rugajte se.

• Isprike šefe.

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

Edited once, last by finga ().

• HoF nažalost nije mogao biti objavljen, jer nisam imao flotu koja je sudjelovala u ninji Crowbaru, pa tako nisam imao pravo objaviti. Pravila su pravila.

Sad jedan osvrt na današnji dan borbe, bez cinizma. Crowbarovci, na čelu sa Crowbarom danas su doživjeli, realno, umjereno poniženje.
    - Crowbar je srušio mojih 11/12 mjeseca koji su bili potpuno neizgrađeni (0/1 izgradnja), a koji su obnovljeni u roku prije nego što je srušio posljednji.
    - Crowbar je popio ninju. (Čestitke kolegi, slika gore u postu)
    - Crowbar je izgubio n broj ZS u 8/11 (uspješnih) rušenja mjeseca (slike u prilogu).
    - Crowbar se nije usudio lovit transportere u falangu koje je imao, jer je prethodno popio ninju (pretpostavljam).

Ostao sam bez gubitaka (osim nešto vremena, no, to je i zabava na kraju krajeva - pa kako se uzme).

Šlag na tortu, PEDRO je dobio malo raketiranja

[TOT: 1.062.035.000] [A: 256.525.000, D: 805.510.000]

finga je napao igrača PEDRO (mjesec [2:200:8], mjesec [2:378:8], mjesec [2:120:8]) u razmaku od 2025-08-28 01:17:05 (prvi napad) do 2025-08-28 02:55:17 (zadnji napad), 159 napada (sveukupni broj napada), s ukupno 10.261 interplanetarnih raketa (6.095 pogodilo, 4.166 presretnuto) te je pritom uništio 1.000 Raketobacača, 1.200 Malih lasera, 200 Velikih lasera, 100 Gaussovih topova, 0 Ionskih topova, 5.800 Plazma topova, 1 Malu štitnu kupolu, 1 Veliku štitnu kupolu, 4.166 Antibalističkih raketa.

Napomena o troškovima (uključen deuterij, po zadnjoj OGame inačici):

• Trošak IPM-a (A): 10.261 × 25.000 = 256.525.000 (metal 128.262.500, kristal 25.652.500, deuterij 102.610.000).

• Šteta obrani (D): 805.510.000 ukupno (metal 330.388.000, kristal 292.560.000, deuterij 182.562.000).

Ima li ovo realan utjecaj na omjer u igri? Vjerojatno ne. Gotovo sigurno ne. Ima li psihički utjecaj i udarac na ego? Možda, možda ne. Po aktivnosti Crowbarovaca na forumu, rekao bih da postoje indikacije utjecaja.

Lijep dan za gerilu. Ln.

• Inače, da se referiram na boldani dio. Čak i u pravom ratu, gdje ljudi zapravo gube život (što je bolesno), postoje neka pravila koja se manje ili više poštuju. Budimo realni, ova postavka u OGame-u gdje se može iživljavat i nije baš humana, ali se vjerojatno pušta jer 1) igrači koji se iživljavaju su previše vremena i novaca dali u igru, 2) premalo igrača da bi se reguliralo kak spada (manjak volje, resursa)

• Ja platio 240k CM po preseljenju za 12 preseljenja, ccc... da vas obavijestim, Crowbar ban neće dobit, nema tih dokaza koji GF (barem naš, a vjerojatno i njemački) uzima u obzir (ne uzimaju se u obzir dokumenti van GF alata). Bashinga također nema, sretno svima koji ostaju u Yakiniju. Ja odoh sa OGame-a i pravdu tražit van GF-a. Možda još jedna, dvije akcije, ako... Hvala svim supporterima, donatorima, poštenim igračima. GL in RL i igri.

