(Predstavljanje pokreta/saveza) No Fleet No Defence [_n2_]

• u soa-i nema tučnjave, za to su birtije i polja 8o + nemaš tu kaj za popit i pojest. ak delaš tamo, središ još i popust za ogame balkan

[TOT: 799.184.000] [A: 152.900.000, D: 646.284.000]

finga je napao eddy (555-1) u razmaku od 2025-09-01 14:31:35 (prvi napad) do 2025-09-01 15:31:48 (zadnji napad), 95 napada (sveukupni broj napada), s ukupno 6.116 interplanetarnih raketa, te je pritom uništio 94.951 Raketobacača, 1.509 Malih lasera, 1.504 Velikih lasera, 648 Gaussovih topova, 612 Ionskih topova, 3.109 Plazma topova, 1 Mala štitna kupola, 1 Velika štitna kupola, 817 Antibalističkih raketa.

Ja sam tek sad dobio uvid u to što znači account sa velikom ekonomijom / istraživanjima do koje nije moguće doći bez CM-a. Pa čovječe mili, šta ste vi novaca utukli u igru... prestrašno.

Taman mi dođe da ne raketiram više i dosađujem vam, iz sažaljenja...

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• Od 10 mj. do sad:
    - potrošio cca 250-300 eura na CM (skoro trećina je otišla na preseljenje planeti)

- radio ekspedicije cca 2 mj. svaki dan (kulmulativno)
    - isfarmao inaktivce (barem 3-4k napada sveukupno)

- dobio od jačih igrača donacija cca 10 mlrd. sveukupno

- imao par dobrih napada (ulova) od po pola mlrd

- srušio par manjih floti i reciklirao (za moje gabarite)

Da nisam stao i da mi nije srušen moon + flota, imao bih možda 100 milijuna bodova.

Pošto sam novi igrač, jel to realno ili sam sa tim vremenskim periodom i tom količinom novaca trebao biti daleko jači?

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• Pa ti nisi normalan

Za te pare u to vrijeme si mogo imat acc od mlrd i više bodova

• Hvala petar. Hvala i fatic na osebujnom komentaru. Pa koji je gušt kupiti account? Ili uzeti ga free...

Da preformuliram: Meni osobno je gušt graditi account, ne ga preuzeti. Plus, nije najednom 250 eura, nego kroz 10 mj. - nije isto.

Edited once, last by finga ().

• kvalitetno ulaganje, ja sam kad sam prvi put kupio svoje pakete imao 750m bodova igrao sam godinu dana... a to mi je bio prvi pošteni acc

znaci bez ulaganja za godinu dana 750

• svaka čast, pretpostavljam ekspedicije non stop i ulaganja u ekonomiju

• kvalitetno ulaganje, ja sam kad sam prvi put kupio svoje pakete imao 750m bodova igrao sam godinu dana... a to mi je bio prvi pošteni acc

Teska laz. To je nemoguce u godinu bez ulaganja. Gdje je taj acc?

Teska laz. To je nemoguce u godinu bez ulaganja. Gdje je taj acc?

Mali laze cim zine, dali mu acc na io, zavrsio uni sa manje poena nego kad ga je dobio ^^^^^^

• Ako stvarno laže, onda sam razočaran. Ne vidim čemu. Ja imam 55 mil bodova, ali su pošteno zarađeni i niko mi ih ne može oduzet (sve što se moglo oduzet, oduzeo mi crowbar heh). Ja znam koliko sam se dao u to i koliko sam vremena potrošio. Ne mislim da je onaj sa 10 milijardi bodova išta vrijedniji igrač od mene... nema svrhe lagat. A ono što je vrijedno jest kako odrađuješ akcije u kojima sudjeluješ, kao i koliko uživaš u tomu, a ne koliko bodova imaš na tablici statistike (i to ima svoje, ali nije ključ).

Uglavnom, da radiš 365 ekspedicije bez prestanka i ostvaruješ u prosjeku 1 milijardu dobiti dnevno, to bi bilo 365 milijuna bodova. Ako si uz to uspio sa ekonomijom i recikliranjem ostvariti dodatnih toliko bodova, da, zvuči malo nerealno. Ne znam... Ako jesi, bravo...

Edited 2 times, last by finga ().

