(Predstavljanje pokreta/saveza) No Fleet No Defence [_n2_]

• pa zar nije logika da stavljas 2 ili jedan planet u ss i ganjas domet... nego bas 4 planete i sto ce ti to raketiranje tj.sto si planiro to... mislim da si unaprijed po necijoj naredbi to tako uradio da bi mogo nekoga raketirat..

unaprijed isplanirano koga da raketiras, sto znaci da vec igrac tu na nekome acc i da je ovo dvojni acc za raketiranje i provociranje i slicno tome....

sve si mi objasnio sad....

LP i uzivaj u igri i ne nerviraj se....

• bome tema sta za citati....jako se dobro zna zasto je Crowbar ili doticni GNJUS popusio povratak sredstava na paypal inace coek iz jednog malog grada nedaleko od Zagreba....pa vi niste svjesni da je bila jednom davno tema za nesto slicno pa ne znam kako su moderatori odreagirali na isto vjerovatno otislo sve u vjetar kao i mojih xy ticketa kojih sam pisao i sve govore znaju sve upoznati su bla bla i nazalost sve regularno i mozes se ebat....ja sam odustao od yakinija upravo zbog pajsera i njegove tetke pedra bolje imat mir u kuci i povuci se...ja nezz kako vam se da raketirat dan noc imate li vi ljudi zivot....fr kome treba a posebno ziv bio matorac il ziv bio mastercard aka visa

Jbte pa vi ste umobolni... Za koji krac čovjekove osobne podatke tu tipkaš ??? Kaj ne valja s glavom?

Neko iz MASE, kaj se pjeniš? Kaj, plaćaš tisuće eura da moš zlostavljat ljude? Ako ne razumiješ o čemu se priča, gubiš fokus. A psihološki profil onima koji su dali pare da bi zlostavljali je katastrofalan. Ali, zna se čovjekovo ime i prezime, zabilježen je u službama.

Inače, normalno da je ok da se plaća, pa neće Ogame zaposlenici živjet od zraka.

I hammer je uložio pa kog maltretira? Igra svoju igru nikog takno nije, panzer isto diže se i boli ga za druge, a ti si kako kaže NiM ljubimoran što ti tako nemožeš

Kak se zoveš na yakiniju, ili si bost ili si eddy ili hammer. Jedini nevini je bost. eddy mi je rušio mjesec, a hammer je ekonomist cijelog preprodaja sustava. Ako si ti druže, evo ti ruka, to vam je wake up call. Daj se dignite i roknite Crowbara.

Imaš GaZe-a koji će lovit svaku flotu, okupite se još vaš 4 jačih i odradite poso u aks-u.

P.S. Koja bi to bila romantika da GaZe i PEDRO u aks-u opale Crowbara. :D Iss

S tobom nešto teško ne valja... Koda ja igram s nekim godinama j imamo neprijatelja zajedničkog i nekom xyz nebitnom liku se moj saveznik zamjerio i ja ga sad idem rokat... Dajte ljudi kliker malo kliker

• A ti pokvarena pločo... Reci nešto drugo već mjesec dana ponavljas jedno te isto... I tebe ebe kaj su jači od tebe...

• Bilo mi je najbitnije pokriti galaksiju gdje Crowbar ima najviše planeta. Nisam išao na varijantu manje planeta, više galaksija, jer računam da ako imam svugdje level 13 silos, to je 65 raketa x 4 vala odvojena po 6-12 sekundi, koja nisu obranjiva u potpunosti.

Super da sam objasnio, možda nekoga inspiriram :D

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

I hammer je uložio pa kog maltretira? Igra svoju igru nikog takno nije, panzer isto diže se i boli ga za druge, a ti si kako kaže NiM ljubimoran što ti tako nemožeš

Gubite fokus, ti i ostali. Nije problem uložiti novce i biti najjači, očito su njemci odabrali takav model za igru, makar su po meni mogli napraviti neki održiviji model. Problem je uložiti novce da se iživljavaš na slabim igračima bez ikakve dobiti. Gubite fokus koji je suštinski problem.

A napad na druge nije jer plaćaju ili su nemoralni, nego jer su saveznici sa dotičnim.

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• Mali sutra ti skola pocinje, jesi kupio flomastere ?

:D

• pisat cu ja sta hocu a ak cu popit bananu za isto briga me iskreno...a kao drugo nauci da se razgovaras i valja postivat malo starije od sebe znas al hajd jos si neki a cini mi se pa ne znas....i trebaju ljudi znat tko je i sta je jer se drlo pravi nedodirljivim FR kome treba

• Ne počinje sutra, informiraj se malo

I da ko što rekoh..pokvarena ploča, svaki pit kad me hoćeš poniziti spominjes školu ajde neku novu foru smisli

Boli me znaš šta za to što si stariji... Ko ti je dao pravo da njegove podatke siris? Jel bi tebi bilo ugodno da netko šalje tvoje ime i mjesto stanovanja okolo?

• ja poklonio flomaster za klince u zagrebu, mogo sam faticu poslat. soooorrryy ||

Edited once, last by Oppenheimer: Bez psovanja! ().

• A uhh što se ovdje sve zahuktalo. Evo baš sam sinoć uletio u akaunt malo nakon dužeg izbivanja jer eto uživam u RL sa ženom malo smo glavinjali po Jadranu i Bosni ovih par dana da je vrijeme bilo bolje još bi duže ostali ovako kiša nas poćerela. Dakle sinoć malo izašao iz modusa i imam šta vidjet Crowak aka Crowbar mi se doselio u sistem na poziciju 15 u nadi da me sad može maltretirat svojim oklopnim krstaricama svaki put kad nisam onlinem, nakon onog neuspješnog pokušaja rušenja od prije 2-3 tjedna. A vidio sam da su se i neki ostali igrači iz ICBM saveza također naselili u blizini mene primjetio sam da je panzer relocirao sve planete na osmicu bit će sada metal overproduction. E a stvarno mi nije jasan taj lik Crowbar znači koliko sam skontalo lik je utukao silne pare u akaunt da ima to što ima i rekao bi ok svaka čast tvoje pare tvoja stvar. Ali da se zbog toga ovako ponaša kao neka seljačina nadobudna to mi ne idu u glavu nikako pa evo i taj Hammmer No.1 također ima strašan akaunt pa nisam vidio nigdje na forumu da ga je netko popljuvao ili rekao nešt ružno od njemu za razliku od ovoga kompleksaša. Neće se No.1 kurčit on zna da je baja već uvijek ovaj ispod gmizavac. Zbog likova poput Crowbara nam i propada domena jer se ništa ne poduzima da ga se sankcionira na neki način. Igrači napuštaju servere daju akaunte ili prodaju jer im je pun kufer nadobudnosti jednog igrača. Ajd da je barem igrač več je velika NULA a i ta NULA je veličina za njega.

☠ ☢<G_A_V_R_A_N>

• ajmo se svi nać na macoli, napit, potuć, najest i da gasimo domenu

• ajmo se svi nać na macoli, napit, potuć, najest i da gasimo domenu

Bolje se prvo napit i najest poslje nećemo bit za tuču jer smo se svi nažderali i napili :D a ne za tuču.

☠ ☢<G_A_V_R_A_N>

Edited once, last by Oppenheimer ().

• Ljudi moji , ali niste normalni stvarno... znači off topic tema je Predstavljanje saveza! A vi se međusobno častite u nedelju, ovaj put sam editirao vam postove, ali ovo je zadnje upozorenje... posle ovog posta računajte na čestitke... lijep pozdrav.

"Ad astra"