Savez ću prebaciti jedinom preostalom članu kojemu posebno čestitke na m*dima.

gdje ti je taj saveznik? uteko ili

• postavke u ogame-u nisu humane? zovi policiju

Nehumano je prejaka riječ, ok. No, dok nema bashinga, tj. konkretno ometanje u razvoju igrača (rušenje obrane + puzavaca + satelita) bez ikakve dobiti, to je idiotski. That's the whole point kak bi rekli francuzi.

• Finga, ajde nam objasni kako pravilo bashinga utjece na tebe u ovoj situaciji, kako ga neko krsi i kako bi ti pomoglo, pa cemo vidjeti sta se moze uraditi.

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Ako započnem igru kao što sam igrao prije, sakupljač + puzavci + sateliti + normalna izgradnja mjeseca, Crowbar će u nekome trenutku sve srušiti bez da ima realnu dobit od toga (jer radim fs i rs) te ću morati u reizgradnju te tako u krug. Demotivirajuće za nastavak igre.

Taj dio bashing pravila, odnosno ometanje u razvoju se odnosi konkretno na mene.

• Mislim da je ovdje kljucni problem da bas i ne razumijes pravilo bashinga, nego si cuo da se nesto desilo i bez da provjeris dizes halabuku :D

Pravilo bashinga je bilo to, da te igrac ne smije napasti na jednu planetu (jedne koordinate) ili moon na tim koordinatama (iznad te planete) vise od 6x unutar 24h. Nije smio ali je imao mogucnost, i znaci, teoretski, mogao te napasti na svaku planeti po 100x unutar 24h i onda dok bi, i ako bi ti to prijavio, on bi dobio neku sankciju eventualno na kraju. I dok je ovo postojalo, Crowbar je opet postovao sve napade, nazaslot izmaltretirao je toliko ljudi i hodao uvijek po ivici.

Sada, tebe ne moze napasti niko vise od 6x na jednu planetu ili moon, ne postoji mogucnost. Probaj... Ti ces uspijeli poslati napade, ali nece svi udariti u metu.

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Jbg, dižem halabuku i dok sam na OGame-u dizat ću, isto sve u skladu s pravilima.

Napadi bez svrhe, odnosno radi "krvi", radi osjećaja nadmoći, bez svrhe u dobitku resursa ili debrisa, što da kažem, za mene su no-go.

Hvala na razmatranju,

pozz

• Možda bi u ovom slučaju bilo bolje da se zaštita slabih igrača sa sadašnjih 500k bodova digne na viši prag, ili da se uvede dinamičan sustav gdje bi zaštita ovisila o postotku bodova napadača (npr. 5–10 % bodova napadača).

• jah.. mislim generalno razumijem, i nema smisla to sto radi ali opet se vracamo da je igra ratna...
    I molim te nemoj opet porediti ogame sa ratovima u stvarnom svijetu, jer je to neprimjerno i generalno bjezimo od politckih tema.

Sretno u daljem rokanju ! :)

Sigurno neka dinamicna newbie zastita bi bila primjernije rijesenje, ali onda opet do kad je covjek newbie, nakon 10 godina lik nije stigao poene i ono dalje ima zastitu.. pojma nemam.. Nije da se ovo ne razmatra nigdje, sta god da bude, sigurno cu javiti, kao i sve ostalo

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Ja sam isto osobno protiv rusenja puzavaca i izivljavanja ali sve je po pravilima i tu nr mozes nista

Netko tako igra netko ne i tjt

Ovo sto kaze picnic se slazem za prvi dio

Nek se digne granica i nek se zastite najslabiji

A ovo o postotku nema smisla jel na svakom uniju imas prvi acc koji ulaze masu eura i ima enormnu bodovnu prednost

On onda nebi mogao napast pola ili vise unija i sama igra gubi smisao

• Znaci po tebi je smisao da se ugura sto vise love i napravi sto jaci akaunt (bez ikakvog igrackog umijeca i truda), koji posle toga treba da pisa po nekome. Ko vas je tako jako zlostavljo u mladosti...

Igraci na baterije, vjecne njubine zarobljene u igrici...

Tacno ste slucajevi za zaljenje ;(

FR