• Po meni jedini koji je od nule krenio i za godinu napravio nešto konkretno je deka_ns čovjek je udarao na bivšem Io kad god je stigao neki će reći da su mu hikovci zna se na koga mislim pomogli i držali mu leđa vjerovatno ima istine u tome ali ne možeš reći da čovjek nije igrač ja znam kad sam tek krenio Io igrat prije otprilike 3 godine imao sam novi od nule drljav akaunt kao i on kasnije sam prebacio svoj mnogo jači akaunt sa eng domene dok se to moglo i opet me deka vrlo skoro obišao i debelo nadmašio jer je udarao malo malo evo Hof u Io sekciji tko drugi nego deka. Jedan je od rijetkih koji me uspio skinit jer sam ja ponekad bio nepažljiv čovjek vrebao i upecao priliku i sprašio me. Još od onih koji su me skinuli jednom su bili Tiki na Io i PicNic na Antreasu. Uvijek sam bio pošten prema onima čuj skinio si me svaka čast čestitam i neka treba čestitat kod mene nema mržnje prema nikome i neke zle krvi otrovne.

Jedino ne volim osobe poput Crowbara i to je sve da je kakav igrač ne bi radio onakve jadosti ostalim igračima već bi se potrudio skinit nekoga pošteno na pošten način. Nije bio sposoban čovjeka u ručnoj od 3 sekunde skinit sa Pedrom čovjek im odletio pred nosom jer zna kako se to radi.

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Po meni jedini koji je od nule krenio i za godinu napravio nešto konkretno je deka_ns čovjek je udarao na bivšem Io kad god je stigao neki će reći da su mu hikovci zna se na koga mislim pomogli i držali mu leđa vjerovatno ima istine u tome ali ne možeš reći da čovjek nije igrač ja znam kad sam tek krenio Io igrat prije otprilike 3 godine imao sam novi od nule drljav akaunt kao i on kasnije sam prebacio svoj mnogo jači akaunt sa eng domene dok se to moglo i opet me deka vrlo skoro obišao i debelo nadmašio jer je udarao malo malo evo Hof u Io sekciji tko drugi nego deka. Jedan je od rijetkih koji me uspio skinit jer sam ja ponekad bio nepažljiv čovjek vrebao i upecao priliku i sprašio me. Još od onih koji su me skinuli jednom su bili Tiki na Io i PicNic na Antreasu. Uvijek sam bio pošten prema onima čuj skinio si me svaka čast čestitam i neka treba čestitat kod mene nema mržnje prema nikome i neke zle krvi otrovne.

Jedino ne volim osobe poput Crowbara i to je sve da je kakav igrač ne bi radio onakve jadosti ostalim igračima već bi se potrudio skinit nekoga pošteno na pošten način. Nije bio sposoban čovjeka u ručnoj od 3 sekunde skinit sa Pedrom čovjek im odletio pred nosom jer zna kako se to radi.

taj je jedan od rijetkih koji koriste šta koriste, mali za 5 eura ulaganja imaš sve, al ne i obraz, al ak si HIK obraz ti i ne treba imaš sve tad .

Edited once, last by PicNic: Molim da se suzdržite od prozivanja članova OGame Teama i administracije za navodnu pristranost. Svi članovi Teama rade neovisno, nepristrano i bez ikakvih preferencija prema pojedinim igračima ili savezima. Ako smatraš da neki član Teama nije postupio ispravno ili imaš bilo kakvu sumnju u njegovo ponašanje, dužan si to prijaviti putem sustava tiket-prijave. To je jedini ispravan i službeni način za rješavanje takvih situacija. ().

• Koju god temu otvorim na forumu svugjde iskrsne ista pjesma Hikovci- Nehikovci, tko bolji tko lošiji tko zna tko ne zna.

Što lijepo svi skupa ne otvorite acceve na nekom od novih unija u to bez CM i objavite RAT saveza , ako to još postoji.

Tako smo bar nekad rješavali sukobe.

Osim toga malo će te razbiti monotoniju koja ovdje vlada . :D

• kako god da igras naci ce se neki termin za tvoju igru i protivnici takve igre. s lovom si wallet warrior, cesto online si nolifer. ako nisi nesto predan pa cesto padnes onda si noob, ako nemas vremena onda si modus ratnik itd...

tako da je to sve dio same igre. mora bit nekog prepucavanja