Expedicije.

• Rajo šta najćešće šaljete na ekspedicije koje brodove. Ja recimo šaljem samo i isključivo ove krčilice ili ti pathfindere po engleski, jer su ubjedljivo najbrži brodovi i to itekako pomaže na sporim unijama sa 1x brzinom flote.Kapacitet im je negdje između malog i velikog transportera ali brzina neuporedivo bolja naspram njih i tako napravim jedno 500-600.000 zavisi od servera i mogućnosti i podjelim tu količinu na to koliko imam slotova za ekspedicije i tako šaljem. Ako se zadese pirati ili neka druga borba mogu se izvući i solidne ruševine iz same ekspedicije bude po 20 milja metala,kristala i deuta što su NARAVNO ograničili || prije par godina ali i ovo je sasvim uredu. :thumbup:

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• Kad sam slao, slao sam po ekspediciji 23k MT, 1 bb ili 1 krstarica, 1 sonda i 1 krčilac čini mi se? To mi je jednom jedan igrač savjetovao i tog sam se držao. Malo sam kemijao sa količinom brodova ili vrstom ratnog broda, ili 5 sondi i sl., ali u načelu rezultati su više manje isti. Volio bih baš čuti druga iskustva.

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• Ja krčilce šaljem baš zbog njihove brzine brže se vrate i mogu više tura tokom dana poslat.

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• 1k vt, 1 sonda, 1 krcioc, 1 zetaoc :)

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

joj sto se zajebah xS dodah lika na msn xS ja kontao on balkanac

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Rl ne dopušta slanje ekspedicija pa se oslanjam na vlastitu proizvodnju :)

Ja sam na engleskoj domeni sa 90 ekspedicija u danu izvukao skoro 2 milijarde metala, oko 560M kristala i nešto manje od 400M deuterija. Taj dan se nabralo puno resursa a bome i flote je bilo MSU cca 950 milja.

• Rl ne dopušta slanje ekspedicija pa se oslanjam na vlastitu proizvodnju :)

Ja sam na engleskoj domeni sa 90 ekspedicija u danu izvukao skoro 2 milijarde metala, oko 560M kristala i nešto manje od 400M deuterija. Taj dan se nabralo puno resursa a bome i flote je bilo MSU cca 950 milja.

Nije loše, međutim sa svim boostovima za resurse, bilo predmeti bili forme to se lako izvuče u danu kao miner ako imaš dobar acc

koliko ostvariš prosječno u 50 ekspedicija?

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

koliko ostvariš prosječno u 50 ekspedicija?

evo danas sam slao expe cisto da ti mogu odgovoriti na pitanje :D

33 expe poslao:

📦 Resursi:

Metal: 17.900.000

Kristal: 325.000

Deuterij: 399.999

Crna materija: 17.869

🚀 Brodovi:

Mali transporter: 96

Veliki transporter: 49

Mali lovac: 178

Veliki lovac: 10

Sonde za špijunažu: 91

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• O, pa to se cijeni!! :)

Bogami i nije nešto, osim CM :D:D:D

• Ma 0 poena za ress 🥲

FuYClva.jpg

Yahel >_> says:

Yahel >_> says:

lik iz indije

Yahel >_> says:

i melje ko lud

• Ne idem na ekpedicije,to je sve ludo tamo,svako malo oni ludi vanzemaljci,tu i tamo nalete oni pijani pirati,a ako nisu oni onda me zaskoče one vanzemaljske kamikaze,fuj 16<X

Vaša ekspedicija je prikupila nova saznanja o praznini univerzuma.

Nije bilo čak niti jednog malog asteroida koji bi mogao učiniti ovu ekspediciju uzbudljivom.

Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju:

Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji još nije istražen.

:D:D:D

• Ne idem na ekpedicije,to je sve ludo tamo,svako malo oni ludi vanzemaljci,tu i tamo nalete oni pijani pirati,a ako nisu oni onda me zaskoče one vanzemaljske kamikaze,fuj 16<X

Isto tako, zaboravio si još crne rupe , pa zzzzzzzkrrrkkkkzzzzz, spektakularne eksplozij, hipnotiziranu posadu a tek kad se vozaju okolo po birtijama pa ne znaju doći doma 😂

Isto tako, zaboravio si još crne rupe , pa zzzzzzzkrrrkkkkzzzzz, spektakularne eksplozij, hipnotiziranu posadu a tek kad se vozaju okolo po birtijama pa ne znaju doći doma 😂

E da i to..čini mi se da je bar 1/20 svih onih ruševina po 16-icama moja,više ih i ne skupljam:D:D:D

Vaša ekspedicija je prikupila nova saznanja o praznini univerzuma.

Nije bilo čak niti jednog malog asteroida koji bi mogao učiniti ovu ekspediciju uzbudljivom.

Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju:

Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji još nije istražen.

:D:D:D

• Samo jedna tura ekspedicija https://prnt.sc/GDaREMtsTJpX